india8 04.05.05, 23:58 się cosik rozpadam chciałam napisać na forum singli, ale jaki tam ze mnie singiel? tak sobie marudzę, bo znowu muszę siedzieć, a coś późno się zrobiło... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
md0512 Re: smutno mi ... 05.05.05, 00:43 Cześć !! india8 napisała: > się cosik rozpadam > chciałam napisać na forum singli, ale jaki tam ze mnie singiel? Napisz, napisz. Tam nie gryzą i nikt nie sprawdza szczegółowo "singlowości" . Odpowiedz Link
india8 Re: smutno mi ... 05.05.05, 00:52 ale tam trzeba czekać na jakąś weryfikację... a jesli nie przejdę testów Odpowiedz Link
bezecnymen Re: smutno mi ... 05.05.05, 15:18 indio może ja Ciebie zweryfikuję? przy okazji zlustruję a na single zaglądałem, ale w że ostatni tydzień niczego nie napisałem, to mnie skreślili...i olewam Odpowiedz Link
kasiar74 Re: smutno mi ... 05.05.05, 08:49 india na forum randka w internecie sa prawie same panie po 30 i z dziećmi u boku spróbuj tam moze, ludzie się czesto spotykaja na grila na piwko i widac ze sie dobrze ze soba czuja Odpowiedz Link
india8 Re: smutno mi ... 05.05.05, 10:25 kasia, ale ja chyba nie szukam towarzystwa piwkowo-grilowych znajomych mam pod dostatkiem - raczej sie opędzam teraz chyba bardziej ładu szukam i jakiejś harmonii wewnętrznej więc będę Wam tu smęcić od czasu do czasu Odpowiedz Link
viillemo Re: smutno mi ... 05.05.05, 15:06 indio... tak już jest, a własciwie tak powinno, że jest się ze sobą i w radości i smutku, więc... nie krępuj się... po to własciwie tu wszyscy jesteśmy, żeby być razem... Odpowiedz Link