Dodaj do ulubionych

czy na tym forum wierzy się w miłość ?

23.11.04, 20:37
napiszcie że tak
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.11.04, 20:39
      jasne ze taksmile
      I jeszcze w to,ze nei ma z gory nam danego partnera tylko dla nas-moze byc
      wielu potencjalnych ukochanych i mnostwo szczescia.
    • jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.11.04, 20:41
      dobrydzien napisała:

> napiszcie że tak

Facet czy kobieta jesteś? Odpowiem po męsku : kurwa TAK !!!!!!!!
      I to by było na tyle, teraz Twoja kolej, bo pewnie coś powiesz jeszcze...
      • anula36 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.11.04, 20:47
        to bylo pomesku z duzym buzem testosteronusmile
        • viillemo Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.11.04, 20:52
          zresztą co to za
          pytanie?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
          ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          OCZYWIŚCIE, ŻE TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • viillemo Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.11.04, 20:53
            smile
      • scriptus Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 28.11.04, 07:15
        KURWA tak!!!!!
    • dobrydzien Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.11.04, 21:05
      Baba jestem

dzięki

• jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.11.04, 23:57
        dobrydzien.....Już lepiej nic nie powiem sad Ech wy baby i te wasze miłości nad
        zycie....( przepraszam te baby co umieją kochać naprawdę, chwilowa frustracja)..
        • anula36 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 24.11.04, 00:04
          jakie nad zycie? no co ty? do pierwszego lepszego niz obecnysmile
          • scriptus Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 24.11.04, 18:02
            To sie nazywa pragmatyzm wink))))))))

• ulala.v Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 24.11.04, 18:22
      niech będzie że tak wink)))
      • jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 26.11.04, 18:29
        ulala.v napisała:

> niech będzie że tak wink)))

Noooo, dokładnie....Niech będzie, że tak...
    • kruszynka301 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 24.11.04, 18:32
      oczywiście, że tak, tylko że niekoniecznie w jedną na całe życie (większość forumowiczów to obecnych już to zweryfikowałowink)
      • jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 26.11.04, 22:06
        kruszynka301 napisała:

> oczywiście, że tak, tylko że niekoniecznie w jedną na całe życie (większość
        for
        > umowiczów to obecnych już to zweryfikowałowink)

Ja już wiem ze nie z jedną, weryfikowałem to paręnaście lat...Ale że z kolejną
        też nie?
        • gotyma Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 26.11.04, 22:50
          ludzie! przeciez zebrala sie tu kupa desperatow, ktorzy marza, ze pokochaja i
          beda kochani....
          nie znam nikogo kto w to niewierzy. czasem watpi ale nadal wierzy
          • jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 27.11.04, 10:32
            gotyma napisała:

> ludzie! przeciez zebrala sie tu kupa desperatow, ktorzy marza, ze pokochaja i
            > beda kochani....
            > nie znam nikogo kto w to niewierzy. czasem watpi ale nadal wierzy
            Gotyma, znam Cię i cenię z wielu postów...Nie uważam wcale, że jeśli ktoś kocha
            i chce być kochanym jest desperatem..Ja wierzę, ale czy to aż desperacja? Życie
            potoczy się dalej, tylko z uczuciem, że straciło się coś ważnego...Jakbym był
            desperat już dawno wyskoczyłbym z tego 10 piętra, albo inną mniejszą bzdurę
            zrobił...A jakoś nie myslę o tym..
            • gotyma Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 27.11.04, 15:37
              jarkoni. zle sie wyrazilam. uzylam slowa desperacja, poniewaz tu szukam... sama
              nie wiem czego. chyba pomocy w zrozumieniu tego co mi sie przytrafilo. i mysle,
              ze pozostali tez. choc sa osoby ktore sie otrzasnely i dzieki im za to, ze
              staraja sie przemowic do naszego (mojego raczej) rozsadku i podtrzymuja na
              duchu.
              a milosc nie jest desperacja, jezeli jest czysta i zdrowa. zycze kazdemu aby
              znalazl taka smile
            • petite_marie Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 29.01.05, 16:09
              Wierzę, wierzę, wierzę... ale od dwóch lat jestem sama. W lutym minie rok od
              mojego rozwodu i może to dobrze, że tyle czasu upłynęło mi w samotności, bo w
              końcu zaczynam do siebie dochodzić.
              Bardzo pragnę miłości, ale nie bycia w parze z kimkolwiek, bo to nie tak. Myślę,
              że trudno jest nie tylko mnie, dlaczego więc inni ludzie, którzy czują się
              samotni (mam na mysli tych "ludziów" płci odmiennej), udają, że to ich nie dotyczy?
              Nie jestem garbata, ani głupia, jestem atrakcyjną kobietą, ale mam wrażenie, że
              mężczyźni, do których próbuję się zbliżyć, żeby ich poznać, uciekają. Czy oni
              wiedzą coś, z czego ja sobie nie zdaję sprawy? Jak to jest? Gdzie są ci, z
              którymi można spotkać się, porozmawiać, bez żadnych konsekwencji erotycznych od
              razu i bez paniki w ich oczach, kiedy dowiadują się, że mam syna...?
              • fp Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 01.02.05, 19:04
                >Jak to jest? Gdzie są ci, z
                > którymi można spotkać się, porozmawiać, bez żadnych konsekwencji erotycznych
                od> razu i bez paniki w ich oczach, kiedy dowiadują się, że mam syna.

