steppenwolf37 29.07.12, 11:36 A jest ktoś z Krakowa? może jakieś spotkanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heksa_2 Re: Krakow 29.07.12, 12:16 Podobno pracujesz w Katowicach? Nie możesz przyjśc na nasze spotkanie 4 sierpnia? Odpowiedz Link
steppenwolf37 Re: Krakow 29.07.12, 21:37 no to postaram się, po prostu mieszkam bliżej krakowa, ale jakoś się zorganizuję i zrobię co w mej mocy aby być. dziękuję. Odpowiedz Link
grzegorczykp Re: Krakow 29.07.12, 22:22 ja z Krakowa jestem... ale coś widzę, że mieszkańcy grodu w Kraka w mniejszości są... Odpowiedz Link
steppenwolf37 Re: Krakow 30.07.12, 12:21 to ja mogę być i w Krakowie i w Katowicach. jeśli ktoś ma teżochotę na Kraków... to ja chętnie. a grzegorczyk to Pan czy Pani, jeśli można spytać? Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Krakow 29.07.12, 23:28 Heksa.. spotkanie mamy 3 sierpnia w piątek anie 4 sierpnia w sobotę!!!) Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Krakow 30.07.12, 23:03 My Katowice postanowiłyśmy Wam Krokowie zaproponować połączenie forumowych sił i zapraszamy Was na nasze spotkanie do Katowic 03 sierpnia o g 18,00m pub Gaudi, ul Wawelska. Przybywajcie, będzie nam niezwykle miło.. Odpowiedz Link
ewela1_1 Re: Krakow 30.07.12, 23:08 Odległość między miastami jest niewielka ------------- "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa "Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą" Odpowiedz Link
steppenwolf37 Re: Krakow 31.07.12, 09:32 no i niestety pokomplikowało się i w Katowicach nie mogę być, bo jadąc po pracy muszę odebrać dzieci od byłego męża. z dziećmi raczej nie pzryjadę. ale będę cierpliwie czekać na kolejne spotkania. za to mam zamiar niedługo iść moze do kina w Krakowie i na kawkę, więc jak będę wiedziała kiedy, to dam znać, moze ktoś się ze mną wybierze. pozdrawiam, Odpowiedz Link
kobieta-000 Re: Krakow 01.08.12, 21:40 Dziewczyny z Katowic informują Dziewczyny z Krakowa że zmienił się termin spotkania. Podtrzymujemy zaproszenie i miło będzie Was gościć ( wspólnie połączymy siły ) 10.08 , piątek. Reszta pozostaje bez zmian ( w postach wyżej zamieszczałam info ). steppenwolf37 - już wpisała się na listę spotkania w Katowicach. No dalej.. Kto żyw.. Odpowiedz Link
wolny_czytelnik Re: Krakow 02.08.12, 17:30 Dziewczyną co prawda nie jestem, ale dziękuję za zaproszenie. Swoją drogą jestem ciekaw, ile krakowianek tutaj pisze Odpowiedz Link
steppenwolf37 Re: Krakow 03.08.12, 09:49 ja piszę, mieszkam koło Krakowa, więc bardziej utozsamiam się z Krakowem. zapraszamy na spotkanie w Katowicach, ale ja tez czekam wciąż na spotkanie w Krakowie w jakiś weekend. Odpowiedz Link
mallva Re: Krakow -spotkanie...? 11.08.12, 12:44 ja również czekam na spotkanie w Krakowie,... rozwód-tak zdecydowała druga strona, potrzebuje rozmów i wspracia i nauczenia się jak dalej... Kraków to nowe dla mnie miejsce... Odpowiedz Link
szarakoperta Re: Krakow 11.08.12, 19:17 steppenwolf37 napisała: > A jest ktoś z Krakowa? może jakieś spotkanie? Jest jest... dawno tu nie zaglądałam. Muszę nadrobić zaległości, ale gdyby szykowało się jakieś potkanie, to chętnie się wybiorę Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Krakow 11.08.12, 21:48 Jestem, ale nie jestem rozwódką i generalnie rzadko wychodzę z domu. Odpowiedz Link
steppenwolf37 Re: Krakow 13.08.12, 20:36 być może w sobotę, jak uda mi się zorganizować kogoś do dzieci. a jeśli nie w sobotę to dam znać, jak będziecie mieć ochotę spotkamy się gdzieś blisko rynku. co Wy na to. Kraków? Odpowiedz Link
szarakoperta Re: Krakow 14.08.12, 22:31 steppenwolf37 napisała: > być może w sobotę, jak uda mi się zorganizować kogoś do dzieci. a jeśli nie w s > obotę to dam znać, jak będziecie mieć ochotę spotkamy się gdzieś blisko rynku. > co Wy na to. Kraków? Jak pisałam wcześniej - chętnie, ale najbliższa sobota odpada. Niestety. Odpowiedz Link
jagienka_2 Re: Krakow 16.08.12, 13:52 Wychodzi na to, że jestem najbardziej wysunięta na południe Ale chętnie przyjadę do Krakowa, jeśli zdarzy się cud i syn pojedzie na jakiś weekend do ojca. Może uda nam się spotkać po wakacjach? Odpowiedz Link