374.4w 20.06.06, 22:02 kosz na smieci do lodówki, zamiast pojemnika warzywami. Czyżby zmęczenie???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1madzia Re: Przez szampana??? 20.06.06, 22:05 Nie trzeba było tyle pić a przede wszystkim mieszać alkoholi. No, no....taka duża dziewczynka... Odpowiedz Link
anka611 Re: chciałam włozyć 20.06.06, 23:00 ja kiedys nalozylam paste do zebow rowniotko na zegarek, zamiast na szczoteczke-totalnie zamyslona.... Odpowiedz Link
der1974 Re: chciałam włozyć 20.06.06, 23:08 Eh mam to samo. Ciągle myślę o żonie i nijak nie mogę się skupić na sprawach ważnych. Przejdzie. Czas wszystko wyleczy. Odpowiedz Link
chalsia Re: chciałam włozyć 20.06.06, 23:12 co prawda nie miało to związku z rozwodem - kiedyś posłodziłam słodzikiem drukarkę w biurze zamiast kawy. Chalsia Odpowiedz Link
crazysoma Re: chciałam włozyć 21.06.06, 00:43 hehe. a ja kiedys wepchnelam do lodowki koncowke od mopa. do dzis nie wiem z czym go pomylilam. a zupelnie niedawno poszlam z dzieckiem, tym mniejszym do Kosciola, torba z zakupami zrobila trach i z wozka najpierw wylecialo mi male tyskie a potem paczka papierosow. jakas babcia o malo mnie wzrokiem nie zabila... pozdrawiam Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: chciałam włozyć 21.06.06, 09:18 Ja do lodówki włożyłam komórkę, zaniosłam do łazienki zakupy typu chleb, wędlinkę i starsznie byłam zdiwina ze nie ma lodówki, gdzie sie podziała, tak miałam jak trwały sprawy o podział majątku. Odpowiedz Link
scriptus Normaaalka ...:)))) 21.06.06, 11:29 A kto próbował zadzwonić z pilota, albo zmieniać kanały kalkulatorem, liczyć na telefonie (starym, te nowe maja inny kształt i wbudowany kalkulator, więc to żadna rewelacja) Nie piszę już o wstawianiu mleka do szafki obok kawy, a cukru, czy chleba do lodówki. Przed gotowaniem czajnika na twardo powinien zabezpieczać gwizdek, ale ponieważ nie cierpię gwizdania, to, z premedytacją, nie przez zapomnienie, gwizdka nie zakładałem. Czajnik jednak piekłem przez roztargnienie, po prostu zapominam, że nastawiłem wodę. Odkąd jednak kupiłem czajnik elektryczny z dzwoneczkiem, rachunki za gaz spadły więcej, niż wzrosły rachunki za prąd, a i herbatę, czy kawę mam na czas. A ponadto moja żona ma jeden podstawowy powód mniej do wkurzania się na mnie ))))) Niewielka to pociecha, zawsze sobie potrafi znaleźć coś innego. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Normaaalka ...:)))) 21.06.06, 11:57 raz mi się zdarzyło chcieć włączyć tv telefonem komórkowym.... poza tym podobne przypadki do Waszych miewam w stanach przemęczenia pracą najczęściej....albo głębokiego zamyślenia... Odpowiedz Link
la.loba Re: chciałam włozyć 21.06.06, 12:07 o boże jak fajnie to czytac, nie tylko ja jestem taka zdolna. Do dziś nie wiem jak mi sie udało kosz na smieci zmieścic do lodówki Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: chciałam włozyć 21.06.06, 21:04 Z ostatnich tygodni: zamiast obudowy podwodnej do aparatu, na nurkowanie zabrałam depilator (podobna wielkość, kolor również srebrno-błyszczący). A chciałam akurat zrobić zdjęcia dziewczynkom. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: chciałam włozyć 23.06.06, 17:53 usmiałam sie po pachiy))) mam to samoz tym że najwięcej gaf mam w pracy bo tam spędzam większość dnia Odpowiedz Link