brzoza75 05.05.06, 13:11 słuchajcie ja idę ledwo siedzę i patrzę na oczy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka1800 Re: kawa 05.05.06, 13:35 ..a ja nie... i wypilam tylko jedna kawusie rano i bez slodkiej bułki niestety ostatnio podjadałam sobie troszkę, no i przybyło tu i tam Odpowiedz Link
1madzia Re: ciasto do kawy 05.05.06, 14:47 Wydarłam mojej rodzinie resztki ciasta, które piekłam wczoraj po północy. Dla Was, do tej kawy. Sernik z brzoskwiniami. Wiedziałaś Brzoza, kiedy wołać na małą czarną )) Odpowiedz Link
scriptus Mniams, zjadłoby się serniczka :) 11.05.06, 10:57 Chyba mi tu zalatuje zapach serniczka z cukierni, która jest o 800 metrów, bo nie sądzę, żeby zapachy chodziły po sieci... łakomczuchy mają wyjątkowo czułe i selektywne powonienie ))) chyba zaraz podjadę )) A może Ty, Madziu mieszkasz tu gdzieś w sąsiedztwie, na Jelonkach ?? I to ten Twój sernik mi tu tak niemożliwie pachnie? A może to autosugestia?? Dobrze, że nie piszemy tu o rzeczach, które pachną nieprzyjemnie DDDDD Odpowiedz Link
1madzia Re: A propos powonienia... 11.05.06, 11:55 Scriptusie, powonienie masz dobre, tylko spóźnione (do tego jeszcze grzech zaniechania - "te listwy", coś mi podpadasz!). Sernik piekłam w zeszłym tygodniu, a moja rodzina błyskawicznie rozprawia się z ciastami. Dla Was, do tej kawy kochani, jestem w stanie upiec kolejne ciasta, ale musicie przyjechać do Krakowa. No, chyba że jakaś poczta kurierska, lotnicza, czy ktoś coś podpowie )))) Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: A propos powonienia... 11.05.06, 12:00 Madzia to ja sie wpraszam na serniczek lub inne ciasto, jestem z Krakowa. Odpowiedz Link
1madzia Re: ja kobieta prędka...powiedz kiedy? 11.05.06, 15:30 Ladyhawke, zapraszam Cię serdecznie. Tylko upiekę świeże ciasto. Wolisz sernik z brzoskwiniami czy kakaowo-orzechowe z masą budyniową (specjalność domu!). Może biszkopt z anansami i bezami? Odpowiedz Link
afryka75 Re: ja kobieta prędka...powiedz kiedy? 11.05.06, 16:12 Ej, no, umrę z zazdrosci w tym moim Elblągu Odpowiedz Link
mindsailor Re: kawa 08.05.06, 13:57 a co ja mam powiedzieć po tygodniu wolnego??? w pracy nie moge sie odnaleźć, zaległości sterty, a za oknem taka piekna pogoda. buuuu!!!!((((( dramat, pani, dramat(((( Odpowiedz Link