anula36 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.11.04, 20:39 jasne ze tak I jeszcze w to,ze nei ma z gory nam danego partnera tylko dla nas-moze byc wielu potencjalnych ukochanych i mnostwo szczescia. Odpowiedz Link
jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.11.04, 20:41 dobrydzien napisała: > napiszcie że tak Facet czy kobieta jesteś? Odpowiem po męsku : kurwa TAK !!!!!!!! I to by było na tyle, teraz Twoja kolej, bo pewnie coś powiesz jeszcze... Odpowiedz Link
anula36 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.11.04, 20:47 to bylo pomesku z duzym buzem testosteronu Odpowiedz Link
viillemo Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.11.04, 20:52 zresztą co to za pytanie????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCZYWIŚCIE, ŻE TAK!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dobrydzien Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.11.04, 21:05 Baba jestem dzięki Odpowiedz Link
jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.11.04, 23:57 dobrydzien.....Już lepiej nic nie powiem Ech wy baby i te wasze miłości nad zycie....( przepraszam te baby co umieją kochać naprawdę, chwilowa frustracja).. Odpowiedz Link
anula36 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 24.11.04, 00:04 jakie nad zycie? no co ty? do pierwszego lepszego niz obecny Odpowiedz Link
scriptus Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 24.11.04, 18:02 To sie nazywa pragmatyzm )))))))) Odpowiedz Link
ulala.v Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 24.11.04, 18:22 niech będzie że tak ))) Odpowiedz Link
jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 26.11.04, 18:29 ulala.v napisała: > niech będzie że tak ))) Noooo, dokładnie....Niech będzie, że tak... Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 24.11.04, 18:32 oczywiście, że tak, tylko że niekoniecznie w jedną na całe życie (większość forumowiczów to obecnych już to zweryfikowało) Odpowiedz Link
jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 26.11.04, 22:06 kruszynka301 napisała: > oczywiście, że tak, tylko że niekoniecznie w jedną na całe życie (większość for > umowiczów to obecnych już to zweryfikowało) Ja już wiem ze nie z jedną, weryfikowałem to paręnaście lat...Ale że z kolejną też nie? Odpowiedz Link
gotyma Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 26.11.04, 22:50 ludzie! przeciez zebrala sie tu kupa desperatow, ktorzy marza, ze pokochaja i beda kochani.... nie znam nikogo kto w to niewierzy. czasem watpi ale nadal wierzy Odpowiedz Link
jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 27.11.04, 10:32 gotyma napisała: > ludzie! przeciez zebrala sie tu kupa desperatow, ktorzy marza, ze pokochaja i > beda kochani.... > nie znam nikogo kto w to niewierzy. czasem watpi ale nadal wierzy Gotyma, znam Cię i cenię z wielu postów...Nie uważam wcale, że jeśli ktoś kocha i chce być kochanym jest desperatem..Ja wierzę, ale czy to aż desperacja? Życie potoczy się dalej, tylko z uczuciem, że straciło się coś ważnego...Jakbym był desperat już dawno wyskoczyłbym z tego 10 piętra, albo inną mniejszą bzdurę zrobił...A jakoś nie myslę o tym.. Odpowiedz Link
gotyma Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 27.11.04, 15:37 jarkoni. zle sie wyrazilam. uzylam slowa desperacja, poniewaz tu szukam... sama nie wiem czego. chyba pomocy w zrozumieniu tego co mi sie przytrafilo. i mysle, ze pozostali tez. choc sa osoby ktore sie otrzasnely i dzieki im za to, ze staraja sie przemowic do naszego (mojego raczej) rozsadku i podtrzymuja na duchu. a milosc nie jest desperacja, jezeli jest czysta i zdrowa. zycze kazdemu aby znalazl taka Odpowiedz Link
petite_marie Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 29.01.05, 16:09 Wierzę, wierzę, wierzę... ale od dwóch lat jestem sama. W lutym minie rok od mojego rozwodu i może to dobrze, że tyle czasu upłynęło mi w samotności, bo w końcu zaczynam do siebie dochodzić. Bardzo pragnę miłości, ale nie bycia w parze z kimkolwiek, bo to nie tak. Myślę, że trudno jest nie tylko mnie, dlaczego więc inni ludzie, którzy czują się samotni (mam na mysli tych "ludziów" płci odmiennej), udają, że to ich nie dotyczy? Nie jestem garbata, ani głupia, jestem atrakcyjną kobietą, ale mam wrażenie, że mężczyźni, do których próbuję się zbliżyć, żeby ich poznać, uciekają. Czy oni wiedzą coś, z czego ja sobie nie zdaję sprawy? Jak to jest? Gdzie są ci, z którymi można spotkać się, porozmawiać, bez żadnych konsekwencji erotycznych od razu i bez paniki w ich oczach, kiedy dowiadują się, że mam syna...? Odpowiedz Link
fp Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 01.02.05, 19:04 >Jak to jest? Gdzie są ci, z > którymi można spotkać się, porozmawiać, bez żadnych konsekwencji erotycznych od> razu i bez paniki w ich oczach, kiedy dowiadują się, że mam syna. hm podobno rozwodnicy uciekaja jak się dowiaduja, że kobieta jest panną i chce slubu i dziecka....wiec moze szukaj panów też "po przejściach" ? Odpowiedz Link
kasiar74 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 27.11.04, 21:30 oczywiscie że tak, kazdy z nas ta miłośc przeżył a że nie okazała się ona ta do końca zycia to już osobna kwestia Odpowiedz Link
scriptus Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 28.11.04, 13:13 nawet, jeśli ktoś wierzy, to pewnie to jest kolejny chwyt marketingowy i oszustwo Odpowiedz Link
keisiinom Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 28.11.04, 18:42 Wydawało mi się, że siłą miłości jest prostota. I wiara, że ktoś, kto właśnie wyznał mi miłość, naprawdę to czuje. Tylko co zrobić, jeśli tej wiary zabraknie? Bo może on kłamie? A może mnie wygodniej jest nie wierzyć...? Odpowiedz Link
marta.sama Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 29.01.05, 17:51 Teraz czuję, że naprawdę kocham tylko moje dzieci, jeśli chodzi o związek z kimś to ... PUSTKA. Jakby ktoś wydłubał nożem to miejsce w moim umyśle odpowiedzialne za to, że czuje się miłość, albo chociaż się jej pragnie. Nie chcę już nikogo, nie umiem zaufać i kochać. Teoretycznie wiem, że tak nie będzie zawsze, ale na pewno bardzo długo. Odpowiedz Link
viillemo Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 29.01.05, 21:18 Marta mam nadzieję, że przeczytałaś post Anuli(pierwszy)...myślę, że to odp. dla Ciebie Pozdrowienia Odpowiedz Link
ulala.v Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 30.01.05, 01:40 ...już się w nic nie wierzy... Odpowiedz Link
viillemo Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 30.01.05, 09:47 A JA WIERZĘ, ŻE TY WIERZYSZ ULALA.V... Odpowiedz Link
jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 30.01.05, 18:34 Ulala.v a chcesz kopa? Może Ci potrzebny taki gwałtowny powrót do życia... Odpowiedz Link
ulala.v Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 31.01.05, 08:58 Jarkoni a kop ile chcesz...już mnie to mało....powrót do życia???-jasne, że by się przydał, ale jak na razie z życia się wycofuję Odpowiedz Link
ulala.v Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 01.02.05, 16:17 nie wierzy się w miłośc, nie wierzy się w przyjaźń, nie wierzy się w szczerość ludzkich działań i intencji, nie wierzy się w lojalnośc, nie wierzy się w sensowność życia, nie wierzy się w lepsze jutro, nie wierzy się ludziom...w nic sie nie wierzy i basta Odpowiedz Link
kochanica.f Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 01.02.05, 18:50 ulala.v napisała: > nie wierzy się w miłośc, nie wierzy się w przyjaźń, nie wierzy się w szczerość > ludzkich działań i intencji, nie wierzy się w lojalnośc, nie wierzy się w > sensowność życia, nie wierzy się w lepsze jutro, nie wierzy się ludziom...w nic > i tu masz racje. trzeba wiele czasu by sie pozbierac z ohydy zdrady i wszystkiego co doprowadzilo do rozwodu. o ile w ogole sie kiedys jeszcze komus uwierzy. poki co ohyda niesmak obrzydzenie do ludzi a przeciwnej plci w szczegolnosci a milosc???????????// hahahahahahahaha dobre sobie! milosc!! hahahaha \> sie nie wierzy i basta o! i serdeczne dzieki tym ktorzy pomogli nam sie w tym miejscu znalezc! niech wam bedzie kiedys tak samo! Odpowiedz Link
ulala.v Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 02.02.05, 18:17 kochanica.f napisała: > i tu masz racje. > trzeba wiele czasu by sie pozbierac z ohydy zdrady i wszystkiego co > doprowadzilo do rozwodu. nie jestem po rozwodzie, aktualnie nawet nie jestem w żadnym związku, ale i tak nie wierzę Odpowiedz Link
bla_bla_69 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 01.02.05, 21:58 pozwalasz komus na manipulacje swoimi uczuciami. Nie warto. Odpowiedz Link
dora641 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 03.02.05, 05:28 Życie bez miłości między mężczyzną i kobietą byłoby o wiele prostsze. Nie byłoby zdrad, bólu, ciepienia po nich, idiotycznego poczucia osamotnienia, histerycznej tęsknoty, braku zaufania i ciągłego niedosytu tej miłości...Miłośc? Tak szczerze: daje nam ulotne poczucie szczęścia, dowartościowania, bezpieczeństwa, parę wzlotów i wielką ułudę, że ktoś nas chce...Smutne i pesymistyczne, wiem. Ale nie wierzę w miłość. Już nie. Kochałam i wierzyłam, że jestem kochana, choć po głowie tłukły się wątpliwości...Dostałam kopa od ukochanego tak mocnego, że marzę by miłość po prostu zniknęła. Piszę to zupełnie na zimno, bez histerii, bez złości, całkiem spokojnie, po przemyśleniu...Pozdrawiam Was. Odpowiedz Link
jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 23:02 dora641 nie widziałem nigdy tego co napisałaś, może przeoczyłem...Ale zgadzam się.... Odpowiedz Link
dora641 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 02.05.05, 19:08 hej Jarkoni! Pisałam dużo lecz nie tu, za to cały czas Was czytam. Pomagacie mi zupełnie niechcący..U mnie wizja rozwodu odsunęła się na bok, ale w sprawie miłości - nadal jak wyżej, niestety. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bosanovas Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 03.02.05, 09:01 Pewnie, że się wierzy. Po przejściach trzeba tylko stworzyć na nowo Jej definicję, oczekiwania i podejście do Niej samej. Nie wiem czy to kwestia ostrożności, chyba bardziej faktu, iż więcej rzeczy potrafi się nazwać po imieniu, że bardziej się chce i to nie tylko dla siebie, że najpierw się myśli a potem robi, i że ma się świadomość, że nic nie jest oczywiste, że trzeba mówić, nazywać, rozmawiać. Odpowiedz Link
ta_ula Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 03.02.05, 09:10 witaj jarkoni Zastanawiam sie takze nad tym.Ale mysle ze jest cos w tym. Zawsze mozna myslec pozytywnie. Wszedzie mozna znalezc miłosc jesli sie tylko chce i nie szuka sie ksieżniczki lub ksiecia z bajki.Trzeba tez byc ostroznym z ta miłoscia na forum.Szybko omzna sie sparzyc i to bardzo powaznie. Czesc Odpowiedz Link
bla_bla_69 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 03.02.05, 16:22 no to witaj w klubie, Ula..... Odpowiedz Link
ulala.v Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 09.02.05, 15:34 usłyszałam niedawno pewne zdanie..."żeby potrafić być z kimś, najpierw trzeba nauczyć się być samym"...chyba coś w tym jest...a miłość...piękne uczucie ale czsem chyba ważniejsza jest przyjażń, wzajemna akceptacja i dogadanie się w codziennych sprawach, bo zyje się drobnostkami codzienności a nie "ochami" i "achami" Odpowiedz Link
plathess Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 02:59 DO PIENIĘDZY to tak. Odpowiedz Link
anja_pl Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 10:59 tak, nawet do tych co nas zostawili, przecież wciąż nas kochają Odpowiedz Link
scriptus Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 21:47 Stary wątek Ja wierzę w miłość. Kocham i bywam kochany, bywam nienawidziany, bywam obojętny drugiej osobie. Kiedy jestem kochany, jestem szczęśliwy, kiedy nienawidziany, cierpię, kiedy obojętny, jest mi smutno i źle. Doświadczam tego wszystkiego na codzień, stale od jednej osoby. Zatem, wierzę w miłość. Pozdrawiam wszystkich na tym forum, do których się dawno nie odezwałem... Odpowiedz Link
marta.sama Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 22:00 Luuudzie... Scriptus sie odezwal? Odpowiedz Link
scrivo Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 22:36 ludzie cię pamiętają, widzisz? czy nie jest dobrze gdy ktoś dawno nie widziany wzbudza takie pozytywne emocje? welcome back. Odpowiedz Link
scriptus Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 22:37 Pozytywne? miło mi, ja chyba jestem zupełnie zwyczajnym człowiekiem Odpowiedz Link
jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 23:06 scriptus odzywaj się i bądź tu...Powiedz czasem co u Ciebie...Baaardzo pozdrawiam i oby Ci się układało Odpowiedz Link
jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 23:09 e tam, ale głupio napisałem.....Teraz prawda : scriptus facet stęskniłem się za Tobą, wracaj i pisz...Dla nieobeznanych: nie jestem gejem jakby co ) Odpowiedz Link
scriptus Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 23:30 Pewnie, tyle że jestem daleko od swojego komputerka Czasem zaglądam, jak jestem sfrustrowany, ale miałem ostanio tyle problemów, że jestem może troche wypalony i zmęczony do pisania. Myślę, że nikt Cię o gejowstwo nie podejrzewa. )))))))) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.04.05, 07:15 jaka szkoda jarkoni...a miałem taka malutką nadziejkę DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
scriptus Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.04.05, 13:06 Jeszcze nie taka wielka strata, bezecny, Jarkoni lubi piwo, znacznie pożyteczniej spędza sie czas w męskim towarzystwie przy piwku i miseczce chipsów, można ubrać sie na luzie, w dżinsy i sweter i na przykład mecz obejrzeć, w karty pograć... A z kobietkami, wiadomo, jak jest, trzeba się ogolić, nawet krawat założyć, wino kupić (szkodzi na wątrobę), do teatru pójść, obiad z pięciu dań zjeść, dyrdymały im opowiadać, a potem się jeszcze do samego rana wykazywać męską sprawnością, żeby nie pomyślały, że coś z nami nie tak... ;DDDDDDDDDDDDDDDDD Straszne. Jak to dobrze, że póki co, jestem żonaty. Wprawdzie ogolić też sie trzeba, ale na jakieś "ekscesy" wystarczy pójść raz na jakiś czas, winka żona nie lubi, dyrdymały już zna, o tym, że mogę do samego rana, też sie przekonała, zatem juz nie musi sprawdzać. Przynajmniej mogę się normalnie wyspać jak człowiek. Nie musze latać "za babami" jak poparzony, więc mam czas pójść na piwko z kolegami. ;DDDDDDDDDD Czasem to i ona się podłączy, wprawdzie piwa za bardzo nie lubi, ale za to lubi moich kolegów )))))) Odpowiedz Link
bezecnymen scriptus 23.04.05, 13:16 jako szczęśliwy małżonek pewnie nie doceniasz pewnych okoliczności ja mianowicie chciałbym zawiązać ten cholerny krawat, choć nie znoszę tego chomąta, dać się przetestować co jakiś czas z męskiej sprawności ... bez przesady tak z raz na dwa dnidydrdymały opowiadać kobiecie, a nie komputerowi, który niestety nie zachwyca się moją erudycją, patrząc z uwielbieniem w oczy, o wspólnym wyjściu na piwo czy kulturalnie do teatru nawet nie marzę z braku laptopa i teatru dlaczego? ano...ni mam kobiety Odpowiedz Link
scriptus Re: scriptus 23.04.05, 14:12 Wiem, wiem, że kobieta jest potrzebna, powiem Ci, w tajemnicy, że troche nadrabiam miną, bo mam dość humorzastą kobietę, już sie nawet rozwodzić chciała ze mną, ale wiem, że nawet taka lepsza, niż żadna. A szczerze, to takie "testowanie do białego rana" nawet lubię ;DDDDDD Odpowiedz Link
scriptus Re: scriptus 23.04.05, 14:13 A wracając do tematu wątku, kocham ją, zatem wierzę w miłość. Odpowiedz Link