hmwink podobno rozwodnicy uciekaja jak się dowiaduja, że kobieta jest panną i
                chce slubu i dziecka....wiec moze szukaj panów też "po przejściach" ?
    • kasiar74 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 27.11.04, 21:30
      oczywiscie że tak, kazdy z nas ta miłośc przeżył a że nie okazała się ona ta
      do końca zycia to już osobna kwestia
      • scriptus Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 28.11.04, 13:13
        nawet, jeśli ktoś wierzy, to pewnie to jest kolejny chwyt marketingowy i oszustwo crying
    • keisiinom Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 28.11.04, 18:42
      Wydawało mi się, że siłą miłości jest prostota. I wiara, że ktoś, kto właśnie
      wyznał mi miłość, naprawdę to czuje.
      Tylko co zrobić, jeśli tej wiary zabraknie?
      Bo może on kłamie? A może mnie wygodniej jest nie wierzyć...?
    • marta.sama Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 29.01.05, 17:51
      Teraz czuję, że naprawdę kocham tylko moje dzieci, jeśli chodzi o związek z
      kimś to ... PUSTKA. Jakby ktoś wydłubał nożem to miejsce w moim umyśle
      odpowiedzialne za to, że czuje się miłość, albo chociaż się jej pragnie. Nie
      chcę już nikogo, nie umiem zaufać i kochać. Teoretycznie wiem, że tak nie
      będzie zawsze, ale na pewno bardzo długo.
      • viillemo Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 29.01.05, 21:18
        Marta mam nadzieję, że przeczytałaś post Anuli(pierwszy)...myślę, że to odp.
        dla Ciebiesmile Pozdrowieniasmile
    • ulala.v Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 30.01.05, 01:40
      ...już się w nic nie wierzy...
      • viillemo Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 30.01.05, 09:47
        A JA WIERZĘ, ŻE TY WIERZYSZ ULALA.V...
      • jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 30.01.05, 18:34
        Ulala.v a chcesz kopa? Może Ci potrzebny taki gwałtowny powrót do życia...
        • ulala.v Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 31.01.05, 08:58
          Jarkoni a kop ile chcesz...już mnie to mało....powrót do życia???-jasne, że by
          się przydał, ale jak na razie z życia się wycofuję
    • ulala.v Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 01.02.05, 16:17
      nie wierzy się w miłośc, nie wierzy się w przyjaźń, nie wierzy się w szczerość
      ludzkich działań i intencji, nie wierzy się w lojalnośc, nie wierzy się w
      sensowność życia, nie wierzy się w lepsze jutro, nie wierzy się ludziom...w nic
      sie nie wierzy i basta
      • kochanica.f Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 01.02.05, 18:50
        ulala.v napisała:

> nie wierzy się w miłośc, nie wierzy się w przyjaźń, nie wierzy się w
        szczerość
        > ludzkich działań i intencji, nie wierzy się w lojalnośc, nie wierzy się w
        > sensowność życia, nie wierzy się w lepsze jutro, nie wierzy się ludziom...w
        nic
        >

sad i tu masz racje.
        trzeba wiele czasu by sie pozbierac z ohydy zdrady i wszystkiego co
        doprowadzilo do rozwodu. o ile w ogole sie kiedys jeszcze komus uwierzy.
        poki co
        ohyda
        niesmak
        obrzydzenie do ludzi a przeciwnej plci w szczegolnosci

a milosc???????????//
        hahahahahahahaha
        dobre sobie! milosc!! hahahaha

\> sie nie wierzy i basta

o!

i serdeczne dzieki tym ktorzy pomogli nam sie w tym miejscu znalezc! niech wam
        bedzie kiedys tak samo!
        • ulala.v Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 02.02.05, 18:17
          kochanica.f napisała:
          > sad i tu masz racje.
          > trzeba wiele czasu by sie pozbierac z ohydy zdrady i wszystkiego co
          > doprowadzilo do rozwodu.
          nie jestem po rozwodzie, aktualnie nawet nie jestem w żadnym związku, ale i tak
          nie wierzę
      • bla_bla_69 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 01.02.05, 21:58
        pozwalasz komus na manipulacje swoimi uczuciami. Nie warto.
    • dora641 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 03.02.05, 05:28
      Życie bez miłości między mężczyzną i kobietą byłoby o wiele prostsze. Nie byłoby
      zdrad, bólu, ciepienia po nich, idiotycznego poczucia osamotnienia, histerycznej
      tęsknoty, braku zaufania i ciągłego niedosytu tej miłości...Miłośc? Tak
      szczerze: daje nam ulotne poczucie szczęścia, dowartościowania, bezpieczeństwa,
      parę wzlotów i wielką ułudę, że ktoś nas chce...Smutne i pesymistyczne, wiem.
      Ale nie wierzę w miłość. Już nie. Kochałam i wierzyłam, że jestem kochana, choć
      po głowie tłukły się wątpliwości...Dostałam kopa od ukochanego tak mocnego, że
      marzę by miłość po prostu zniknęła. Piszę to zupełnie na zimno, bez histerii,
      bez złości, całkiem spokojnie, po przemyśleniu...Pozdrawiam Was.
      • jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 23:02
        dora641 nie widziałem nigdy tego co napisałaś, może przeoczyłem...Ale zgadzam
        się....
        • dora641 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 02.05.05, 19:08
          hej Jarkoni! Pisałam dużo lecz nie tu, za to cały czas Was czytam. Pomagacie mi
          zupełnie niechcący..smileU mnie wizja rozwodu odsunęła się na bok, ale w sprawie
          miłości - nadal jak wyżej, niestety. Pozdrawiam.
    • bosanovas Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 03.02.05, 09:01
      Pewnie, że się wierzy. Po przejściach trzeba tylko stworzyć na nowo Jej
      definicję, oczekiwania i podejście do Niej samej. Nie wiem czy to kwestia
      ostrożności, chyba bardziej faktu, iż więcej rzeczy potrafi się nazwać po
      imieniu, że bardziej się chce i to nie tylko dla siebie, że najpierw się myśli
      a potem robi, i że ma się świadomość, że nic nie jest oczywiste, że trzeba
      mówić, nazywać, rozmawiać.
    • ta_ula Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 03.02.05, 09:10
      witaj jarkoni
      Zastanawiam sie takze nad tym.Ale mysle ze jest cos w tym. Zawsze mozna myslec
      pozytywnie. Wszedzie mozna znalezc miłosc jesli sie tylko chce i nie szuka sie
      ksieżniczki lub ksiecia z bajki.Trzeba tez byc ostroznym z ta miłoscia na
      forum.Szybko omzna sie sparzyc i to bardzo powaznie. Czesc
      • bla_bla_69 Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 03.02.05, 16:22
        no to witaj w klubie, Ula.....
    • ulala.v Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 09.02.05, 15:34
      usłyszałam niedawno pewne zdanie..."żeby potrafić być z kimś, najpierw trzeba
      nauczyć się być samym"...chyba coś w tym jest...a miłość...piękne uczucie ale
      czsem chyba ważniejsza jest przyjażń, wzajemna akceptacja i dogadanie się w
      codziennych sprawach, bo zyje się drobnostkami codzienności a nie "ochami"
      i "achami"
    • plathess Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 02:59
      DO PIENIĘDZY to tak.
    • anja_pl Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 10:59
      tak, nawet do tych co nas zostawili, przecież wciąż nas kochają
      • scriptus Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 21:47
        Stary wątek wink
        Ja wierzę w miłość. Kocham i bywam kochany, bywam nienawidziany, bywam obojętny
        drugiej osobie. Kiedy jestem kochany, jestem szczęśliwy, kiedy nienawidziany,
        cierpię, kiedy obojętny, jest mi smutno i źle. Doświadczam tego wszystkiego na
        codzień, stale od jednej osoby. Zatem, wierzę w miłość.

Pozdrawiam wszystkich na tym forum, do których się dawno nie odezwałem...
        • marta.sama Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 22:00
          Luuudzie...
          Scriptus sie odezwal?
        • scrivo Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 22:36
          ludzie cię pamiętają, widzisz?
          czy nie jest dobrze gdy ktoś dawno nie widziany wzbudza takie pozytywne emocje?
          welcome back.
          • scriptus Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 22:37
            Pozytywne? miło mi, ja chyba jestem zupełnie zwyczajnym człowiekiem wink
        • jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 23:06
          scriptus odzywaj się i bądź tu...Powiedz czasem co u Ciebie...Baaardzo
          pozdrawiam i oby Ci się układało
          • jarkoni Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 23:09
            e tam, ale głupio napisałem.....Teraz prawda : scriptus facet stęskniłem się za
            Tobą, wracaj i pisz...Dla nieobeznanych: nie jestem gejem jakby co smile)
            • scriptus Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 22.04.05, 23:30
              Pewnie, tyle że jestem daleko od swojego komputerka
              Czasem zaglądam, jak jestem sfrustrowany, ale miałem ostanio tyle problemów, że
              jestem może troche wypalony i zmęczony do pisania.
              Myślę, że nikt Cię o gejowstwo nie podejrzewa. wink))))))))
              • bezecnymen Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.04.05, 07:15
                jaka szkoda jarkoni...a miałem taka malutką nadziejkę
                big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                • scriptus Re: czy na tym forum wierzy się w miłość ? 23.04.05, 13:06
                  Jeszcze nie taka wielka strata, bezecny, Jarkoni lubi piwo, znacznie
                  pożyteczniej spędza sie czas w męskim towarzystwie przy piwku i miseczce
                  chipsów, można ubrać sie na luzie, w dżinsy i sweter i na przykład mecz
                  obejrzeć, w karty pograć...

A z kobietkami, wiadomo, jak jest, trzeba się ogolić, nawet krawat założyć, wino
                  kupić (szkodzi na wątrobę), do teatru pójść, obiad z pięciu dań zjeść, dyrdymały
                  im opowiadać, a potem się jeszcze do samego rana wykazywać męską sprawnością,
                  żeby nie pomyślały, że coś z nami nie tak... ;DDDDDDDDDDDDDDDDD Straszne.

Jak to dobrze, że póki co, jestem żonaty. Wprawdzie ogolić też sie trzeba, ale
                  na jakieś "ekscesy" wystarczy pójść raz na jakiś czas, winka żona nie lubi,
                  dyrdymały już zna, o tym, że mogę do samego rana, też sie przekonała, zatem juz
                  nie musi sprawdzać. Przynajmniej mogę się normalnie wyspać jak człowiek. Nie
                  musze latać "za babami" jak poparzony, więc mam czas pójść na piwko z kolegami.
                  ;DDDDDDDDDD
                  Czasem to i ona się podłączy, wprawdzie piwa za bardzo nie lubi, ale za to lubi
                  moich kolegów wink))))))
                  • bezecnymen scriptus 23.04.05, 13:16
                    jako szczęśliwy małżonek pewnie nie doceniasz pewnych okoliczności
                    ja mianowicie chciałbym zawiązać ten cholerny krawat, choć nie znoszę tego
                    chomąta, dać się przetestować co jakiś czas z męskiej sprawności ... bez
                    przesady tak z raz na dwa dnismiledydrdymały opowiadać kobiecie, a nie
                    komputerowi, który niestety nie zachwyca się moją erudycją, patrząc z
                    uwielbieniem w oczytongue_out, o wspólnym wyjściu na piwo czy kulturalnie do teatru
                    nawet nie marzę z braku laptopa i teatrutongue_out
                    dlaczego? ano...ni mam kobietysad
                    • scriptus Re: scriptus 23.04.05, 14:12
                      Wiem, wiem, że kobieta jest potrzebna, powiem Ci, w tajemnicy, że troche
                      nadrabiam miną, bo mam dość humorzastą kobietę, już sie nawet rozwodzić chciała
                      ze mną, ale wiem, że nawet taka lepsza, niż żadna. A szczerze, to takie
                      "testowanie do białego rana" nawet lubię ;DDDDDD
                      • scriptus Re: scriptus 23.04.05, 14:13
                        A wracając do tematu wątku, kocham ją, zatem wierzę w miłość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka