Dodaj do ulubionych

trzymamy kciuki za pocztę301

10.03.05, 08:43
która ma dziś zaliczyc wstęp do przedsionka piekła, czyli pierwsza rozprawę
rozwodową...trzymamy .... i nie puszczamysmile
Obserwuj wątek
    • julka1800 Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 09:34
      Poczto, napisz cos, jesli dasz rade, oczywiście.
      Ja tez trzymam kciuki, mocno!

Jaka szkoda że nie było tego forum 2 lata temu, ehhh.....
    • hela74 Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 09:35
      Ja trzymam
      • gotyma Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 10:04
        trzymam, trzymam!!!
        ale kto powiedzial, ze czeka ja tylko pieklo!!!

poczta! pomysl, ze to przedsionek do wolnosci smile
        • akacjax Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 10:12
          Tak już wywołany został(gdzieś tam może dalej, może bliżej)dzień, w którym
          zniknie to prawne uwiązaniesmile
        • bezecnymen Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 14:57
          myslenie nie pomoże zbytnio gdy sie bedzie rozwod i życie po rozwodzie układać
          tak jak to wygląda u poczty...to sie naprawde zapowiada malo
          optymistycznie...jak przyjdzie to może opowie
      • jarkoni Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 17:31
        poczta powiedz jak było...A ja mam niby jeszcze 3 tygodnie, ale stres już
        czuję...
    • vereesa Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 11:21
      z pewną tką nieśmiałością, chciałabym zwrócić waszą uwagę na to, że jarkoni 4
      kwietnia ma pierwszą sprawę rozwodową...napisał o tym wątku "jarkoni i jak"
      pzdr.
    • czekolada72 Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 11:45
      trzymam takze!
      PS
      i po cichutku licze, ze ktos potrzyma za mnie 5 kwietnia...
      A Jarkoni ma date cudowna na rozprawe smile)
      • marta.sama Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 21:55
        A za mnie 7 kwietnia...
        • jarkoni Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 23:12
          czekolada,marta...to my jakoś początkowo-kwietniowi jesteśmy...Prawie dzień po
          dniu..
    • kasiar74 Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 12:04
      ja cały czas trzymam bardzo bardzo mocno kciuki za pocztę (biedactwo) i będę
      trzymać ze resztę obiecuję solennie
    • viillemo Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 12:54
      a ja ZAWSZE trzymam kciuki ZA WSZYSTKICH smile))), za pocztę kciuki trzymam od
      dawna, nawet jeśli ona uważa, ze jestem niekompetentnasmile)))
      • india8 Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 19:17
        poczta! jesteśmy z Tobą - pewnie gdzieś teraz balujesz - przynajmniej taką mam
        nadziejęsmile))

a poza tym wiecie co, trzeba zrobić grafik!!!
        • bezecnymen Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 19:18
          do czego?
          • india8 Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 19:29
            kiedy, za kogo i w jakiej intencji trzymamy kciukismile
            • bezecnymen Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 19:55
              ahasmile hmmm jestem za trzymaniem rzeczonej in grosso...im więcej tym lepiejtongue_out
              • bezecnymen Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 20:09
                cholera i gdzie ta poczta??? oby rzeczywiscie na jakich baletach czy innej
                formie odreagowania stresu....
                • india8 Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 20:11
                  pooooooooocztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • marta.sama Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 21:59
                Chyba wiekszosc z nas tutaj wtulilaby sie w kogos cieplego. Ja juz zaczelam
                przykrywac sie dodatkowym kocykiem, bo zimno mi samej... ale to chyba takie
                emocjonalne zimno...sad
                • tricolour Ciepełko 10.03.05, 23:07
                  Umarł król, niech żyje król!

Czyli trzymamy kciuki za czyjs rozwód, a sami pragniemy ciepła bliskiego
                  ludzia smile
                • jarkoni Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 23:14
                  Marta napisz maila i daj gg, chcę pogadać jak się czujemy przed tym stresem...
                  • jarkoni Re: trzymamy kciuki za pocztę301 15.03.05, 17:55
                    Marta ponawiam prośbę, jeśli masz gg i chciałabyś pogadać to ja chętnie...Stres
                    wzrasta z każdym dniem...
    • bezecnymen Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 22:23
      no cóz ...poczty nie widać...a mnie sie tak jakos skojarzyły terminy rozpraw...
      4, 5, 7 kwietnia...czyżby sądy budziły się ze snu zimowego??
      • jarkoni Re: trzymamy kciuki za pocztę301 10.03.05, 23:17
        O tym mówiłem, obstawiam kiedy pojawi się ktoś z datą 6 kwietnia...
        • jarkoni Re: trzymamy kciuki za pocztę301 14.03.05, 18:56
          poczta odezwij się, opowiedz co i jak było...Wyjechałaś? Bo ja ciągle trzymam
          kciuki...
        • scrivo Re: trzymamy kciuki za pocztę301 15.03.05, 17:51
          moja ostatnia sprawa miała miejsce 29 grudnia, w dzień moich urodzin na co sąd nawet zwrócił uwagę czytając akta. zwrócenie uwagi wyrażone zostało znaczącym uniesieniem brwi i współczującym spojrzeniem ławników. Ale czułam się tego dnia wyjatkowo pewnie i spokojnie. Jaki piękny znak na początek nowego życia.
          • czekolada72 Re: trzymamy kciuki za pocztę301 15.03.05, 18:25
            scrivo napisała:

> i współczującym spojrzeniem ławników.

