Dodaj do ulubionych

Chora psychicznie!!!!!!!!!!

15.09.11, 22:37
Tytuł chyba jak najbardziej trafiony bo kto o zdrowych zmysłach rozwodząc się choć rozwodu nie chciałam, wyjeżdża bardzo daleko od exa aby zacząć nowe życie i choć stara się z całego serca myślami jest wciąż przy swoim ex? Zastanawiam się jak żyje, co porabia, czy jest szczęśliwy, czy mnie wspomina, pamięta? Każdego dnia budzę się i myślę o nim choć wiem, że to co było już nie wróci, on nie wróci ale pomimo tego wciąż myślę, analizuje i nienawidzę siebie za to, że nie umie zapomnieć, a może nie chcę? Kto pozwoli mi zrozumieć mnie samą bo ja nie umie!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Chora psychicznie!!!!!!!!!! 15.09.11, 22:38
      Jak najbardziej zdrowa psychicznie. Zupełnie normalne objawy. Daj sobie tak z rok.
    • zmeczona100 Re: Chora psychicznie!!!!!!!!!! 15.09.11, 22:51
      Nie chora, a raczej niedojrzała. Ten pozew to był na pokaz, miał wywołać wstrząs u exa czy po jakie licho go wnosiłas?
      • bosmanka110 Re: Chora psychicznie!!!!!!!!!! 15.09.11, 23:51
        On chciał rozwodu i nie miałam złudzeń że coś się zmieni. On był pewien czego chce a ja wciąż go kocham!! Tyle!!!
    • mola1971 Re: Chora psychicznie!!!!!!!!!! 15.09.11, 22:57
      Ile lat trwało małżeństwo i ile czasu jesteś po rozstaniu, ile po rozwodzie?
      • bosmanka110 Re: Chora psychicznie!!!!!!!!!! 15.09.11, 23:50
        Małżeństwo trwało 10 lat a po rozwodzie rok choć dopiero miesiąc temu rozstaliśmy się na dobre!!
        • mola1971 Re: Chora psychicznie!!!!!!!!!! 16.09.11, 00:08
          Eee, to daj sobie jeszcze co najmniej rok na uspokojenie emocji. A na powrót (lub odkrycie) normalności daj sobie trzy lata.
          Niby długo, ale leci ten czas jak gupi wink
    • noname2002 Re: Chora psychicznie!!!!!!!!!! 16.09.11, 07:31
      I kiedy zaczynasz wspominać jak Wam dobrze było, staraj się myśleć o tych gorszych chwilach i o tym co Cię u niego denerwowało. Przeszłość łatwo wyidealizować.
    • mayenna Re: Chora psychicznie!!!!!!!!!! 16.09.11, 08:45
      Bosmanka, może z nim porozmawiaj o waszym małżeństwie, o tym co było, czemu się rozpadło. Myślę, że takie rozliczenie przeszłości może ci pomóc.
      Nie jesteś chora psychicznie.
      • ona_37 Re: Chora psychicznie!!!!!!!!!! 16.09.11, 09:11
        Nie jest to dobry pomysł by rozmawiać o małżeństwie z ex jakie było i dlaczego się rozpadło bo jest już po rozwodzie po co na nowo rozdrapywać rany?
        Czas leczy rany i zmienia pogląd na to co było ,dostrzegamy wtedy błędy jakich nie widzieliśmy wcześniej.
        Musi wybaczyć samej sobie choć nie jest to łatwe ale przynosi ulgę i wycisza.
        Może kiedyś spotkają się na kawie i porozmawiają jak starzy przyjaciele.
        Jesteś jak najbardziej normalna,bo co to za rozstanie bez emocji?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka