tricolour 09.03.06, 18:44 ... wpuywa destrukcyjnie na forum. No nie ma o czym pisać... Niech wszyscy (wszystkie raczej), którzy zarzekają się, że już nigdy więcej... wysnują jedynie suszny wniosek: samemu jest PUSTO i GUCHO. PS - zginęuo eu. Nie ma... ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hela74 Re: Brak facetów... 09.03.06, 19:17 A może jest tutaj pusto i głuch, bo właśnie wszyscy/wszystkie nie są same Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Brak facetów... 09.03.06, 20:40 Co u Ciebie hela ? rzadko tu zagladasz... Odpowiedz Link
hela74 Re: Brak facetów... 10.03.06, 19:17 Tak, to prawda, ale to z braku czasu. Obowiązki rodzinne, służbowe, dokształcanie się, no i co chyba nie bez znaczenia jest- budowanie nowego związku, powoli, ale jednak do przodu Odpowiedz Link
samosia75 Re: Brak facetów... 09.03.06, 21:52 "Tri, > co dzis piles??" Niewątpliwie coś PIĘCIO... gwiazdkowego conajmniej A brak facetów na forum przypomina mi troche specyfikę mojego mocno zfeminizowanego zawodu. Buu. Jak są same kobietki to aż niezdrowo jest czasem. Odpowiedz Link
tricolour Piłem... 09.03.06, 22:13 ... rózności. Słabe wszystkie, a zgubione "Ł" znalazło się na domowym komputerze. Na pracowym zginęłłło. Miłego wieczoru! Odpowiedz Link
joasia69 Re: Piłem... 09.03.06, 23:33 brak facetów jest dołujący i na forum i w życiu... bardzo mi się podoba pisanina Tri bez "ł" ) Odpowiedz Link
akacjax Po Święcie Kobiet 10.03.06, 16:40 Rozpoczyna się Święto Mężczyzn(jedni mówią 9.03 inni 10.03 inni, że trwa non stop z małym wyjatkiem-8.03) Chociaż wolałabym Święto Mężczyzny-a że nie mam osobistego obiektu do adoracji na ten dzień, Wszystkim Panom -wszystkiego dobrego życzę. Odpowiedz Link
emde74 Re: Brak facetów... 10.03.06, 17:38 zgadzam się z tricolourem, choć jestem babką - samemu pusto i głucho i wcale nie chcę być sama, mimo że spotykam na swojej drodze samych palantów, co tylko robią Cię w jajo i patrzą w Twój portfel (nawet nie na cycki). Wierzę, że są porządni faceci! M. Odpowiedz Link
wojtekp67 Re: Brak facetów... 13.03.06, 13:34 Sorry ale mnie to jakos rozbawiło. czarny humor. Ja tam zawsze wolałem na cycki. Odpowiedz Link
wojtekp67 Re: Brak facetów... 13.03.06, 14:36 Pewnie że tak, jak fajne cycki to facet sam będzie zapełniał portfel, zeby mieć do nich stały i nieograniczony dostęp. No chyba ze jakiś łajdus nie lubiacy cycków. Odpowiedz Link
scriptus Re: Brak facetów... 14.03.06, 14:58 łajdus ?? nie lubiący cycusiów?? Fuj, wstrętny zboczeniec )))) Odpowiedz Link
jarkoni Re: Brak facetów... 17.03.06, 15:25 O żesz, jak to możliwe, że przeoczyłem temat cycków?? A odnośnie braku facetów na forum to jednak tutaj się kilku pojawiło, haha... Odpowiedz Link
scriptus Re: Brak facetów... 18.03.06, 01:39 To nie było o Tobie, Jarkoni, przecież ty na pewno jesteś, jak każdy facet, wrażliwy na piękno kobiecego ciała w ogólności, a piękno cycusiów w szczególności. Nie przypominam sobie zbyt wielu pieniędzy z obrazkiem przedstawiającym kobietę, poza funtami brytyjskimi, dlatego nie dziwię się, że większość mężczyzn, (poza Szkotami i Anglikami, zdaje się), woli kobiety od pieniędzy, a większość kobiet jest wrażliwych na pieniądze (z wizerunkami króli, rzecz jasna), lub mężczyzn je posiadających. No, ale jeśli ktoś woli drapany wizerunek faceta (nawet, jeśli to król) od czegoś pożytecznego, okrągłego, ciepłego i przyjemnie miękkiego, należącego do osoby z miłym uśmiechem, bez skrupułów nazwę go łajdusem i zboczeńcem DDD Odpowiedz Link