Dodaj do ulubionych

Jak spędzacie majówkę?

30.04.12, 11:41

Cisza na forum, to dobry znak smile Pewnie wszyscy korzystają z pogody i grillują, łażą po górach albo leniuchują nad wodą wink

Ja też odpoczywam- co prawda nie leniuchuję, ale całkowicie się resetuję w pięknych okolicznościach przyrody smile Własnie sobie siedzę i obserwuję wpływające do portu promy wink

Pozdrawiam z Dun Laoghaire wink Nawet na pogodę nie ma co narzekać smile

Przed nami jeszcze m.in. ogrody w Powerscourt i Glendalough smile Oczywiście, nie dzisiaj wink
Obserwuj wątek
    • mola1971 Re: Jak spędzacie majówkę? 30.04.12, 12:20
      Zazdraszczam smile Ja niestety w robocie sad Taką mam pracę, że od 1 do 10 każdego miesiąca jestem przykuta do biurka i takim mam zasuw, że zapominam jak się nazywam uncertain
      • mala2012 Re: Jak spędzacie majówkę? 30.04.12, 12:31
        Fajny wyjazd smile

ja mialam pracowac a choruje sad
    • nihoa Re: Jak spędzacie majówkę? 30.04.12, 12:51
      polecam moją ulubioną cukiernięwink

www.teddys.ie/Site/Home.html
      stare, dobre czasy, guiness, przystojni irlandczycy, ocean...wink

a dzisiaj banda rozwrzeszczanych dzieciaków - przyjechali jeszcze znajomi z takim małym kajtkiem, który miał kolkę w nocy i nosiłamwink jakbym miała mało swoichwink trochę się pozmieniałowink

idę po lody do chaty polskiejwink
    • malgolkab Re: Jak spędzacie majówkę? 30.04.12, 12:57
      Weekend spędziałam u rodzinki 300 km dalej, syn został tam z dziadkami, ja dzisiaj w pracy, a jutro ruszam do Pragi ("skrócony" miesiąc miodowywink
    • gazeta_mi_placi Re: Jak spędzacie majówkę? 30.04.12, 14:05
      Aktywnie smile
    • sonia_30 Re: Jak spędzacie majówkę? 30.04.12, 14:30
      Pięknie smile
      Ja dzisiaj w pracy, ale ogólnie tydzień obfitujący w turnieje rycerskie. W Czersku było całkiem, tzn. konie fajne, rycerze mniej wink W prespektywie Bitwa Narodów...
    • babag Re: Jak spędzacie majówkę? 30.04.12, 17:53
      W pacy niestety. Dziś, w środę i w piątek sad
    • niutka Re: Jak spędzacie majówkę? 30.04.12, 23:21
      Jestes w "mojej" Irlandii... ZAZDROCHA!!!
      • zmeczona100 Re: Jak spędzacie majówkę? 07.05.12, 09:34
        Jak to- w Twojej?? Mieszkasz tam??
        A Irlandia jest cudna smile
    • brak_dystansu Re: Jak spędzacie majówkę? 01.05.12, 07:37
      a ja zdradzona/zdradzana i opuszczona z dzieckiem próbuję po kawałku cieszyć się każdym dniem i nie płakać że wszyscy grillują,uśmiechają się,planują itd...dla mnie majówka w tm roku jest bardzo dołująca...Rower i rodzina-chociaż i aż tyle wink Wszystkim którzy są już na innym etapie niż ja życzę jak najwięcej radości z chwili wytchnienia i pięknej pogody.
      • malwi-na356 Re: Jak spędzacie majówkę? 01.05.12, 21:57
        w domu ,chyba prawie jak co roku ...
        • to.ja.kas Re: Jak spędzacie majówkę? 04.05.12, 19:50
          Rpwerem do Czerska, a potem spływ Krutynią, wypad do Gietrzwałdu i Ostródy, spacery po Olsztynie, wędkowanie w Nidzicy i powrót do Wawy dziś. Kapitalnie było smile

Małgola, czy Ty już PO ŚLUBIE?!?!?!? BO albo mi umknęło, albo co ! Pisz relację, alo podsuń mi pod oczy!
          • malgolkab Kasiu 07.05.12, 09:25
            tak, ja już po (od ponad miesiąca)smile
            wszystko udało się tak jak chcieliśmy (nawet teściowie, którzy rozeszli się 13 lat temu i od tej pory nie widzieli zachowali klasę - a o to baliśmy się najbardziej) - USC, potem impreza w lokalu do 22 dla najbliższej rodziny, a później "młodzież" do nas do domu, wskok w dresiki i balowanie do ranawink jedynym minusem jest załatwianie wszelkich formalności związanych ze zmianą nazwiska (na razie czekam na nowy dowód, prawo jazdy i dowód rejestracyjny, czeka mnie jeszcze paszport, bank, księgi wieczyste, NFZ i inne pomniejsze instytucje)
            • zmeczona100 Re: Kasiu 07.05.12, 09:33
              malgolkab napisała:

jedynym minusem
              > jest załatwianie wszelkich formalności związanych ze zmianą nazwiska (na razie
              > czekam na nowy dowód, prawo jazdy i dowód rejestracyjny, czeka mnie jeszcze pa
              > szport, bank, księgi wieczyste, NFZ i inne pomniejsze instytucje)

O rety! To zdecydowanie świadczy przeciw małżeństwu wink
              • malgolkab Re: Kasiu 07.05.12, 09:37
                zmeczona100 napisała:

> malgolkab napisała:
                >
                > jedynym minusem
                > > jest załatwianie wszelkich formalności związanych ze zmianą nazwiska (na
                > razie
                > > czekam na nowy dowód, prawo jazdy i dowód rejestracyjny, czeka mnie jesz
                > cze pa
                > > szport, bank, księgi wieczyste, NFZ i inne pomniejsze instytucje)
                >
                > O rety! To zdecydowanie świadczy przeciw małżeństwu wink
                >
                Mozna zostawić swoje nazwiskowink a stanu cywilnego już chyba nigdzie nie wpisują...
                akurat widzę więcej "za", ale ja fajnego męża mamsmile
    • rubarom Re: Jak spędzacie majówkę? 05.05.12, 10:05
      Ponieważ dalej jest majówka, odpowiadam: pracując w domu. Staram się jednak urozmaicać sobie czas na różne sposoby, bo inaczej bym oszalała.
      Mam nadzieję, że kiedyś "zbiorę plony" i odbiję sobie porządnie tę harówę smile
    • baabcia Re: Jak spędzacie majówkę? 05.05.12, 13:26
      jestem pewna, że robię to co chcę

a czy powinnam zmienić chcenia

tak

zawsze

tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka