Dodaj do ulubionych

odpowiednie podejście do mężczyzny?

22.09.12, 01:54

nie wiem czy nie wiem i nie umiem ,czy wciąż sa to nieodpowiedni panowie?!
za miła i chwali-żle;nie okazuje zainteresowania--dobrze
zagaduje,żartuje--zbyt łatwa,podejrzana...nie przejmuje inicjatywy--bierna!
uśmiecha sie jest miła--chętna na seks
masz ochote na niego---on na kolezanke!
jak już skonczy z koleżanką i ty już nie masz ochoty--on wyrażnie ma!
ogólnie--wg moich spostrzeżeń -wola panowie---takie delikatne suczki-tzn cięte,ale w miare
nie do przesady
misiowanie i zapewnianie o wiernosci i lojalnosci nie ma sensu---to zbyt wiele dobrego
czy się mylę?

Obserwuj wątek
    • mayenna Re: odpowiednie podejście do mężczyzny? 22.09.12, 06:58
      Odpowiednie podejście do mężczyzny to zwykle nagosmile
      Szitzu, rozczarowanie przez ciebie przemawia?
      Pr zestalam się zastanawiać jakie kobiety wolą mężczyźni bo to nie ma sensu. Mam świadomość tego jaka jestem i raczej nie zmienię się nagle w 'sucz' - jak to określasz. Jak pan się na mnie nie pozna i nie po drodze nam to trudno - jego strata.
      Wiem też czego chcę, a o to tez nie jest łatwo: chcę autentycznego uczucia, zdecydowania na mnie pomimo moich wad, problemów i braków urody.
      • na_rozdrozu76 Re: odpowiednie podejście do mężczyzny? 23.09.12, 21:58
        Mayenna!
        Mam tak samo.
        Zgrabnie to ujęłaśsmile
      • ewela1_1 Re: odpowiednie podejście do mężczyzny? 24.09.12, 09:20
        mayenna napisała:

> Odpowiednie podejście do mężczyzny to zwykle nagosmile

Hihihih dobresmile Mayenna nie przy kawie, nie przy kawie smile
        -------------
        "Żaden człowiek siły swojej nie zna, dopóki jej w potrzebie z siebie nie dobędzie" E. Orzeszkowa

"Nie ma drogi do szczęścia to szczęście jest drogą"
    • altz Re: odpowiednie podejście do mężczyzny? 22.09.12, 07:49
      Tak to niestety jest, że liczy się przede wszystkim pierwsze wrażenie, a do tego nie można się dobrze przygotować. Jak byśmy nie chcieli, to i tak coś będzie nie tak, a czym się bardziej staramy, tym gorzej wychodzi. big_grin
      • kobieta-000 Re: odpowiednie podejście do mężczyzny? 22.09.12, 08:54
        Odnoszę wrażenie, że trzeba mieć czasami tzw "wyrąbanie" na wszystko i wszystkich.
        Gdy się jest w takim stanie przez jakiś czas daje się zauważyć że nagle zaczyna innym na nas jakoś tak dziwnie bardziej zależeć.
        • jeriomina Re: odpowiednie podejście do mężczyzny? 22.09.12, 11:02
          Jak mówi stare porzekadło: Miej wyjechane, a będzie Ci dane.
          I coś w tym jest.
          • babag Jeriomina 22.09.12, 18:06
            uwielbiam Twojego kota smile, zawsze wywołuje uśmiech na mojej twarzy
            • jeriomina Re: Jeriomina 24.09.12, 06:43
              Spoko wink
    • mayenna Re: odpowiednie podejście do mężczyzny? 22.09.12, 15:51
      Znalazłam dowcip, w temacie ja najbardziej. Wygląda na to że trzeba się wstrzelić w odpowiedni etap i mieć, hm, biustsmile:

Kiedy miałem 14 lat miałem nadzieje, że kiedyś będę miał dziewczynę.
      Kiedy miałem 16, miałem dziewczynę, ale była beznamiętna.
      Więc zdecydowałem, że potrzebuję dziewczyny z uczuciami.
      Jak miałem 18 lat spotykałem się z dziewczyną, która była bardzo namiętna.
      Jednak była zbyt uczuciowa, o wszystko płakała, łatwo się denerwowała.
      Ciągle groziła samobójstwem.
      Postanowiłem, że muszę znaleźć jakąś "stabilną" dziewczynę.
      Jak doszło do 25 znalazłem dziewczynę stateczną, ale było to strasznie nudne, wszystko można było przewidzieć, nie cieszyła się z życia.
      Życie stało się przygnębiające.
      Trzeba było znaleźć dziewczynę z którą można byłoby przeżyć coś podniecającego.
      W wieku 28 lat znalazłem ekscytującą dziewczynę, ale nie mogłem za nią nadążyć.
      Wciąż się spieszyła, nigdzie nie zagrzała miejsca.
      Ciągle z kimś flirtowała.
      Z początku było zabawnie i ciekawie.
      Ale był to związek bez przyszłości.
      Więc postanowiłem znaleźć dziewczynę z ambicjami.
      Kiedy już miałem 31 lat spotkałem mądrą, ambitną dziewczynę stojącą twardo na ziemi.
      Ożeniłem się z nią.
      Ale niestety była tak ambitna, że się ze mną rozwiodła i zabrała wszystko co miałem.
      Teraz mam 40 lat i szukam dziewczyny z dużymi cyckami.
    • malgolkab Re: odpowiednie podejście do mężczyzny? 23.09.12, 21:45
      Nie ma czegoś takiego jak odpowiedni podejscie do mężczyzny, bo mężczyźni są różni. Po prostu jednemu dana kobieta pasuje, drugiemu nie. Nie wyobrażam sobie też zachowywać się w jakiś konkretny sposób, bo ktoś tego oczekuje.
    • lampka_witoszowska Re: :) 23.09.12, 22:00
      dla mnie odpowiednie podejście jest jak w dowcipie: pewnien pan był u kochanki, umizgi szły pełną parą, kiedy nagle wrócił mąż i zaczął dobijać się do drzi.
      -ach - mówi kochanka - poczekaj, podam mu śmieci do wyniesienia, a jak wyjdzie, to Ty uciekniesz!
      i tak się stało. Ów pan w drodze do domu myśli: - ach, jaka mądra, zapobiegliwa ta moja kochanka! co za inteligencja!
      zapukał do drzwi domu, otwiera żona, w samym szlafroczku, podaje mu worek ze śmieciami i mówi:
      - skarbie, nie zdążyłam... wyrzucisz?
      Wziąl worek i idzie wkurzony do kontenera: co za fleja z tej mojej starej! nawet śmieci nie wyrzuci!

i tak to bywa z tym podejściem. Wszystko o miłośc się rozbija czy jakoś tak smile
      • mola1971 Re: :) 23.09.12, 22:06
        Dobre smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka