Dodaj do ulubionych

No to po kawce dla wszystkich .....

19.06.06, 08:47
....i proszę okazać entuzjazm tongue_out

Poniedziałek, nowy tydzień, oby był dla nas dobry. Sukcesów w pracy,
skutkujących sowitą premią, pozwalającą na szaleństwa na urlopie big_grinDD
Dzieci kończą szkołę i zaczynają wakacje, życzę radości wszystkim (dzieciom i
rodzicom) z dobrej cenzurki i rozpoczęcia wakacji.
I w ogóle, życze wszystkim szampańskiego nastroju, pogodę mamy odpowiednią,
wręcz plażową, kto tam ma w swoim biurowcu jakiś taras, to zamiast na
papierosa, trzeba rozpalić grila ;P, zamiast krawatów i garsonek, luzacki ubiór.
UŚMIECH NA TWARZE, ładny dzień mamy dzisiaj. Wszystkie fochy i stresy proszę
zostawić na zimę, wtedy pora bardziej odpowiednia!!! Jak ktoś czuje się
niepewnie i samotnie, zapraszam na forum, tutaj na pewno ktoś go zrozumie.
Obserwuj wątek
    • maheda Mogę Colę prosić? :) Najchętniej light? :) 19.06.06, 09:02
      Po kawie jeżdżę do stolicy Łotwy, nie lubię jakoś... wink
      Pozdrawiam słonecznie!
      M.
      • julka1800 Re: Scri... 19.06.06, 09:57
        ... taki wysmienity humor w poniedzialkowy poranek?? no no...

smile)

• scriptus Re: Scri... 19.06.06, 10:27
          A dlaczego nie? dosyć smutaszenia. Nos do przodu!!
      • scriptus Re: Mogę Colę prosić? :) Najchętniej light? :) 19.06.06, 10:26
        Jasne, możesz prosić o wszystko, cola zarówno w wersji coca, jak i pepsi,
        mountain dew, herbata we wszystkich kolorach, soki, mleko, napoje gazowane,
        piwo, whisky, koniak. W barku jest co trzeba, w zamrażalniku lód. Wszystko, co
        sobie życzysz, abyś tylko nie musiała daleko jeździć (mam na myśli te kraje
        nadbałtyckie) , komfort w pracy najważniejszy ... tongue_out
        • maheda Fantastycznie to brzmi... 19.06.06, 10:58
          smile zasiądę zatem z Colą light w wiklinowym koszu, pod parasolem, na żółtej
          plaży, i sącząc lodowaty napój przez słomkę, będę się cieszyć szumem morza i
          widokiem dzieci pluszczących się w niebiesko-zielonej wodzie...
          ech!
    • la.loba Re: No to po kawce dla wszystkich ..... 19.06.06, 10:26
      słuchajcie choćmy na plażę po południu- mogę nawet przynieść koszyk piknikowy-
      wyobraźcie sobie- pogoda piekna, plaża, morze , dzieciaki szalejące i my na
      pikniku .... ktoś reflektuje?
      • scriptus Re: No to po kawce dla wszystkich ..... 19.06.06, 10:29
        dobrze, ty bierzesz ciasto, a ja zimne piwo i kiełbaski na grila smile))
        Komu posmarować plecy??
        • la.loba Re: No to po kawce dla wszystkich ..... 19.06.06, 10:52
          nie zapomnij o kąpielowkach bo to publiczna plaża
          • scriptus Re: No to po kawce dla wszystkich ..... 19.06.06, 11:20
            Jasne, już zapisałem na listę rzeczy do zabrania - kąpielówki... i olejek do
            smarowania tongue_out
            Koniecznie piłka plażowa, materac dmuchany i parawan, od wiatru, rzecz jasna smile)))
    • 1madzia Re: Niecierpię poniedziałków! Wszystkich. 19.06.06, 10:41
      Scri, Ty taki zadowolony?! Cała plączę się domysłach...!

Radość sprawiła mi córeczka - średnia na koniec roku 5,5 i stypendium! Że ma to
      po mamusi, to nie wspomnę, przez szlachetną skromność.

Coś tam upiekę, na ten obiecany piknik i proszę nie mówić, że łapię za słówka,
      ale utkwiło mi głęboko w pamięci: plaża, piknik i koń z rzędem...
      • scriptus Re: Niecierpię poniedziałków! Wszystkich. 19.06.06, 10:57
        Gratuluję córci. To wielka radość mieć takie dziecko.
        Nie przypisuję sobie autorstwa pomysłu z plażą, ale z radością się przyłączę doo
        tak wspaniałej imprezy, żeby słowom stało się zadość, trzeba tylko znaleźć plażę
        w pobliżu stadniny, aby był ten koń, a o rząd piw proszę się nie martwić smile))
        Z tym ciastem, to znakomity pomysł, jestem za. Może być szarlotka, albo kruche
        ciasto z truskawkami i bitą śmietaną <mniam> <rotfl>
        • crazysoma Re: Niecierpię poniedziałków! Wszystkich. 19.06.06, 11:10
          ja mieszkam kolo stadniny ale nie ma tam plazy smile jest skarpa i łąka. plaze
          ewentualnie mozna usypac. wczoraj znalazlam zapomniany ponton dmuchany niby
          dzieciecy ale dorosly czlowiek spokojnie sie miesci. jakby cos pozycze smile

pozdrawiam
      • crazysoma Re: Niecierpię poniedziałków! Wszystkich. 19.06.06, 11:03
        ale szalejecie az milo popatrzec hihi. I "geba" sie od razu sama smieje. Ja np
        rano dodzwonilam sie po pol godzinie do przychodni po to, zeby sie dowiedziec,
        ze moja pani doktor juz tam nie pracuje. Ot poniedzialek... Moge do Was
        dolaczyc w szaliku i z torba lekow smile
        1Madziu - gratulacje. Moja tez niezle na koniec roku wypada ale nie az tak. Ale
        i tak ja kocham smile

pozdrawiam

• scriptus Re: Niecierpię poniedziałków! Wszystkich. 19.06.06, 11:25
          Dostaniesz miejsce na składanym krzesełku pod parasolem i będziesz doglądać
          dzieciaków, coby się nie potopiły. W razie czego będziesz głośno krzyczeć, a ja
          już powyciągam z wody tych malców, którzy będą wymagać takiej interwencji
          doraźnej. Ale, co tam, wystartczy, że mój synuś będzie dowodził w wodzie, a już
          dopilnuje, żeby nikomu się nie stała krzywda, , jest bardzo opiekuńczy dla
          młodszych dzieci. I też jestem dumny z jego szkolnych wyników, choć daleko mu do 5,5
          • 1madzia Re: Przez Was nie wysiedzę w pracy!!! 19.06.06, 11:55
            Tak mi się zachaciało tej plaży.... Sadyści! big_grinDDD

Tymi ocenami córci to się bardzo cieszę, ale mam świadmość, że potrwa to do
            pierwszej burzy hormonalnej i pierwszej miłości. Książki w kąt i pogna bez
            pamięci za wysokim brunetem o niebieskich oczach... Ach, życie!
            • la.loba Re: Przez Was nie wysiedzę w pracy!!! 19.06.06, 12:17
              gratulacje z powodu córci. To jak o której spotykamy się na plaży? Stadniny obok
              nie ma niestety, ale bar z piwem na plaży jest. Czekam na was na kocyku z kawka
              i serniczkiemsmile
              • 1madzia Re: W kierunku plaży... 19.06.06, 14:45
                To ja powoli zmierzam La.loba do Ciebie. Tak, gdzieś na skróty, to za trzy
                tygodnie dojdę. Zostawcie trochę smakołyków i płynów rozweselających.
                smile
                • la.loba Re: W kierunku plaży... 19.06.06, 15:13
                  no szkoda ze dzis nie zdążyszsmile, ale jak tylko dotrzesz , to daj znac- do plazy
                  mam tak blisko ze w ciagu 10 min zjawie sie z goraca kawkąsmile
    • scriptus Re: No to po kawce dla wszystkich ..... 20.06.06, 05:29
      Witam wszystkich we wtorek, oby to był dobry dzień dla wszystkich. smile
      Nosem do przodu, proszę Państwa, nie grzebać się w dołach, bo nie ma na to
      czasu. kawusia, a dla tych, co nie lubią bałtyckich miast, cola light. Dla
      skacowanych piwo i taksówka do pracy, wiadomo, na kaca najlepsza jest praca...
      • ladyhawke12 Re: No to po kawce dla wszystkich ..... 20.06.06, 07:38
        Dziekuję za kawę , w miłym towarzystwie, oby dziś był fajny dzień ( kibicuję
        naszym, siedzę teraz w pracy w koszulce z napisem Polska).
        • 1madzia Re: No to po kawce dla wszystkich ..... 20.06.06, 07:51
          Ja już podnoszę swoje skromne ciśnienie kawą.

Ladyhawke, nie zagorąco Ci w tym podkoszulku? Na jakimś portalu reklamują
          stroje kąpielowe w narodowych barwach. Tempo pracy Twoich kolegów by wzrosło!
          big_grinDD
      • maheda Poza tym, że dziękuję, to proszę mnie nie... 20.06.06, 08:14
        ... szkalować!
        Kto powiedział, że nie lubię bałtyckich miast, hę?
        Ja się w Szczecinie urodziłam i smak słonego powietrza towarzyszył mi od urodzenia!
        Phi!....

wink smile Dzień dobry
        • scriptus Re: Poza tym, że dziękuję, to proszę mnie nie... 20.06.06, 08:22
          To było tylko tak oględnie wzmianknięte, wczoraj było coś na temat stolicy
          Estonii, nie chciałem aż tak bardzo wymieniać...
          • maheda :-) czyli miast krajów bałtyckich 20.06.06, 08:30
            w sensie Bałtów, a nie naszych miast smile
            OK, nie zrozumiałam, przepraszam!
            Wszystkiemu winne pewnie moje zajęte zatoki wink
            • ladyhawke12 do Madzi1 20.06.06, 08:45
              Madziu za gorąco w podkoszulku, ale jakbym ubrała strój kąpielowy, to pewnie
              koledzy by uciekli wink
              • 1madzia Re: do Ladyhawke 20.06.06, 09:49
                I to jest ta subtelna różnica między estrogenem a testosteronem
                • 1madzia Re: do Ladyhawke - cd. 20.06.06, 09:56
                  ups, palec mi się zwichnął na enterze...
                  I to jest ta subtelna różnica między estrogenem a testosteronem. Kobieta ma
                  zaniżoną samoocenę a facetowi strzela w górę bez ograniczeń. Że zacytuję
                  jednego mężczyznę z naszego forum, który pisał, że sam leży w łóżku: "...gdybym
                  tylko uchylił rąbek kołdry, to chętnych [kobiet] byłoby tyle, że zabrakło by
                  miejsca dla mnie..."

smile
                  • ladyhawke12 do Madzi1 20.06.06, 11:49
                    Masz rację dac Ci placka, z truskawkami (teraz sezon), co prawda to prawda,
                    myślę że w moi przypadku wstydliwość jeszcze dochodzi.
                  • scriptus Re: do Ladyhawke - cd. 20.06.06, 12:16
                    Pamiętliwa to Ty jesteś smile))))
                    Miałem wprawdzie co innego na myśli i cytat też nie jest dosłowny, ale podoba mi
                    się tongue_out
                    Wyszło na to, że tylko kołdra chroni moją prywatność w łóżku. Po jej uchyleniu
                    całe nieprzebrane roje pań rzuciłyby się na to łóżko i zaczęły nieprzytomnie
                    kłębić i zapewne by nawet nie zauważyły, gdybym stamtąd się zdołał ulotnić. Z
                    tego jednak wynika, że to nie ja mam moc przyciągania, a wyłącznie ciepła
                    przestrzeń pod moją kołdrą oddziałuje na owe kłębiące się Panie, jak światło na
                    ćmy. Baaardzo mi się podoba ta właściwość mojego łóżka, jako sprzętu, choć
                    przyznam, że jej dotąd nie zaobserwowałem. Obiecuję jednak, że wieczorem to
                    sprawdzę i spróbuję trochę pouchylać tę kołdrę, zobaczymy, czy zadziała. Jutro
                    zdam sprawozdanie, może z pominięciem mniej istotnych szczegółów smile))))
                    • 1madzia Re: Uderz w stół a nożyce się odezwą... 20.06.06, 12:31
                      To, Ty Scri pisałeś o tej kołderce?????????

• ladyhawke12 Re: Uderz w stół a nożyce się odezwą... 20.06.06, 12:34
                        Ja tam czekam na sprawozdanie, z przeprowadzanego przez scri eksperymentu, może
                        jak bedzie wynik zadawalający, sama spróbuje coś poeksperymentować.
                        • scriptus Re: Uderz w stół a nożyce się odezwą... 20.06.06, 12:37
                          W@idzę, droga Lady, że masz naukowe podejście do życia i żyłkę badacza. Bardzo
                          mi się podoba, tym bardziej, że nie tak często spotykane smile
                      • scriptus Re: Uderz w stół a nożyce się odezwą... 20.06.06, 12:35
                        A pytasz tak, jakbyś nie wiedziała smile)))
                        • ladyhawke12 Re: Uderz w stół a nożyce się odezwą... 20.06.06, 13:06
                          hmmm
                    • la.loba Re: scri.... 20.06.06, 14:30
                      .....nie pisz lepiej nic o eksperymencie, o mi się smutno zrobi że moje łózko
                      takie zimne...ehhhh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka