gotyma 05.07.06, 13:35 juz wiem skad tak duzo nowych osob dzis... forum jarkoniego trafilo na strone glowna gazety!!! witamy, witamy wszystkich ps. tylko czy cieszyc sie , ze tych rowodnikow jest wiecej i wiecej... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiar74 Re: JUZ WIEM!!!! 05.07.06, 13:36 ta jarkoni ma jakies koneksje na gazecie chyba bo nie pierwszy raz jest na głównej stronie Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: JUZ WIEM!!!! 05.07.06, 13:36 A ja sie zastanawiałam czy to jakaś epidemia??? I wszyscy odpowiadaja na pytanie "i co dalej?" )) Witamy w skromnych progach naszych, czujcie sie jak u siebie Odpowiedz Link
z_mazur Re: JUZ WIEM!!!! 05.07.06, 14:26 No nie wiem czy to aż taki powód do radości, że tych rozwodników tak przybywa. Dobrze, że trafiają na forum. Odpowiedz Link
akacjax Re: JUZ WIEM!!!! 05.07.06, 14:59 Na pewno to kwestia znajomości Ale nostalgia mnie naszła...a były czasy, gdy posty wszystkie dało się jeszcze przeczytać...były noce zabaw i hulanek forumowych. Było odliczanie od sprawy do sprawy. Niektórzy z nas już wiedzą, co dalej..i poszli stąd(hej bezecny! jak leci?). Nowych przybywa-a przecież można być na forum bez papierka rozwodowego w tle, to nie konieczny wymóg by być tu, gdzie jest fajnie Odpowiedz Link
chole Re: JUZ WIEM!!!! 06.07.06, 08:00 Powiedzcie, jeśli wiecie: gdzie we Wrocławiu spotykają się rozwiedzeni, samotni, single,porzuceni i odrzuceni, oszukani i jak spotkać osobę, która ma taki problem jak ja. Może nad Odrą, może na pergoli, może w jakimś pubie? Pomóżcie. Musze wyjść do ludzi. Odpowiedz Link
tricolour Poszukujesz grupy wsparcia? 06.07.06, 08:34 Nie wiem czy w ogóle takie grupy istnieją, bo użalanie nad sobą byłoby na całego... Odpowiedz Link
ladyhawke12 chole 06.07.06, 08:46 zaloz temat , "rozwiedzeni z Wroclawia" i moze ud sie wam spotkac, tak jak juz zrobili to warszawiacy dzis krakusy a w poniedzialek slazacy. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Poszukujesz grupy wsparcia? 06.07.06, 10:57 Tri z doświadczenia wiem, że na grupie wsparcia nie tylko się ludzie użalają nad sobą Odpowiedz Link