wislok1 10.07.08, 00:56 www.swinoujscie.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=6873&Itemid=71&news=1 Jak to może wyglądać w sobotę ? Może jest szerokie i głębokie, wiem. Ale na pewno macie pewne doświadczenie i tzw. nosa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Histeryzują, czy na serio jest dziki tłum ? IP: *.globalconnect.pl 10.07.08, 08:53 Np wczoraj ok. 13.30 tablica na rondzie w Łunowie pokazuje kolejke na 100 minut. Po ok. pieciu minutach melduje sie na koniec kolejki ok. 14.30 przeprawiam sie. Pływają trzy promy. Dlaczego tak było? Dla mnie wytłumaczenie jest proste. Pogoda. Wczoraj była brzydka. Od rana chmurzyło sie , zapowiadali deszcz (właściwie było oberwanie chmury) tak wiec turyści ruszyli na wycieczki, bo co można z nudów robić? Pojechac np. z Dziwnowa albo Pobierowa do Świnoujścia. Np w czwartek tydzień temu o tej samej porze kursowały dwa promy, a trzeci stał w pogotowiu. Kolejek nie było. Dlaczego bo było 30 stopni na termometrze i wszyscy leżeli na plazy. W weekend nie bedzie tak żle bo oprócz trzech Karsiborów będa tez trzy Bieliki w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Histeryzują, czy na serio jest dziki tłum ? IP: 80.54.123.* 10.07.08, 09:45 W poniedziałek przyjechała do mnie rodzina. Stali niestety, prawie trzy godziny w kolejce. Ale w sobotę będą również Bieliki zabierać turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Bieliki ? 10.07.08, 10:11 To w sobotę zabierają nie tylko stałych mieszkańców ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Lepiej Bielikiem do centrum czy Karsiborem ? 10.07.08, 20:47 Czym szybciej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Bieliki ? IP: *.globalconnect.pl 10.07.08, 20:53 od piątku od g. 17.00 do poniedziałku do 4.00 przeprawa w Centrum jest dostępna dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Histeryzują, czy na serio jest dziki tłum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 12:21 Słyszałem, że aby wjechać na Uznam od niemieckiej strony, trzeba się przedostać przez mosty zwodzone i wychodzi na jedno z promami tak słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka dziwne przeciez ludzi w tym roku mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 18:15 jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: dziwne przeciez ludzi w tym roku mniej IP: 217.97.193.* 10.07.08, 18:27 Wiecej jest ludzi odkad becikowe daja. Odpowiedz Link Zgłoś