szarakoperta 13.08.12, 11:25 Był taki wątek, ale widzę, że kurzy się już w archiwum > tu. Podrzucę kilka tytułów, kto da więcej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarakoperta To skomplikowane / It's Complicated 13.08.12, 11:28 O tym, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki > zwiastun > tu Odpowiedz Link
nicol.lublin Re: To skomplikowane / It's Complicated 13.08.12, 12:04 ten wygląda zabawnie da się to gdzies jeszcze obejrzeć? Odpowiedz Link
pati790 Żona na niby 13.08.12, 12:12 Polecam komedia. Żona Na Niby (Just Go With It) - Zwiastun PL (Trailer) - Full HD 1080 Odpowiedz Link
szarakoperta Re: To skomplikowane / It's Complicated 13.08.12, 12:35 nicol.lublin napisała: > ten wygląda zabawnie da się to gdzies jeszcze obejrzeć? Obawiam się, że już tylko na DVD, ale IMO warto! Odpowiedz Link
szarakoperta Rozwodów nie będzie 13.08.12, 12:13 Trochę prehistoryczne 3 nowele z Urzędem Stanu Cywilnego w tle > do obejrzenia w częściach> tu Odpowiedz Link
szarakoperta Jedz, módl się, kochaj / Eat Pray Love 13.08.12, 12:17 Książki nie zdzierżyłam, choć dałam jej szansę kilkakrotnie... za to film z przyjemnością Jedz, módl się, kochaj / Eat Pray Love (2010) trailer Odpowiedz Link
mola1971 Re: Jedz, módl się, kochaj / Eat Pray Love 13.08.12, 12:23 Z opóźnieniem posty mi się pojawiają i teraz dopiero przeczytałam Mnie się książka baaaaardzo podobała Odpowiedz Link
szarakoperta Re: Jedz, módl się, kochaj / Eat Pray Love 13.08.12, 12:25 mola1971 napisała: > Z opóźnieniem posty mi się pojawiają i teraz dopiero przeczytałam > Mnie się książka baaaaardzo podobała O! Widzisz... może za czas jakiś dam jej jeszcze jedną szansę? Kto wie?! Odpowiedz Link
mola1971 Re: Jedz, módl się, kochaj / Eat Pray Love 13.08.12, 12:28 Daj jej jeszcze jedną szansę To nie jest klasyczne czytadło, które się pochłania w jeden wieczór. Ja tę książkę czytałam ponad miesiąc, delektowałam się nią. Odpowiedz Link
mola1971 Re: Rozwód w filmie... vol. 2 13.08.12, 12:21 "Jedz, módl się, kochaj" - przeczytałam książkę, film dopiero mam w planach (ktoś na forum polecał). Nie o samym rozwodzie rzecz, lecz o tym jak się kobieta (to książka autobiograficzna) po rozwodzie pozbierała i ze sobą dogadała. Kolejna, której po rozwodzie stało się lepiej, niż było w małżeństwie Tyle, że oczywiście samo jej się tak nie zrobiło, ogrom świadomej pracy w to włożyła. "Pod słońcem Toskanii" - też o życiu po, nie o samym rozwodzie. Bardzo optymistyczny film. Odpowiedz Link
szarakoperta Pod słońcem Toskanii / Under The Tuscan Sun 13.08.12, 12:22 Optymistycznie >> Under The Tuscan Sun Odpowiedz Link