Dodaj do ulubionych

chciałam włozyć

20.06.06, 22:02
kosz na smieci do lodówki, zamiast pojemnika warzywami.
Czyżby zmęczenie????
Obserwuj wątek
    • 1madzia Re: Przez szampana??? 20.06.06, 22:05
      Nie trzeba było tyle pić a przede wszystkim mieszać alkoholi.
      No, no....taka duża dziewczynka...
    • maheda Re: chciałam włozyć 20.06.06, 22:09
      polecam jeszcze portfel do zamrażarki smile
      • anka611 Re: chciałam włozyć 20.06.06, 23:00
        ja kiedys nalozylam paste do zebow rowniotko na zegarek, zamiast na
        szczoteczke-totalnie zamyslona....
    • der1974 Re: chciałam włozyć 20.06.06, 23:08
      Eh mam to samo. Ciągle myślę o żonie i nijak nie mogę się skupić na sprawach ważnych. Przejdzie. Czas wszystko wyleczy.
    • chalsia Re: chciałam włozyć 20.06.06, 23:12
      co prawda nie miało to związku z rozwodem - kiedyś posłodziłam słodzikiem
      drukarkę w biurze zamiast kawy.
      Chalsia
    • crazysoma Re: chciałam włozyć 21.06.06, 00:43
      hehe. a ja kiedys wepchnelam do lodowki koncowke od mopa. do dzis nie wiem z
      czym go pomylilam. a zupelnie niedawno poszlam z dzieckiem, tym mniejszym do
      Kosciola, torba z zakupami zrobila trach i z wozka najpierw wylecialo mi male
      tyskie a potem paczka papierosow. jakas babcia o malo mnie wzrokiem nie
      zabila...
      pozdrawiam
      • ladyhawke12 Re: chciałam włozyć 21.06.06, 09:18
        Ja do lodówki włożyłam komórkę, zaniosłam do łazienki zakupy typu chleb,
        wędlinkę i starsznie byłam zdiwina ze nie ma lodówki, gdzie sie podziała, tak
        miałam jak trwały sprawy o podział majątku.
        • scriptus Normaaalka ...:)))) 21.06.06, 11:29
          A kto próbował zadzwonić z pilota, albo zmieniać kanały kalkulatorem, liczyć na
          telefonie (starym, te nowe maja inny kształt i wbudowany kalkulator, więc to
          żadna rewelacja)
          Nie piszę już o wstawianiu mleka do szafki obok kawy, a cukru, czy chleba do
          lodówki.
          Przed gotowaniem czajnika na twardo powinien zabezpieczać gwizdek, ale ponieważ
          nie cierpię gwizdania, to, z premedytacją, nie przez zapomnienie, gwizdka nie
          zakładałem. Czajnik jednak piekłem przez roztargnienie, po prostu zapominam, że
          nastawiłem wodę. Odkąd jednak kupiłem czajnik elektryczny z dzwoneczkiem,
          rachunki za gaz spadły więcej, niż wzrosły rachunki za prąd, a i herbatę, czy
          kawę mam na czas. A ponadto moja żona ma jeden podstawowy powód mniej do
          wkurzania się na mnie smile))))) Niewielka to pociecha, zawsze sobie potrafi
          znaleźć coś innego.
          • f.l.y Re: Normaaalka ...:)))) 21.06.06, 11:57
            smile

raz mi się zdarzyło chcieć włączyć tv telefonem komórkowym....
            poza tym podobne przypadki do Waszych miewam w stanach przemęczenia pracą
            najczęściej....albo głębokiego zamyślenia...
    • la.loba Re: chciałam włozyć 21.06.06, 12:07
      o boże jak fajnie to czytac, nie tylko ja jestem taka zdolna. Do dziś nie wiem
      jak mi sie udało kosz na smieci zmieścic do lodówkismile
      • chalsia Re: chciałam włozyć 21.06.06, 17:49
        rotfl smile
    • kruszynka301 Re: chciałam włozyć 21.06.06, 21:04
      Z ostatnich tygodni: zamiast obudowy podwodnej do aparatu, na nurkowanie zabrałam depilator (podobna wielkość, kolor również srebrno-błyszczący)wink. A chciałam akurat zrobić zdjęcia dziewczynkomwink.
      • brzoza75 Re: chciałam włozyć 23.06.06, 17:53
        usmiałam sie po pachiysmile)))
        mam to samowinkz tym że najwięcej gaf mam w pracy bo tam spędzam większość dniasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka