daniel791 29.11.06, 19:53 jestem po rozwodzie i szukam znajomosci blizszej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0lana Re: szukam młosci 29.11.06, 20:05 Ty lepiej poplatnej pracy poszukaj,bo masz dziecko,ktore trzeba nakarmic,ubrac i wyksztalcic,jednym slowem wychowac... Odpowiedz Link
phokara Re: szukam młosci 29.11.06, 20:10 A gdzie szukasz tych mlosci? I co to sa mlosci? Odpowiedz Link
phokara Re: szukam młosci 29.11.06, 20:23 My nie jestesmy Crazy i Pho tylko Niebieskooka 36,6 i Niebieskooka 37,7. O!!!! Odpowiedz Link
crazysoma Re: szukam młosci 29.11.06, 20:29 I Dolly Parton i Marysia Monrol. Nasze wymiary to 199-60-199. Wlosy dlugie loki blĄd Oczy Wyraźnie NIEBIESKIE Jestesmy rowniez gleboko otwarte na nowe doznania. Odpowiedz Link
crazysoma Re: szukam młosci 29.11.06, 20:31 mocno pokrecone ale to przeciez nie przeszkadza w niczym Odpowiedz Link
phokara Re: szukam młosci 29.11.06, 20:33 Tak, dlugie blond nogi i rogi. Cudem ocalale z pozogi. Odpowiedz Link
phokara Re: szukam młosci 29.11.06, 20:36 Zaraz podam. I kolezanka tez chetnie Panstwu lape poda... od Ipoda. Odpowiedz Link
crazysoma Re: szukam młosci 29.11.06, 20:41 woda, jak nasza uroda, poplynie ale nie przeminie musimy sie pospieszyc, teraz mamy okazje nagrzeszyc Odpowiedz Link
phokara Re: szukam młosci 29.11.06, 20:44 nasza uroda moze i minie, jak katar po anginie ale milosc (wel mlosc) bedzie trwala wieki. Az ja pochlona trumienne weki. Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: szukam młosci 29.11.06, 20:39 Złośliwe są. Pomyśleć, że chciałem którąś z forumowiczek do kina zaprosić. Przemyślę tysiąckrotnie Odpowiedz Link
phokara Re: szukam młosci 29.11.06, 20:40 Szkoda, ze my nie sa z Przemysla... buuuuuuuuuu!!!! Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: szukam młosci 29.11.06, 20:45 No to cztery dychy do przodu jestem, idę to opić. Odpowiedz Link
phokara Re: szukam młosci 29.11.06, 20:46 My jeszcze nie mamy czterech dych... nie ma co opijac, buuuuuu!!!! Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: szukam młosci 30.11.06, 06:55 Ladyhawke dzis tu zagości i może napisze rózne sprosnosci nie szukaj tu milości zycie to znacznie uprości Z Markiem dzis dopiero poświętuje i dużo zyczeń wmontuje chetnie się za zdrowie napije i nastepnej 40 niech dozyje Pho i Crazy cud dziewczyny i zadne tu na forum to nowiny Spotkanie w grodzie Kraka bedzie i moze i z innych grodów ktoś przybedzie uf dosc Odpowiedz Link
phokara Re: szukam młosci 29.11.06, 20:21 DZIE-KU-JE-MY Szanownej Redakcji za moc wrazen i atrakcji! Odpowiedz Link
crazysoma Re: szukam młosci 29.11.06, 20:26 przeczekamy do wakacji. Tak. Dziekujemy Szanownej Redakcji za wpuszczenie do prywatnosci glosow nowej publicznosci. Odpowiedz Link
phokara Re: szukam młosci 29.11.06, 20:38 Szcze to byl Gevara, a Rej to chyba Mikolaj. Odpowiedz Link
slaska_borowka Re: szukam młosci 08.02.07, 12:55 całkiem nieźle dziewczyny ze smiechu sie popłakałam, ale dajecie popalic Odpowiedz Link
sonrisa3 Re: szukam młosci 07.02.07, 23:12 Pho, może chodziło o mDłości. A może wszyscy ich poszukamy? Tak "Kupą mlosci panowie" Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: :)))))))))))))))))))))))) 29.11.06, 20:09 Na tym forum jesteś spalony) O ile wiem, kobiety nie lubią płacić za kawę... Nie mówiąc o droższych przyjemnościach. Jakby to powiedzieć - na razie jesteś... mało perspektywiczny. Na pocieszenie - nie tylko Ty)) Odpowiedz Link
madii77 Re: :)))))))))))))))))))))))) 29.11.06, 20:15 oojj spalony w nowa miłośc trzeba wiele zainwestowac... wiesz czas.... pieniądze.... nie ma tak łatwo.. Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: :)))))))))))))))))))))))) 29.11.06, 20:32 Jak to mawiała śp. babcia, swatając mnie z właścicielką (dziedziczką) fabryki, są pieniądze, to miłość też przyjdzie. Kurde, nie wszedłem w to i jestem teraz na lodzie. Odpowiedz Link
madii77 Re: :)))))))))))))))))))))))) 29.11.06, 20:35 czyli mądry Polak po szkodzie.... ech... wyciągnij sam wnioski Odpowiedz Link
daniel791 Re: :)))))))))))))))))))))))) 29.11.06, 20:36 no to podaj mi wskazuwki jak jestes taki cwany Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: :)))))))))))))))))))))))) 29.11.06, 20:53 daniel791 napisał: > no to podaj mi wskazuwki jak jestes taki cwany Wskazuję Ci wskazówkę: (trudna ta polska język) Uciekaj przez zboże, bo we wątki Pho i Crazy stoją. Forum rozsadzą, jak się tu ostaniesz. A my ze śmiechu niebacznie zginiemy. Odpowiedz Link
0lana Re: :)))))))))))))))))))))))) 29.11.06, 21:09 Dzięki Ci,Boże....,a ja myślałam,że już się śmiać nie umiem... Odpowiedz Link
daniel791 Re: :)))))))))))))))))))))))) 29.11.06, 21:19 z czego sie tu smiac pewno jestes mało lata hahhahaha Odpowiedz Link
0lana Re: :)))))))))))))))))))))))) 29.11.06, 21:29 Biorac pod uwage lata mojego małżeństwa to faktycznie...brakuje jednego roczku do pełnoletnosci Odpowiedz Link
maheda Re: :)))))))))))))))))))))))) 30.11.06, 09:41 Tu same małolaty są Pyszne, dawno tak się nie rozjaśniłam Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: szukam młosci 29.11.06, 21:10 Prawdziwa miłość, niczym kwiat róży, Rozkwita wolno, czas się nie dłuży, Łaknie szczerości, chwili we dwoje, Zanim uchyli szczęścia podwoje. Odpowiedz Link
meandra13 Re: szukam młosci 29.11.06, 21:20 Crazy & Pho ogarnięte boską dezynwolturą zostały pionierkami poezji forumoworozwodowej )) Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: szukam młosci 29.11.06, 21:25 A dzieci trzeba kochać, takie niewinne i naiwne są... Odpowiedz Link
phokara Re: szukam młosci 29.11.06, 21:26 A milosc szczera jak pysk rottweilerra za plotem czeka... ... i szczeka: nie milosc szczera, cholera (ku wiedzy Daniela i Dera) lecz milosc szczerozlota to uczuc najglebszych istota. ps. Pamietajcie, ze smiech to zdrowie, a zdrowie jest najwazniejsze! Paaaaaaaa.... do jutra. Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: szukam młosci 29.11.06, 23:30 Bo miłość szczera to nie hetera, nie dziwa brudna, rozwódka nudna, Bo miłość szczera chce bohatera, chłopca czystego, w myślach prostego. Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: szukam młosci 30.11.06, 07:44 Hmmm... teraz czytam słowa, które wylały się ze mnie pod wpływem pólnocnej weny i mam nadzieję, że nasze forumowe dziewczyny się nie obrażą za to zestawienie - nic złego na myśli nie miałem. Odpowiedz Link
brzoza75 obiecałam sobie 30.11.06, 09:18 obiecałam sobie, że nie bede wybuchac smiechem, pluc na komputer, szukac chusteczek do rozlanej kawy o poranku na klawiaturze, nie uda sie , poryczalam sie za smiechu, centralnie wylam, dzieki dziewczyny, dawno sie tak nie usmialam, chlopak jak malina, no coz, ze nie ze Szwecji Odpowiedz Link
makaveli31 Re: obiecałam sobie 30.11.06, 09:27 Ale ubaw miałam.....dobre....hahahaha No to dziewczynki wywróżyły chłopczykowi w tej andrzejkowy dzionek.... Odpowiedz Link
joasia69 Re: obiecałam sobie 30.11.06, 09:46 dziewczyny dały czadu chłopakowi ) biedny chłopaczek.... Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: obiecałam sobie 30.11.06, 09:46 Cooooodnie tak z rana humorek sobie poprawić Trzeba przyznać, iż ukryte acz liczne talenta sie na tym forum skrywają... Coraz bardziej Was lubię Odpowiedz Link
scriptus Re: szukam młosci 08.02.07, 00:47 Eee tam... współczesna kobieta nie takiego poszukuje faceta, który tylko o miłości gada, a poza tym do niczego się nie nada... tylko takiego, co zaspokoi jej (posiadania )żądze, a wolnych chwilach zarobi pieniądze... co w sposób praktyczny swą miłość pokaże, Bale, kwiaty, futra swej damie przekaże... Sprawi swojej Pani te prezenty liczne, a jak nie potrafi, moze to dziedziczne ... ? Mieć poetę za męża, cóż, to niepraktyczne są na to przykłady wszędzie bardzo liczne Jeśli się kandydat na męża chce lenić, Pani znajdzie innego, i go będzie cenić Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: brawo!!! 07.02.07, 21:10 Szanowny Ka-aktusie Należy Ci się stanowisko archeologa forumowego za odkopanie tak wyjątkowego wątku)) Odpowiedz Link
panda_zielona Re: szukam młosci 07.02.07, 23:44 hihihi,a ja w pierwszej chwili odczytałam,ze szukasz "mdłości". Odpowiedz Link
sbelatka to czego szukasz? 08.02.07, 09:04 milości czy znajomości.. bliższej... zreszta wszystko jedno. ja tez szukam. szukam, szukania mi trzeba... ktos tam spwiewal.. szukajcie a znajdziecie... -poowiedzial ktos inny ktos z kolei napisał "pukajcie - a otworzą wam, zeby powiedziec , ze nie ma miejsca"... ale swoja droga to tak cie chyba troche zaatakowali.. nie czytalam wszytskiego bo osłabłam po kilku odpowiedziach.. Ja jeszcze nie wiem... czy szukac.. czy czekac.. az sama przyjdzie...tak jak wiosna... po prostu ktoregoś dnia czujesz, ze juz przyszła... Odpowiedz Link
phimamdosc Re: to czego szukasz? 08.02.07, 12:59 sbelatka napisała: > szukam, szukania mi trzeba... > ktos tam spwiewal.. ..gitarą i piórem.. a góry nade mną jak niebo, a niebo nade mną jak góry.. dżizas. uwielbiam te stare kawałki. gdzie moja gitara. gdzie góry. gdzie MŁOŚĆ! Odpowiedz Link