inna_nowa_ja 13.05.12, 22:19 na psychiatre, nie psychologa, jak macie kogos to napiszcie, chodzi o Warszawe. Pilnie potrzebuje pomocy i leków inaczej nie przetrwam tego, co się dzieje przed rozwodem. Z góry dziękuje i pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lampka_witoszowska Re: Proszę o namiar 13.05.12, 22:24 forum.gazeta.pl/forum/w,99,36038178,0,Biala_lista_psychiatrow_psychologow_terapeuto_w.html może na początek wygadaj się tu, na forum? to trochę pomaga... Odpowiedz Link
inna_nowa_ja Re: Proszę o namiar 13.05.12, 22:30 wygadanie się nic nie da, nie śpię, nie chce mi się wstawać z łóżka, nie pracuje, nie podjęłam propozycji innej pracy, wegetuje, prawie eks wyczynia cuda na kiju i już nie ogarniam tego mojego życia i nie chce mi się go ogarniać, może leki mi pomogą, bardzo na to liczę. Odpowiedz Link
blue_ania37 Re: Proszę o namiar 14.05.12, 00:35 Inna! Wygadaj sie! To pomaga, pamiętam trafiłyśmy w jednym okresie Pozdrawiam ciepło Ania Odpowiedz Link
maarcjanna Re: Proszę o namiar 14.05.12, 08:22 mam dobrego psychologa, ale prywatnie... jeśli cię interesuje napisz na @ gazetową Odpowiedz Link
aalinka Re: Proszę o namiar 14.05.12, 08:40 www.cskmswia.pl/portal/csk/651/8609/Przychodnia_Zdrowia_Psychicznego_ul_Woloska_137_w_Warszawie.html, świetni specjaliści, wizyty na NFZ. Odpowiedz Link
zmeczona100 Re: Proszę o namiar 14.05.12, 08:50 Psychiatra Grażyna Wiśniewska, Swiętojerska 4. Niestety, zmieniłam telefon i numer do niej mi przepadł. Jak trzeba, to wali z grubej rury, a jeśli nie, to podchodzi lajtowo. W każdym razie szczegółowa i leczenie dostosowuje nie tylko do sytuacji życiowej, ale i aktualnych możliwości (np. jeśli musisz pracować, to leki daje inne niż wtedy, gdy możesz sobie pozwolić na tydzień w łóżku). Odpowiedz Link
zmeczona100 Re: Proszę o namiar 14.05.12, 08:51 PS na NFZ przyjmuje w swojej poradni, na Wołoskiej 137. Odpowiedz Link
magda_nr_34 Re: Proszę o namiar 14.05.12, 22:36 Dziękuje Wam bardzo, wygadanie się niczego nie zmieni, przerosła mnie sytuacja, we wszystkich aspektach życia. Oglądałam dzisiaj Słodki Listopad, chciałabym jeszcze zdążyć przeżyć taką piękną miłość, chciałabym aby czas się zatrzymał dziś. Straszne mam myśli że aż sama się ich boję, nie pisałam bo byłam/jestem na krawędzi i żeby już nigdy takie myśli nie przychodziły mi do głowy muszę brać leki, nie poradzę sobie. Dzięki za odzew, jeszcze nie pora żeby umierać. M. Odpowiedz Link
dominika8 Re: Proszę o namiar 14.05.12, 22:41 rozumiem i popieram. po to sa i lekarze i leki by pomagać! Odpowiedz Link
mau3 Re: Proszę o namiar 14.05.12, 23:21 Może zajrzyj na Byłeżony.pl Dziewczyny na pewno podpowiedzą i wesprą Cię w tak trudnej sytuacji. Odpowiedz Link