Jakich ławników???? Rany boskie - to ile luda na takiej sprawie jest????
            • bezecnymen Re: trzymamy kciuki za pocztę301 15.03.05, 23:26
              według prawa składy orzekające sa 3-osobowe, do tego dodaj sądowego skrybę
              najczęściej płci żeńskiej, poza nimi tylko strony i ich adwokaci
              • czekolada72 Re: trzymamy kciuki za pocztę301 15.03.05, 23:36
                Trzecz sedziow?? pal licho pisarza i strony! Jeden by niwe wystarczyl? chyba
                tylu ich, zeby bardziej zdolowac. I oni wszyscy zadaja pytania??

Powiedzcie, czy sa jeszcze jakies "ciekawostki " na sali??

• jarkoni Re: trzymamy kciuki za pocztę301 16.03.05, 23:17
                  poczta, tak się nie robi...ODEZWIJ SIĘ...choćby daj znak że żyjesz
                • bezecnymen Re: trzymamy kciuki za pocztę301 16.03.05, 23:50
                  sędzia i 2 ławników... oni tylko słuchaja i potem wspieraja w zaciszu pakamery
                  decyzję sędziny to tak by nie było że sama dokonała zlej oceny sytuacjitongue_out
                  • jarkoni Re: trzymamy kciuki za pocztę301 17.03.05, 00:16
                    wot i żyzń...To nie dwunastu gniewnych ludzi..To decyzje przypadkowych osób o
                    życiu kogoś tam z tekstami: pani Krysiu, jeszcze kawki? Oj panieMietku,
                    przecież wie pan że ja kawki nie mogę..Poza tym piszę...oj sok mi się
                    wylał...wytrę...czyli jak zawsze, że mąż winien? Mietek nie lej tyle wody do
                    czajnika, prąd trzeba oszczędzać, mówiłam już o tym...A jak tam samochód pani
                    Zosiu, olej wymieniony?No już, napisałam, że mąż winny, podpiszcie się..Panie
                    Kaziu, Pan znowu tu bułką kruszy..To poważny sąd jest..Krycha a skróciłaś tą
                    spódnicę jak mówiłam? Jak nie, mówiłam że zafastrygować trzeba było..Panie
                    Ziutku, pan nie podpisał...Ze co? Że pan co nie wie? Czy winny? Nie rób pan
                    afery, winny jak wszyscy, podpisuj pan, moja córka ma gorączkę, muszę do
                    domu..Kto sie ma zająć? Mąż? Znowu pijany wróci...Nie po to za ławnika w sądzie
                    się najęłam...Podpisuj pan, wszyscy chcemy do domu..Każdy facet to
                    świnia...NOOO, Pani sędzino jest postanowienie ławników...A w przyszłym
                    tygodniu też chce Pani tą cielęcinkę? Smakowało...Oooo bo brat szwagra może tak
                    co tydzień dostarczać...Co, że już sala rozpraw? Eee tam i tak wszystkich tak
                    samo załatwiamy...co za róznica...Pani zadzwoni po orzeczeniu, że dzieci dla
                    żony a on ma oddawać 75% zarobków czyli jak zawsze...bo chcę wiedzieć czy ta
                    cielęcinka dobra była....Aaaaa jutro znowu mamy ponad 20 rozpraw, to
                    porozmawiamy...
                    • tricolour Re: trzymamy kciuki za pocztę301 17.03.05, 00:19
                      Niezłe.
                      • jarkoni Re: trzymamy kciuki za pocztę301 17.03.05, 00:30
                        niestety prawdziwe..coś wiem o tym..Dlatego stres...To maszynka do mielenia
                        roZwodów i z zasady to ON jest winny..
                        • tricolour Moja ex... 17.03.05, 00:39
                          ... zaczęła mnie szanować, gdy poczuła we mnie "partnera", który może ugryźć.
                          Czy to reguła, to nie wiem... ale podejrzewam.
                          • jarkoni Re: :-))) 17.03.05, 01:18
                            Poczta miło że się odezwałaś.....I że jakoś to przeżyłaś....
                    • czekolada72 Re: trzymamy kciuki za pocztę301 17.03.05, 10:12
                      O Jezu, ekran zaplulam smile))

Jak to fajnie sie czyta......
    • kasiar74 Re: trzymamy kciuki za pocztę301 15.03.05, 13:07
      poczta powiedz coś
      nawet że nie chcesz o tym mowicsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka