julka1800 06.12.05, 13:53 pamietacie cos takiego? cos co sie nosiło kiedys, i ...ponownie obecnie, a moze panietacie cos innego co nosilo sie w latach 70tych? dzis włozyłam na głowę taki berecik cieplej od razu po same palce u stóp ) pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia69 Re: Beret z antenką 06.12.05, 14:10 mufki się keidyś nosiło (nie wiem jak to się pisze ...) Ale to znacznie wcześniej a latach 70-tych nie pamietam co było na topie. Pamiętam za to zaspy po pachy i tego właśnie teraz mi brakuje. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Beret z antenką 06.12.05, 14:52 mufki, bez względu na pisownię, panie nosza nadal, nie jestem jednak pewien, czy to nadal część garderoby.... Odpowiedz Link
porucznikk Re: Beret z antenką 07.12.05, 05:58 joasia69 napisała: > Pamiętam za to zaspy po pachy i tego właśnie teraz mi brakuje. A ja nie na widziłem, zostało mi do dzisiaj. Szlag mnie trafia na widok nadętych szaf, plujących zawartością w chwili uchylenia drzwiczek. Zato moja stara kocha. por. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Beret z antenką 06.12.05, 14:50 Julka wstąpiła do partii ''moherowych beretów''? nie wierzę.... a bo beretki z antenka brakuje stanowiących komlet: spodni w pasy, adidasów, radia i szwedki tudzież dużego grzebienia wystającego z tylnej kieszeni spodni Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Beret z antenką 06.12.05, 15:17 Zaraz, zaraz - beret z antenka raczej z czegos a la filc, nie moher! Tez taki posiadam, a w srednim dziecinstwie, nawet moze wczesnym - nosilam takowy a la Marusia z Czterech pancernych Odpowiedz Link
julka1800 Re: Beret z antenką 06.12.05, 15:18 "Julka wstąpiła do partii ''moherowych beretów''? nie wierzę....' toś mnie sklasyfikował nie ma co! zaprzeczam, jestem bezpartyjna Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Beret z antenką 06.12.05, 15:42 A ja wczoraj kupiłam wełnianą czapkę i dwa metry szalika. Wszystko w kolorze ecru. Będę wyglądała jak bałwan. Jeszcze tylko miotłę do ręki i mogę się udać na zlot bałwanów. Kto jedzie ze mną? Odpowiedz Link
joasia69 Re: Beret z antenką 06.12.05, 15:45 Kasia! Ja z Tobą jadę na zlot bałwanów ) Szalik 2-metrowy (nawet z jakimiś dodatkowymi centymetrami)posiadam. Czapeczki tylko nie posiadam, ani beretu Ale na zlot jestem chętna ) Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Beret z antenką 07.12.05, 05:31 Dzięki ci Boże żeśmy bałwany Morza Czerwonego szczęśliwie przebyli...(po wyjściu Izraelitów z Egiptu) Odpowiedz Link
kasia9873 Re: Beret z antenką 06.12.05, 15:39 bezecnymen napisał: > a do beretki z antenka brakuje stanowiących komlet: > spodni w pasy, adidasów, radia i szwedki tudzież dużego grzebienia wystającego > z tylnej kieszeni spodni oraz okragłego lustereczka, które z tyłu miało zdjęcie MM. Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Beret z antenką 06.12.05, 21:46 A ja właśnie kupiłam ciemnoczerwony beret z antenką, cudownie sie w nim czuje poza tym, że czasem wpadam w panike że sie komus pomyli z moherowym. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Beret z antenką 07.12.05, 05:34 Ty jesteś moją Marylin Monroe Ty jesteś mą Brigitte Bardot z Tobą się czuje jak Belmondo Gregory Peck, Alain Delon<nutki> Odpowiedz Link
porucznikk Re: Beret z antenką 07.12.05, 06:03 bezecnymen napisał: > Ty jesteś moją Marylin Monroe > Ty jesteś mą Brigitte Bardot > z Tobą się czuje jak Belmondo > Gregory Peck, Alain Delon<nutki> Aleś facet zawalił: anykwariat. Pozatym o gustach się nie dyskutuje, ale tego cofnij chociaż ostatniego gogusia z gębą lalki. por. Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Beret z antenką 07.12.05, 09:33 wex pod uwagę, że śpiewam to dla kobiet, im się Delon chyba inaczej kojarzy Odpowiedz Link
porucznikk Re: Beret z antenką 07.12.05, 12:50 Może i masz rację. Ja bym rozkwasił, żeby wyglądał po ludzku. Odpowiedz Link
anja_pl Re: Beret z antenką 07.12.05, 08:44 sodnice bananowe albo długie z koronka "retro", kapelusze z rondem na pół twarzy, pierścionki z plastiku wysokie na kilka centymetrów, Odpowiedz Link
bezecnymen Re: Beret z antenką 07.12.05, 09:36 wielgasna plastikowa ruhla na nadgarstku plakat z Boney M albo Blondie:p normalnie nie mogęDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
julka1800 Re: Beret z antenką 07.12.05, 12:36 Anja napisałą: "pierścionki z plastiku wysokie na kilka centymetrów" oj usmiechnelam sie na samą mysl jeszcze te plastikowe okulary na pol twarzy w grubych oprawkach, ech Plakaty Boney M tez, i Limahla /kto go dzis pamieta?/ i Alibabki )))))))) Odpowiedz Link