Dodaj do ulubionych

Taki watek o nowych byl...:-)

30.11.06, 17:55
Kochani,
byl taki watek o nowych a nie zdazylam sie wpisac z powodu pracy nadmiaru smile
tez chyba nowa jestem, chociaz wtracam sie juz od jakiegos czasu. Mam na imie
Gosia i jestem z pieknego Gdanska. Cudnego. Po rozwodzie formalnym 2 lata.
Ojej juz.. Bez meza ponad 3 lata.. Po rozstaniu nie dalam sobie czasu na
wyleczenie duszy i zwiazalam sie z Kims.Za szybko. Mamy corenke, ktora jest
dla mnie wszystkim i dla niej, na razie, wstaje rano i sie usmiecham. Jest
wspaniala. Dzieki niej jestem szczesliwa. Mam dobra prace, znajomych,
cudownych rodzicow. Byc moze to jest moje szczescie na ten czas. Na inne
czekam. Cierpliwe. Kiedys przyjdze. Pewnie wtedy jak bede gotowa. Pozdrawiam
wszystkich forumowiczow smile
Obserwuj wątek
    • tricolour Witaj... 30.11.06, 18:03
      ... Gdańsk cudny - fakt. Niestety w tym roku byłem tylko raz, ale wybiorę się w
      przyszłym.

smile
      • garciem Re: Witaj... 30.11.06, 18:13
        Moze lepiej za dwa lata? smile Daj Gdanskowi szanse pozbyc sie wykopow. Korki
        gorsze niz w W-wie. wink
    • crazysoma Re: Taki watek o nowych byl...:-) 30.11.06, 19:40
      Ja Ciebie tez pozdrawiam smile Witaj.
      Sopot (ta stara czesc) tez fajny. A z Gdanskiem (Zabianka) to ja mam
      wspomnienia... oj mam..
    • 13monique_n Re: Taki watek o nowych byl...:-) 30.11.06, 20:38
      Witaj, witaj - wtrącaj się jak najbardziej. To otwarte forum - jak widać po
      niektórych wpisach. wink
      • libra22 Re: Taki watek o nowych byl...:-) 30.11.06, 21:11
        pozdrawiam z Gdynismile
        • 13monique_n Re: Taki watek o nowych byl...:-) 30.11.06, 22:06
          Libra, krajankę masz!!!! wspólna kawa, herbata, piwo, wino, whisky, czy która
          co tam pije smile)))
          • garciem Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 00:26
            Libra wino!!! smile
            • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 00:29
              Przyjeżdżaj do Wrocka!! Piękne miasto , wino jest , C2H5OH w innych postaciach
              i stężeniach też... I nawet mini-browar mamy :p piwko pszeniczne to miodzio!!
              • garciem Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 00:39
                Senkju smile chcialabym sie wyrwac ale taka malenka corenke mam, a w 3M jestem
                sama i nie ma z kim zostac sad A tak bym sie posmiala do brzucha bolenia w
                milym towarzystwie
                • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 00:43
                  Moja młoda duża i pyskata smile Chętnie bym przyjechała , ale niestety własnie
                  wczoraj wypowiedzenie dostałam i autko służbowe muszę oddać sad Chociaż.... jak
                  mi coś odbije... w końcu jestem Szalony króliczek , nie???
                  • garciem Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 00:50
                    Nooo, zapraszam zapraszam smile
                    A ja sobie tak pomyslalam ze musze chyba jednak zmienic nicka. Za bardzo zwraca
                    uwage ze to ja bo od nazwiska. I nie moge sie wypowiedzec tak jak bym chciala.
                    Ale jak zmienie to mnie tu zaraz za trola wezmiecie. Cholera! smile
                    • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 01:01
                      Ty tak nie zapraszaj smile bo w sobotę zapukać do Twoich drzwi mogą: dorosłe
                      (podobno) kobiety sztuk 2 , dziecko płci żeńskiej (moje!) lat 12,5 , dziecko
                      płci żeńskiej lat 4 (kumpeli). I co wtedy??
                      No dobra , C2H5OH w stężeniu 40% przywieziemy z Wrocka smile) czy ilość 0,75 litra
                      wystarczy?
                      • garciem Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 01:06
                        Na 3 dorole kobiety (podobno) proponujesz 0.75. Skandal! czyli po 0.25 na glowe
                        Skandal. To w ogole tęgo nie tarza!!!! smile
                        • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 01:08
                          Ło Jezu się czepiasz! Moja koleżanka ma słaba głowę! A ja dokupię co będzie
                          brakować smile Zawsze mozna pomieszać. Moja specjalność to piwo+wściekłe psy smile
                          daje w palnik oj daje!!
                    • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 01:06
                      A jak nicka zmienisz to zacznij nowy pościk tak: To ja, Lecrerc!
                      Ale mnie głupawa wieczorami łapie ... A przecież mnoja sytuacja bardzo mało do
                      śmiechu uncertain Chyba jednak ten blond na główce daje popalić...
                      • garciem Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 01:10
                        Zawsze jest cos do smiechu. Moja sytuacyjka tez nie fajna. A winko czerwone
                        wloskie do kolacyjki sluzbowej wipilam i juz mi fajniej smile
                        • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 01:13
                          Ja też smile Wyżłopałam prawie cała butelkę czerwonego (taka kurtu... tfu...
                          kulturalna chciałam być)i nic... alkoholizm czy co??
                          Ale fuckt fucktem , troche sobie humorek tą rozmową poprawiłam smile
                          • garciem Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 01:18
                            to fajowo.
                            Ja tez mam nastroj nie najgorszy. Jestem sobie w takim lux hotelu, leze w
                            lozeczku i mysle ze w zyciu to w ogole nie ma znaczenia. Znaczenie ma moja
                            corenka, ktora zaczyna mowic i ciagle mnie pociesza i oddaje smoka zebym sobie
                            pouzywala trochesmile tak mnie to rozczula bo dzieli sie czyms najwazniejszym dla
                            niej i jeszcze tak cudnie sie smieje. 15 miesiecy ma lobuz...smile
                            • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 01:28
                              Ja juz nie pamietam , jak moja miała 15 miesięcy smile Ale jest dla mnie
                              najwazniejszą i najbliższą osobą na świecie. I niestety , chyba za dużo rozumie
                              jak na swoje prawie 13 lat... I za dużo widziała i słyszała.. Ale strasznie
                              dzielna jest smile
                      • garciem Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 01:13
                        Nie no musze swe pseudo zmienic bo dopiero dzisiaj uswiadomilam sobie, ze od
                        tylu lat uzywam tego nicka...a nie chce zeby WSZYSCY moi znajomi wiedzieli co
                        czuje...
                        • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 01:16
                          Wiem... Ja do tej pory rzadko udzielałam się gdziekolwiek , ale i tak jakiś
                          czas temu moja kuzynka miała POWAŻNE podejrzenia że ja to ja... chociaż teraz
                          to mnie to WALI...
                          Jaka ja niekulturna jezdem...
                          • garciem Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 01:24
                            ide spac Kroliczku bo mi sie za pare godzin wazny meeting sluzbowy rozpoczyna.
                            Trza wygladac swiezo i inteligientnie jak na Twardziela przystalo. Dobranoc smile
                        • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 01:23
                          Jakbyś chciała pogadać , to zapraszam na priv smile Wychodzę z neta , młoda
                          mi "Władcę Pierścieni" pożyczyła ze szkolnej biblioteki (cholera wie , czy to
                          zakazane nie bedzie) , ukulrt... tfu... ukulturalnię sie trochę smile
                          pzdr
                          Szalony Króliczek
                          • libra22 Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 11:10
                            Garciem - masz mailasmile
                            Mam nadzieję Króliczku, że głowa nie boli?
                            smile
                            • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 11:53
                              Po winku? czerwonym? kalifornijskim? Eeeeeeee..... Wstałam jak młoda (nooooo
                              nie bardzo młoda , ale dobrze brzmi) bogini!
                              • libra22 Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 13:20
                                To musze spróbowaćsmile
                                • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 01.12.06, 15:26
                                  Ale koniecznie musisz na dnie zostawić tak ze 3 cm napoju. Bo inaczej nie
                                  działa smile
                              • marek_gazeta Re: Taki watek o nowych byl...:-) 09.12.06, 15:44
                                Co ja widzę - są na tym forum miłośniczki wina z Kalifornii! Najlepiej Cabernet Sauvignon albo Merlot, oczywiście czerwone i oczywiście wytrawne. Ale umówmy się - w komplecie koniecznie z krakersami i Roquefortem. Każde wino w cenie 5-6 dolarów kupione na miejscu musi być dobre; w Polsce niestety różnie z tym bywa.

Z braku win kalifornijskich polecam chilijskie lub południowoafrykańskie.
                                • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 09.12.06, 19:27
                                  Hmmmm.... a do tego zestawu brakuje mi jeszcze doborowego towarzystwa... smile
                                  • fiducia_32 Re: Taki watek o nowych byl...:-) 09.12.06, 20:35
                                    Crazy, jestem! Tylko wina barak...wink
                                    • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 09.12.06, 21:12
                                      Ja mam w lodówce , czerwone , w ... kartonie smile I tequillę , której jeszcze nie
                                      zdążyłam wyżłopać. Tylko jak ja się teraz na drugi koniec Polski dostanę sad
                                      • fiducia_32 Re: Taki watek o nowych byl...:-) 09.12.06, 21:20
                                        Przeciez Ty Szalonym Kroliczkiem jestes!!!
                                        • crazyrabbit Re: Taki watek o nowych byl...:-) 09.12.06, 21:23
                                          Ale juz niestety bez szalonego autka sad Zabrali...
                                          Teraz jestem bezrobotnym króliczkiem , z lekko oklapniętymi uszkami.. Wierzę ,
                                          że to stan przejściowy. I chyba jednak dokończę tą tequillę wink
    • ann233 Re: Taki watek o nowych byl...:-) 08.12.06, 22:46
      Hej,
      Tak się składa,że też jestem z Gdańska. Mam synka-13 miesięcy. Właśnie miałam
      rozprawę o alimenty 5 grudnia, którą odroczono do 25 stycznia. Po zasądzeniu
      alimentów wystąpię o rozwód. Będziesz miała ochotę pogadać , spotkać się-byłoby
      super
      • fiducia_32 Re: Taki watek o nowych byl...:-) 09.12.06, 20:34
        Jasne ze mozemy sie spotkac. Niestety do konca grudnia duzo wyjezdzam. Umowilam
        sie z nasza kolezanka z forum na styczen na spotkanko w 3M. Moze dolaczysz do
        nas? Stworzymy silna grupe trojmiejska! Prawda Libra? smile
        Gdybys miala jakies pytania prawnicze, pytaj. Moze pomoge, w tych sprawach mam
        zrodlo bezposrednich wiadomosci w domu smile
        • bazyliada Re: Taki watek o nowych byl...:-) 09.12.06, 22:58
          Może dacie sygnał kiedy ta grupa trójmiejska sie zbierze i ja tez dołącze ?
          jesli pozwolicie wink
          nie mieszkam w Trójmieście, ale jestem pomorzanką i wyjazdy do Gdańska czesto
          mi się zdarzają. Ostatnio dwa tygodnie temu byłam na własnej sprawie rozwodowej.
          Mimo wzystko nie było tak strasznie, w zgodzie i spokoju z męzem poszlismy na
          kawę, później na obiad. Nawet jedna sprawę słuzbową przy jego pomocy
          załatwiłam.
          No oprócz tego płakałam co chwilę, ale dzięki temu łatwiej mi pogodzić się z
          faktem rozwodu.
          Pozdrawiam, szczególnie pomorzaków smile
          • libra22 Re: Taki watek o nowych byl...:-) 10.12.06, 13:48
            Witamsmile No to po Nowym Roku będziemy sie umawiaćwink

Stwierdzam, że po piwie jest tupot białych mew niestetysad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka