adam81w 02.04.06, 17:12 sorki nie moglem sie powstrzymac . wszedlem tu wczoraj . nie jestem rozwodnikiem ale chcialem powiedziec ze bardzo milo sie czyta wasze dyskusje . dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarkoni Re: bardzo ladne forum 05.04.06, 20:00 adam81w napisał: > sorki nie moglem sie powstrzymac . wszedlem tu wczoraj . nie jestem > rozwodnikiem ale chcialem powiedziec ze bardzo milo sie czyta wasze > dyskusje . dzieki Aż dziwne, że nikt nie zareagował na taki miły post ...Ale ja tam jestem łasy na pochwały Dzięki Adam... Odpowiedz Link
tk_s Re: bardzo ladne forum 05.04.06, 20:56 Widocznie wszyscy są nieufni wobec pochlebstw...co na tym forum jest pewnie zrozumiałe -------------------------------------------------------- Wszyscy jesteśmy trochę odchyleni. Bać się należy tych normalnych... (Jack Carter) -------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
374.4w Re: bardzo ladne forum 05.04.06, 22:17 ładne, ładne, mam nawet ochotę opowiadac, opowiadac, opowiadać. wyrzucic z siebie, ale z drugiej strony wstyd. tak na forum pokazywać własną głupotę... Odpowiedz Link
hubba102 Re: bardzo ladne forum 06.04.06, 03:36 Panie Adamie! To ja się wypowiem jak Czytelnik do Czytelnika, bo i moja taka rola w tym forum. I coś już mogę powiedzieć o nim. "Potrzebne", "użyteczne", "pomocne" - TAK!!! Ale "miłe" i "ładne"?!? Nie wiem jak Pan trafił na to forum? Ja wpisałem w szukaczu jedno konkretne słowo. I nie dlatego, że się pomyliłem, albo że "kolega pytał, a do biblioteki ma daleko". Punkt widzenia zależy. I jak Czytelnik Czytelnikowi, życzę Panu, by nie musiał Pan na tym forum robić sobie zakładki. Dziękuję Tym Piszącym. Pozdrawiam Odpowiedz Link
adam81w Re: bardzo ladne forum 09.04.06, 03:10 ja na nie trafilem przeszukujac najbardziej popularne fora w prywatnych w spoleczenstwie . bardzo madre rzeczy tu piszecie i w milym tonie . ale ja tylko czasem zajrze . Pozdrawiam Zycze pomyslnosci . Odpowiedz Link
kurka_wodna2 bardzo ladne forum 09.04.06, 12:27 Ja też lubię tu zagościć ,ale życie tu mnie skierowało... Odpowiedz Link