Dodaj do ulubionych

fajny dzionek

21.03.05, 12:39
nie wiem jak Wy, ale ja mam dzisiaj świetny dzień i - chcecie czy nie
chceciesmile - będę się teraz nim dzielić
otóż

mam urodziny!!!
dzwonią telefony i mówią miłe rzeczysmile
czarny kot przebiegł mi drogę - opcja "na szczęście"smile
dostałam świetne zlecenie za duuuużo kasysmile
dostałam fajną propozycję pracy (sama przyszła)smile

i to wszystko dzisiaj, a jest dopiero po dwunastej

jak się nie cieszyć?????????????

Ściskam wszystkich objadając się rafaellobig_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Obserwuj wątek
    • vertigo5 Re: fajny dzionek 21.03.05, 12:49
      hmmmm, ja mam akurat dokładnie odwrotnie dzisiaj, i nie będę o tym pisał, bo
      nie chcę obniżać dobrych klimatów tego forum.
      Ale cieszę się z Tobą India smile Jesteś zywym dowodem na okoliczność, że miłe
      niespodzianki zawsze mogą nas dopaść ! Niech zatem dopadają !
      • julka1800 Re: fajny dzionek 21.03.05, 12:51
        Vertigo5,
        od czego jest to forum, m.in od tego by komuś choc przez neta odgonić dola,
        wiec pisz, bo inaczej pomyśle ze to wszystko tu to udawanie ze wszystko jest
        ok /a nie jest/
        • vertigo5 Re: fajny dzionek 21.03.05, 12:57
          dzieki Julka, tak jakos "szarawo" jest... wszystko co najgorsze przede mna
          chyba, w czwartek pierwsza rozprawa... brrrr...
          • julka1800 Re: fajny dzionek 21.03.05, 13:05
            w ten czwartek, tak?
            rozumiem Cie, przechodziłam to i jeszcze wiecej jakis czas temu. Jest cięzko,
            wiem, ale ja wytrzymałam a wcale nie uwazam sie za osobe mocna psychicznie, i
            Ty wytrzymasz.
            Chcesz pogadać? Tu, na GG lub mailem?
            • vertigo5 Re: fajny dzionek 21.03.05, 13:09
              dzieki, wysle Ci nr gg na skrzynkę gazetową
              • julka1800 Re: fajny dzionek 21.03.05, 13:10
                ok
                • vertigo5 Re: fajny dzionek 21.03.05, 13:11
                  poszło
        • neell5 Re: fajny dzionek 21.03.05, 12:59
          Indio
          wszystkiego dobrego
    • julka1800 Re: fajny dzionek 21.03.05, 12:49
      Indio, wszystkiego najlepszego!!!!!

ps ja tez mam dzis fajny dziensmile))))
      • vertigo5 Re: fajny dzionek 21.03.05, 12:51
        julka1800 napisała:

> Indio, wszystkiego najlepszego!!!!!
        >
        >
        >
        > ps ja tez mam dzis fajny dziensmile))))

hmmm, tego dnia jeszcze trochę zostalo, może i u mnie się polepszy ??
        pozdrawiam smile
        • india8 Re: fajny dzionek 21.03.05, 12:54
          Vertigo, uśmiechnij się do mnie, no, na urodziny...
          nie daj się prosić...

ludzie patrzą...
          smile

trzymaj się cieplutko

i dziękujębig_grin
          • vertigo5 Re: fajny dzionek 21.03.05, 12:59
            smile))
            wszystkiego najpiekniejszego i najcudowniejszego India smile
            Fajnie jest usmiechnąć się do Ciebie smile
            Bądź zawsze taka radosna jak dzisiaj!
            Cmok !!!
    • czekolada72 Re: fajny dzionek 21.03.05, 13:23
      Indio!! No to samych takich radosnych dni!!
    • viillemo Re: fajny dzionek 21.03.05, 13:49
      samych fajnych dzionkówsmile) i jak najwięcej przyjaciółsmile)
    • latoja Re: fajny dzionek 21.03.05, 14:08
      Dołączam się do urodzinowych serdeczności dla Ciebie India i życzę powodzenia
      w każdej dziedzinie.

Na moim niebie dzisiaj świeci słoneczko i chyba zaczynam czuć wiosnę , a to
      zawsze mi się dobrze kojarzy.
      • bezecnymen Re: fajny dzionek 21.03.05, 14:15
        czyście tu od rana powariowali???
        ja rozumiem że india ma urodziny, że dostała moc życzeń... w tym sporo
        szczerychtongue_out ale zaraz tak szaleć????
        a zreszta co sie bede oszczędzałsmile
        wszystkiego naj naj naj indio a obok tutejszych przyjaciół i znajomych
        znalezienia jeszcze przed zachodem słońca TEGO WŁAŚCIWEGO faceta, takiego wiesz
        tylko twojego... na wieki wiekow amensmile
        albo tylko na tydzień...do zabawytongue_outtongue_outtongue_out
      • scrivo Re: fajny dzionek 21.03.05, 14:15
        Nie bój się chodzenia po morzu
        życia nieudanego
        wszystkiego najlepszego
        dokładnej sumy niedokładnych danych
        miłości nie dla ciebie
        czekania na nikogo

przytul w ten czas nieludzki
        swe ucho do poduszki

bo to co nas spotyka
        przychodzi spoza nas

nie bój się niczego indio, chwytaj takie dni piękne jak dzisiaj, czekaj na najmniejsze kawałki szczęścia... ono już jest i nie będzie go wcale mniej.
        serdecznie cię ściskam urodzinowo
        • bezecnymen Re: fajny dzionek 21.03.05, 14:19
          ja tez ja tez..tylko sie wstydze przyznaćtongue_out
        • gotyma Re: fajny dzionek 21.03.05, 14:41
          Kochana1 Ty sama wiesz najlepiej czego chcesz i o czym marzysz.
          zycze Tobie aby wszystko sie spelnilo, zrealizowalo i aby kazdy dzien sprawial
          tobie tyle radosci co dzisiejszy.
          buziaki smile
    • anja_pl Re: fajny dzionek 21.03.05, 14:45
      wszystkiego najlepszego smile))
      niech Ci cały czas słoneczko świeci

• madii77 Re: fajny dzionek 21.03.05, 14:50
      No to hop siup smile)

I ja się dołączam do życzeń urodzinowych,życzę Ci abyś była szczęśćliwa smile
      Duzo słoneczka w kazdym dniu:0

Madii
    • ulala.v Re: fajny dzionek 21.03.05, 17:10
      india wszystkiego najlepszego, dużo usmiechu i słoneczka i moc buziaków i
      uściskówsmile))))))))))))))))))))
      ...zazdroszczę miłych urodzin hehe ja mam pecha co roku w urodziny mam jakieś
      niemiłe zdarzenietongue_out
      • jarkoni Re: fajny dzionek 21.03.05, 20:16
        India chyba zdążyłem z naprawą netu przed północą smile)) Wszystkiego naj
        naj..Ale takiego stopniowanego..Nie wolno podobno życzyć spełnienia wszystkich
        marzeń, bo niby po co wtedy zyć...Niech się spełniają po kolei...Tego Ci życzę
        • india8 dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 21:45
          Wszystkim serdecznie dziekuję i dzielę się z Wami tym, czego mi życzyliście.
          Mimo że dzionek pod koniec bywał różny, Wy potraficie podnieść na duchu i
          poprawić nastrój.

Uwielbiam Was!big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • bezecnymen Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 21:54
            mnie też??? nie uwierze jak nie dotknętongue_outtongue_outtongue_out
            • india8 Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 21:59
              przecież masz zepsutą awionetkębig_grinDDDDDDDDDDD
              • bezecnymen Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:01
                wiesz nie ma złej drogi do swej niebogi..moge w ramach pielgrzymki do
                kaw\lwarii zebrzydowskiej zahaczyc o te przedmieścia stołecznetongue_out
                • india8 Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:02
                  skąd wiesz, że przedmieścia?

a poza tym ze mnie żadna niebogasmile))

przynajmniej na razie
                  • bezecnymen Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:06
                    no wiem i w dodatku nie moja więc nadal pozostaje otwarte pytanie jakie ja mam
                    obowiązki??
                    • india8 Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:13
                      ja Ci się tu narzucam, a Ty mnie tak perfidnie olewasz...
                      no pięknie...
                      • bezecnymen Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:15
                        no do tego powinnas byc przyzwyczajona...mam na mysli nieqmatych facetów..ja
                        nie jestem wyjątkiemsmile
                        • india8 Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:17
                          nie zdążyłam się przyzwyczaić...

a przypada jedna szansa na łebka - jesteś pierwszy
                          big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                          • bezecnymen Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:19
                            hyhyhy
                            • india8 Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:20
                              no..., już drugi
                              smile))
                              • bezecnymen Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:22
                                ech znowu drugi??? zawsze jestem o pól kroku za india..namitongue_out
                                • india8 Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:27
                                  oj, chyba za szybko biegnę...
                                  • bezecnymen Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:28
                                    moze oskalpuj ta bląda twarz obok to akurat nadąrzęsmile
                                    • india8 Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:30
                                      zrobione!
                                      smile
                                      • bezecnymen Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:31
                                        iwiwiwiwiwiwiwiiiiiii!!!!!!! czy squaw ma dzis wolny wigwam???
                                        • india8 Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:32
                                          aliści
                                          ale nie wiem jak długo..............................
                                          wink
                                          • bezecnymen Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:34
                                            jeszcze jeden Mazur dzisiaj??
                                            • india8 Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:36
                                              no bez przesady - resztę odprawiłam ...

zostałeś sam
                                              • bezecnymen Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:38
                                                tego mi nie musisz przypominac..czuje to ze wszystkich stron
                                                • india8 Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:39
                                                  jedna wystarczy.......
                                                  ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                • bezecnymen Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:41
                                                  no byloby niexle..chyba rusze dupsko i rusze na łowytongue_out
                                                  • india8 Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:47
                                                    w końcu gadasz do rzeczysmile))))))))))))))))))))
                                                  • bezecnymen Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 22:48
                                                    myslisz??? może to nie jatongue_out
                                                  • jarkoni Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 23:03
                                                    No zaraz zaraz....Jakiś romansik się kroi? A spokój mi tu smile)) Bezecny moja Ci
                                                    ona, moja...Nie po to tą białą chustę tygodniami wyszywałem....
                                                  • bezecnymen Re: dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.03.05, 23:07
                                                    chcialbyśtongue_outtongue_outtongue_out a te chuste podobno białą to sobie wyszywaj na
                                                    zdrowiebig_grinDDDDDDDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka