nowakowski_1975 26.03.09, 14:12 MAM ZAMIAR WYBRAC SIE TAM Z TROJKA DZIECI (MALE). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcia76 Re: PROSZE O OPINIE OW: NA WYDMIE 26.03.09, 16:15 ZNam ten osrodek za czasow jeszcze Walbrzycha, potem "u zanety" a teraz od kilku lat nowych wlascicieli. Jesli jedzisz z dziecmi jak dla mnie osrodek godny polecania. Jest duzy placyk zabaw, jest na nim duzo zabawek na wyposazeniu. Z osrodka masz wejscie na promenade i zaraz nad morze. Nie wiem jak tam wyglada wyzywienia w sezonie wiem ze jest obowiazkowe. Ja najczesciej jedzilam obok do osrodka Politechniki Szczecinskiej tam spedzilam cale dziecinstwo... " na wydmie" odwiedzam osrodek w weekndy majowe wlasnie ze wzgledu na dziecko i moja wygode.Siadam sobie , biore ksiazka a dziecie obok sie bawi:)))))Wyzywienie wtedy we wlasnym zakresie co mi osobiscie bardzo odpowiada. KOlo placyka jest tez miejsce na grilla i ognisko. Ja jak jeszcze ceny byly mniejsze staralam sie wybierac domki bardziej na uboczu.NIe wiesz na jakie towarzystwo wpadniesz a imprezy potrafia byc do nocy, wiadomo ludzie tez przyjechali sie pobawic/Nie mialam ochoty siedziec pol nocy w kampingu i usypic co chwile dziecka. Nie wiem jak jest w sezonie ale dwa lata temu w wieczorami w weekend nie bylo osoby zarzadzajacej osrodkiem.Ludzie poimprezowali, wrzeszczeli, zostawili ognisko na noc....Ci co mieli domki blisko placyku nie byli zachwyceni, byc moze teraz sie to zmienilo.Wtedy osordek byl jeszcze organizowany przez nowych wlascicieli. W tamtym roku tam nie bylam....wiec nie powiem. Teraz jade w maju i juz sie doczekac nie moge:))))) Do miasta jest kawalek drogi ale dla mnei to akurat plus bo nie chcialo sie za czesto chodzi a i mniej pieniadyz na gift budy dla dzieci sie wydalo:)) Milego wypoczynku Ala Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: PROSZE O OPINIE OW: NA WYDMIE 26.03.09, 20:34 Tak jak napisala Alcia, osrodek jest zaraz za wydma, ale do samego zejscia na plaze troszke trzeba dojsc promenadą, bo bezposredniego zejscia przez wydmy tam nie ma. Ale to mily i niedaleki spacerek :) Jesli lubisz prywatnosc to nastaw sie na jej brak, gdyz domki stoja praktycznie jeden na drugim. No ale cos za cos :) W poblizu osrodka nad rzeka jest za to port z kutrami i przystan statkow wycieczkowych, blisko jest kilka sklepow i bardzo dobra pizzeria. W razie potrzeby - dwa kroki do urzedu gminy i jeden krok do kosciola :) Milego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś