ladyhawke12 01.12.06, 14:29 Spotkanie napewno będzie 16.12.2006, nie ustalona jest godzina, i knajpa. Tym sie zajmie Vertigo, ja ze swojej strony proszę o jakieś potwierdzenie czy ktos sie na to spotkanie wybiera. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maheda Kobiałko, spokojnie :) 01.12.06, 18:22 Mamy piątek, po południu, sporo osób myszkuje po sklepach, zastanawia się nad prezentami, robi porządki i tak dalej! Postaram się być Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Spotkanie Kraków 02.12.06, 09:40 Tak jak pisalam - im wczesniej i blizej - tym bardziej prawdopodone, ze choc na pare minut wpadne Tylko konkretów, konkretów mi dajcie! Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Spotkanie Kraków 04.12.06, 07:00 Własnie sie zastanawiałam czy nie mogła by byc "Malaga", wczoraj sprawdziłam jest na miejscu i już nie ma tam remontu. Odpowiedz Link
vertigo5 Re: Spotkanie Kraków 04.12.06, 09:13 rozumiem Lady, ze jednak przejmujesz dowodzenie w materii forumowego spotkania Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Spotkanie Kraków 04.12.06, 09:48 ja też będę - może być Malaga i grzaniec na świątecznym Rynku - och, rozmarzyłam się))) Odpowiedz Link
ak70 Re: Spotkanie Kraków 04.12.06, 10:52 Ekhem, ekhem..! Tak nieśmiało zapytam: czy można się wprosić? I czy ktoś mi powie jak trafić do "Malagi" z dworca centralnego? I gdzie jest w miarę tani nocleg? Ostatecznie poczekam na dworcu, może złapę jakiś nocny do domciu... Hmm?? Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Spotkanie Kraków 05.12.06, 09:17 Ak, Malaga jest na Rynku, w jednej z bram naprzeciwko kościoła św. Wojciecha, pomiedzy Sienną a Grodzką - pierwszy raz każda z nas zaliczyła kilka bram, zanim trafiła na właściwą)). Co do noclegu - zawsze możesz u mnie przenocować, mieszkam blisko Trzebini, tylko ja ze względu na brzuszek i ochotę na sen muszę się zebrać około 22.00 - zazwyczaj imprezy krakowskie trwają o wiele dłużej. Odpowiedz Link
ak70 Re: Spotkanie Kraków 06.12.06, 10:32 Kruszynka... dzięki za wskazówki i ofertę Zbierzemy się we trójkę koło 22 i pojedziemy spać Chyba, że znajdę jakiś pociąg nocny - jeszcze nie sprawdzałam, wiem tylko, że będe w Krakowie na Głównym 16.48 więc przy sprzyjających okolicznościach do 18 znajdę Malagę (zaliczając wcześniej wszystkie wspomniane bramy ) Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Spotkanie Kraków 06.12.06, 11:44 AK70 - mnie pasowaloby wlasnie im wczesniej tym lepiej- wiec w razie czego mozemy zaczac libacje najwczesniej Odpowiedz Link
ladyhawke12 Spotkanie Kraków 06.12.06, 14:00 Wstepne ustalenia z Vertigo sa takie ze ok 17 zaczyna sie imprezka. Sorki Verti nie wytrzymałam musiałam napisać, ja teraz znikam i pewnie na spotkanie dotre, ale nie wiem czy na 17. Dziewczyny i chłopaki, jesli by cos uleglo zmianie to prosze tych ktorzy maja moje namiary tel. dali znac, nie bede miec dostepu do internetu, i nawet czasu zeby zagladac. Odpowiedz Link
magdusia11 Re: Spotkanie Kraków 04.12.06, 13:16 Tak mi się marzy,żeby się z Wami spotkać... Przyjechać i zostać już na stałe w Waszym Krakowie (a może niedługo moim?!) Na tym spotkaniu mnie nie będzie więc nie powinnam odpowiadać na ten post ale może już niedługo...Tak bardzo bym chciała! Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link