ladyhawke12 26.09.06, 09:44 doprowadzaja mnie do rozpaczy, lub do złości, wycie naszych polskich wokalistek, teraz własnie w radiu wyje Andrzejewicz poprostu porażka, tyle sie narobiło tego a nie ma co słuchac. Kurcze jak tu efektywnie pracować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phokara Re: Doprowadzaja mnie do rozpaczy.... 26.09.06, 09:46 Wylaczyc wyjca. Ale po co chcesz pracowac efektywnie...? Praca jest przereklamowana. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Doprowadzaja mnie do rozpaczy.... 26.09.06, 09:51 Wiem wiem, ze praca jest przeraklamowana, nie moge wylaczyc wyjca, niestety, mam dosc polskiej wspoczesnej muzyki typ cerwkwicka i te inne wuyjce. Kurcze teraz chlopaki mi powiedzialy, ja to jestem niezle zakrecona, sweterek na lewa strone zalozylam/ Odpowiedz Link
z_mazur Re: Doprowadzaja mnie do rozpaczy.... 26.09.06, 11:46 No ze sweterkiem to niezłe, ale podobno teraz tak modnie, poprute, niewykończone rzeczy nosić. A co do wyjców, pozwolę sobie zaprotestować. Kasia Cerekwicka nie jest wyjcem. Ma niski głos i ciekawie wokalizuje. Dla mnie to najlepsze r'n'b w Polsce, Kukulska się może schować. Ale to moze takie moje spaczenie, bo lubię r'n'b, a tego w polskich radiach jak na lekarstwo. Odpowiedz Link
magdusia11 Re: Doprowadzaja mnie do rozpaczy.... 26.09.06, 09:54 Lady słuchasz radia Zet może??? I nie rozpaczaj czasami można posłuchać czegoś fajnego i kojącego duszę niekoniecznie wyjącego... Mogliby tak puścić w eter "Psalm dla Ciebie"...jest piękny! Co Ty na to?? Pozdrawiam Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Doprowadzaja mnie do rozpaczy.... 26.09.06, 09:55 slucham Zet-ki i teraz cos dla mnie graja Odpowiedz Link
magdusia11 Re: Doprowadzaja mnie do rozpaczy.... 26.09.06, 09:56 No widzisz kochana!!! Nie jest tak źle Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Doprowadzaja mnie do rozpaczy.... 26.09.06, 10:02 Kiedy legniesz na dnie, nie może być gorzej; albo będzie tak jak jest, albo zacznie być lepiej. Odpowiedz Link
brzoza75 wlącz Radio Pin 26.09.06, 09:56 my słuchamy Pina i jest nieźle ani razu jej nie słyszałyśmy Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: wlącz Radio Pin 26.09.06, 09:58 na jakiej czestotliwosci, niestey w Zet-ce czesto ja slychac, a ja jej jakos nie trawie ( andrzejewicz i cerekwickiej) Bartoszewicz by puscili dawno jej nie slyszalam. Odpowiedz Link
delika1 Re: wlącz Radio Pin 26.09.06, 10:05 radio Pin 102 fm.Polecam.Wyjców brakA swoją drogą to jak słyszę p Andrzejewicz to tez mi się chce wyć z rozpaczy) Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: wlącz Radio Pin 26.09.06, 10:16 U mnie nie łapi to radio wasze Pin, w obrebie tej czestotliwosci ladyje sie mase stacji, łacznie z radiem Maryja. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: a ja 26.09.06, 10:34 "Black Velvet" - Alannah Myles, własnie była na RMF-FM uwielbiam ta piosenkę. Odpowiedz Link
la.loba Re: Libra 26.09.06, 11:24 och jak wam zazdroszcze ze mozecie sobie radia sluchac w pracy Odpowiedz Link
374.4w Re: Libra 26.09.06, 11:37 ja nie mam radia, ale pracuję w miejscu w którym jest baaardzo głośno i pewnie wyjące radio by mnie dobiło. Natomiast w domu zachowuję się zupełnie irracjonalnie, właczam radio lub TV, bo jest dziwnie cicho. i zrozum tu kobietę Odpowiedz Link
374.4w Re: teraz 26.09.06, 11:45 bardzo lubię starą Budkę, byłam na ich koncercie -dokładnie to na imprezie firmowej nam spiewali Odpowiedz Link
374.4w Re: teraz 26.09.06, 11:55 ach, aż rozmarzyłam się. Nie była to obecna "firma", jak w ub. roku zrobiła nam imprezę w jakiejś knajpie myslałam, że padnę, gdy zobaczyłam poziom obsługi brrr... firmę zmieniłam "by ratować małżeństwo", obecna praca miała być spokojniejsza, bardziej "prorodzinna", na zarobki machnęłam ręką, wierząc, żę mąż nas utrzyma, hi, hi. Twierdzę więc, że nie ma czegoś takiego jak "ratowanie małżeństwa", jest do kitu i tyle Odpowiedz Link
libra22 Re: teraz 26.09.06, 13:57 I tak wszystkie drogi prowadzą do Rzymu Skoro tak, to metodą skojarzeń: moje małżeństwo i muzyka: ryczałam w zeszłym roku, gdy słyszałam piosenkę z naszego ślubu ("Już teraz wiem, że dni są tylko po to, by do Ciebie wracać..." Lady Pank). A teraz już nie ryczę Odpowiedz Link
a.niech.to Re: teraz 26.09.06, 17:03 Mnie słabi na wspomnienie dnia naszego ślubu z uwzględnieniem wesela. Odpowiedz Link
a.niech.to Re: teraz 26.09.06, 17:01 374.4w napisała: > Twierdzę więc, że nie ma czegoś takiego jak "ratowanie małżeństwa", jest do > kitu i tyle Nie mogę się z Tobą zgodzić. Lepiej wykorzystać wszystkie uznane sposoby niż popełnić świadomie lub nie grzech zaniechania. Odpowiedz Link
z_mazur Re: teraz 26.09.06, 14:02 Też lubię starą Budkę. Jeszcze z czasów Borysewicza i współpracy z Trojanowską. Uwielbiam szczególnie jeden numer, ale przytoczenie go może zabrzmieć nieco dwuznacznie, szczególnie na tym forum. Lubię go jednak własnie za to, że to kompozycja Borysewicza i słychać tam jego gitarkę. A numer ten to oczywiście nieśmiertelne "Nie wierz nigdy kobiecie". Niestety z pewnych przyczyn tekst tego numeru chodzi mi ostatnio po głowie. Odpowiedz Link
libra22 taaaa 26.09.06, 14:04 Kobiety zawsze mogą sobie sparafrazować na swoje potrzeby "Nie wierz nigdy mężczyźnie" A kawałek fajny. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: Teraz jest super piosenka Lady Pank 26.09.06, 16:35 Tez nie lubie współczesnych wyjców. Dlatego słucham PINu. A w domciu Krysie Prońko, Majewską, Ewcię Bem i ostatnio Miecia Fogga ))))) Ktoś śpiewa mi czasem: ref: Twych przenajsłodszych pieszczot nigdy, przenigdy nie zapomnę Ani twych ust gorących, ni słów miłością tchnących Pamiętam twoje oczy dzikie z rozkoszy nieprzytomne Rozwarte i ogromne Tak jakby to było dziś Minęło wiele już lat, lecz został wspomnień tych ślad A choć przez długie te chwile Kobiet już tyle Do mnie szło Dziś nie znam żadnej z nich Nie wracam myślą do kochanek mych Bo choć miałbym ich sto Lecz to wszystko nie to ref: Twych przenajsłodszych pieszczot nigdy, przenigdy nie zapomnę Ani twych ust gorących, ni słów miłością tchnących Pamiętam twoje oczy dzikie z rozkoszy nieprzytomne Rozwarte i ogromne Tak jakby to było dziś Daruj mi dziś jeszcze raz resztki twych wdzięków i kras Pozwól mi znowu uwierzyć Raz jeszcze przeżyc Dawny szał Choć byłaś tak jak łza A dziś niestety spadłaś aż do dna Choć-żem z łez twych się śmiał Choć-żem gwałtem cię brał ref: Twych przenajsłodszych pieszczot nigdy, przenigdy nie zapomnę Ani twych ust gorących, ni słów miłością tchnących Pamiętam twoje oczy dzikie z rozkoszy nieprzytomne Rozwarte i ogromne Tak jakby to było dziś Piekna piosenka. Moja ukochana. Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Teraz jest super piosenka Lady Pank 26.09.06, 17:05 Ta... zostały dzieci ułożone w refren. Odpowiedz Link
libra22 leciała 26.09.06, 17:08 A w Trójce leciała niedawno Edytka Bartosiewicz " Urodziny" Odpowiedz Link