nexi3 07.12.06, 15:59 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37110&w=53153122 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Nexi, co tak wrzeszczysz? 07.12.06, 16:26 Przecież wiemy, ze ex to swietny kozioł ofiarny - podobnie jak next. Ale wyobraź sobie, ze są i tacy, co bardzo lubią kozy i wcale nie myślą składać ich w ofierze. A czy Ty wiesz, ze kozy mają prostokątne źrenice? Można się w nie gapc i gapić bez końca. Pozdrowienia dla wszyskich eksi i neksi )) Odpowiedz Link
nexi3 Re: POLECAM 07.12.06, 16:40 Przepraszam, wrzeszcze przez pomylke. Ale tez pozdrawiam okoloMikolajowo i nie tylko! Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: Naga:-) 14.12.06, 21:24 A ja myslalam ze z tych prostokatnych źrenic. Miałam kiedys taka rozmowe ze znajomy: Kozy są cudowne, fantastyczne, czy wiesz, jakie one mają oczy? a on na to, do bolu sceptycznie ( zwyksztalcenia i nawet zawodu filozof, haha) i z lekka zaczepnie: A co, pewnie maja kwadratowe źrenice? No własnie! Co do tamtego forum - wiesz, jak przez dlugi czas czytywalam forum "Macoch" - jak mojej corce sie macocha trafila bardzo mnie to interesowało. Tam to dopiero się naczytałam Juz mnie chyba niewiele zaskoczy. Odpowiedz Link