Dodaj do ulubionych

Problem techniczny z forum. :)

14.11.06, 12:03
Kurcze muszę trochę poofftopicować. smile
Co jest takiego w wątku "co dalej?" alicjialeksandry, że blokuje mi jego
otwieranie firewall w mojej firmie i pokazuje mi się informacja, że strona
zawiera treści niedozwolone???? smile
Co wy tam za świństwa wypisujecie??? smile
Obserwuj wątek
    • weekenda Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 12:31
      mi się wyświetla wsio...
    • 13monique_n Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 12:37
      A może Tobie się coś niecnie kojarzy? Tudzież bezecnie (bezecny by sie przydał) big_grin
      • z_mazur Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 12:48
        W zasadzie to mnie się zawsze i wszystko niecnie kojarzy wink
        Ale w tym przypadku nie mam czego kojarzyć bo nie wiem co jest w tym wątku.
        (tzn juz wiem bo dostałem cynk. wink
        Ale faktem jest, że mi się wątek nie otwiera i pojawia się komunikat, że strona
        zawiera treści niedozwolone. big_grin

• 13monique_n Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 12:57
          strona, jak strona, ale Crazy bezposrednio sie o meskich stanach wyrazila.
          Konkretnie o jednym meskim przypadku. I to jest zapewne powod. Prawdziwy. Ale
          macie firewalla!!! takiego "prawomyslnego" tongue_out
          • crazysoma Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 15:23
            Znowu bedzie cos na mnie...
            No tak wpisalam wzw... no nie wpisze, bo a nuz to przez to slowo i zablokuje
            nastepne wejscie Chlopakowi z mazur.
            • 13monique_n Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 23:07
              No napisałaś "wzw.." i to nie jest wirusowe zapalenie wątroby!!!!
    • to.ja.kas Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 13:30
      Ciesze sie Weekendasmile
      Ja spotkałam mojego exa jakies 3 tygodnie temu w Sądzie gdzie odbywała sie
      sprawa o zaległe/niezaległe alimenty....pierwszy raz sie go W OGÓLE nie bałam,
      ale nie byłam sama smile)))Moja Mała uparła sie ze mną jechac i był ON...i
      pomyślałam sobie, że ja też odmlodniałam przez te lata, nabrałam "lekkości",
      nie jestem sama, potrafimy z Małą sie smiać...a na przeciw nas stanął stary
      facet, który NIE ODEZWAŁ się słowem do własnej córki i siadł tak by nie miec
      możliwosci patrzenia na NIą !!!...a Ona wolała rozmawiac z kims kto wcale nie
      przyczynił sie do jej istnienia, ale za to daje jej wiele radości i wsparcia na
      codzień....i wiecie co....nawet ta satysfakcja która czułam nie była tak wielka
      jak oczekiwałam......a to znaczy, ze sie uwolniłam, ze eks jest mi juz TOTALNIE
      obojetny....a to ten typ który lepiej by obojętny był bo do tej pory wzbudzał
      we mnie tylko strach.
      • to.ja.kas Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 13:36
        Czy moge prosic moderatora by moj powyzszy post przeniesc do watku Weekendy?
        Cos mi sie zle kliknęło....a ten po fakcie przeniesienia mozna wyciac...plissss

...ale ze mnie blondyna smile)))
        • weekenda Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 13:48
          big_grinDD jam też blondynka i pewnie dlatego dotarłam tu i jakoś nie za bardzo się
          zdziwiłam big_grinDD

ot pokrewieństwo płci farb i dusz ;DDD
          • to.ja.kas Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 13:56
            Weekendasmile))
            A dzis Mojemu tłumaczyłam, ze ja wprawdzie jestem spontaniczna, ale baaaardzo
            uporządkowana....i on zaczął sie śmiać.....aż sie troche obraziłam....na
            szczescie dodal, ze uwielbia to moje roztargnienie, w zwiazku z czym darowałam
            mu zycie....ale na szczescie on tu nie zagląda, a jesli nawet to nie
            komentuje smile))))
            A tak naprawde to jak czegos nie zgubie to polezę gdzieś w terminie zupełnie
            innym niz byłam umówiona, pomyle tramwaje i (ostatnio na szczescie nie zdarza
            mi sie to zbyt czesto) pojade pod Pruszków bo miałam jechac na Jerozolimskie 1
            (w godzinach szczytu !!!!)....aaaa lub jadac (ostatnio) tramwajem do Dworca
            Gdańskiego i czytajac Cejrowskiego wysiadłam koło Jupitera smile)))
            Zaczytałam siesmile)))
            • weekenda Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 14:27
              ooooo!!!! toś mi bratnia dusza! jak się ze mną umówisz na pl. 3 Krzyży to
              lepiej od razu jedź na pl. Na Rozdrożu a jak na Grochowskiej to jedź na
              Grójecką i Towarowa vs Targowa. I różne takie inne przyjemności smile)) np. jakie
              to szczęście, że autobusy mają numetki od 100 w górę ewentualnie jakieś literki
              a tramwaje od 1 do teoretycznie 99... inaczej znałabym na pamięć całą Wawę!!!
              ileż razy się cofałam czy na gwałt łapałam taksówkę bo zamiast na Pragę
              pojechałam sobie na Ochotę czy inną Wolę; a już o kierunkach w metrze czy
              wysiadaniu na właściwej stacji to cicho sza! big_grinDD Tylko kurcze blade w Tatrach
              się nie gubię.... coś w tym jest... smile))
              • to.ja.kas Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 14:36
                Oooo metro i kierunki by trafic do wlasciwego wyjscia to moja FOBIA.....NIGDY,
                ale to NIGDY !!!!!! mi sie nie udało wyjsc tak jak powinnam!!!!!!!!!
                W ogóle gubie sie w podziemiach w centrum, bo zawsze biore azymut na PKiN a w
                podziemiach go nie widac.smile
                Smieszne jest to, ze do tej pory myle Kruczą z Wilczą, Wspólną, Żurawią i tymi
                innymi ulicami w centrum (kto je kurcze tak dziwnie ponazywal i umiescil w
                poblizu?!?!?!)...
                Cud boski wrecz ze ja do domu trafiam po pracy i z domu do roboty, ale to
                zasługa Mojego bo najczesciej mnie wozi....jak tylko jade sama to zawsze
                zabłądze i wiaze sie to z ubytkami w portfelu...bo na drodze postawia mi
                ksiegarnie, albo sklep z faaaaaantastyczna kiecka.....wiec staram sie nie
                ryzykowac takich samodzielnych wypadów smile))))
                Co do Tatr...to sama w ŻYCIU NIGDZIE NIE POJDE bo ja PANICZNIE boje sie
                Misiów.....ale o tym to ja juz pisałam smile)))
                Poza tym jakbym sie sama wypusciła, to na bank nie znalazłabym drogi powrotnej.
                Mam tak uposledzone to cos co jest odpowiedzialne, za orientowanie sie w
                przestrzeni, ze gubię sie w biurze jak ma wiecej niz jeden prosty korytarz....
                • weekenda Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 14:53
                  big_grinDD to jeszcze coś opowiem...

Jakiś czas temu sprzedawałam mieszkanie. I umówiłam się z koleżanką, która mi w
                  tym pomagała i z jej kolegą, który ewentualnie był zainteresowany kupnem. No to
                  sobie jedziemy, ona prowadziła. I ja ją kieruję mówiąc, że teraz to w lewo a
                  teraz w prawo i ona grzecznie jedzie i tak to sobie trwało. Po jakiejś chwili
                  zauważyłyśmy, ze ten facet, który sobie siedział z tyłu jest podejrzanie cicho.
                  My klepiemy paszczękami hihihi hahaha a on nic. Se myślę: "facet nie ma
                  poczucia humoru albo bab nie lubi" ale co mi tam! i dojechałyśmy ładnie na
                  miejsce. Wtedy on się zapytał czy to na pewno tu. Ja mówię "no jasne!". Wtedy
                  on zaczął ryczeć, wyć i płakać ze śmiechu. Ponoć całą drogę ja mówiłam "w lewo"
                  a ona skręcała "w prawo" i odwrotnie i ani razu się nie pomyliłyśmy... i w
                  ogóle nie zwróciłyśmy na to uwagi... A droga była mocno kręta bo to typowe
                  pokręcone polskie osiedle blokowe...

Ha! i niech ktoś mi powie, że kobieta nie poradzi sobie zawsze! big_grinDD
                  • to.ja.kas Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 15:03
                    smile)))))))
                    niezłe. ja tez zawsze mysle kierunki w aucie i wołam "nie to prawo, to drugie
                    prawo smile "

Odwozimy kiedys z kolezanka druga kolezanke po imprezie, my dwie wstawione,
                    driverka tylko trzezwa i kolezanka Kaska prowadzi głosem umarlaka ...."w lewo,
                    prosto, w prawo, lewo, lewo, prosto......kurwa, jak w Sciganym"
                    smile)))
                    Umarłysmy ze smiechu w tym samochodzie jak tak wypaliła wink))))
    • scriptus Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 13:33
      Na razie nie dostrzegłem w treściach na forum nic podejrzanego, co mogłoby
      drażnić firewalle. Jeśli znajdę, to postaram się usunąć problem smile
      • 13monique_n Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 13:46
        A jeśli firewall'e sa "overreacting"? Scri, plissssssssss
        • scriptus Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 13:52
          To wtedy to jest robota dla admina firewalla, a nie dla admina na forum smile
          • 13monique_n Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 23:09
            Toteż mówię, Scri smile Nie grzeb. Firewalla niech sobie przestawią. Samo wzw
            wystarczyło, żeby zablokować big_grin
    • z_mazur Re: Problem techniczny z forum. :) 14.11.06, 14:12
      Straszne, to nie może być prawda.
      Co ja bym w pracy robił????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka