ladyhawke12 30.01.07, 12:36 Czy są jakies warunki przyjęcia do tego klubu, jeśliśa to proszę o napisanie jakie, i pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o przyjęcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erzsi Re: SKS 30.01.07, 12:55 Ja też, ja też . Na okres próbny, naturalnie . No niesktomnie uważam, że ktoś z tak przemożnym wpływem na inych ludzi się SKS'owi przyda . Umiem też piec ciasto, choć zapewne nie umywa się do świńskiego sernika . Ma za to bitą śmietanę w składzie . Jakies pół kilo . I tylko nie mam czerwonych stringów . Odpowiedz Link
z_mazur Re: SKS 30.01.07, 13:04 Hmmm, strach się bać. Jak tak dalej pójdzie to widzę SKS w następnych wyborach parlamentarnych. )) Odpowiedz Link
ladyhawke12 brzozka 30.01.07, 13:50 Pisałam w watku chwalenia się, że jestem wysportowana, bez zadyszki na parter wchodzę, biegi ćwiczę z odkurzaczem biegając po domku, a fitnes, sprzatajac łazienkę i kuchnie. Zdałam test sprawnościowy? Odpowiedz Link
brzoza75 Lady 30.01.07, 13:55 przeciez ja nie czytam o grlsach tylko o maczo tak? nie zauwazyłam sorry. a nie wiem czy zdalas mi się tylko z tym kojarzy SKS. Odpowiedz Link
ladyhawke12 brzozka 30.01.07, 14:16 Fakt, czytasz o maczo, zapomniałam sorki ogromniaste. SKS gdzies padło, apropos jakiegos Wawy spotkania,mozna wymyślic co to oznacza bo nie moge wątku znaleźć. Mnie sie kojaży z Stowarzyszeniem kokieteryjnych sprawek, lub stowarzyszenie kobiety seksowne Odpowiedz Link
brzoza75 Re: brzozka 30.01.07, 16:04 a Lady jakaś przeprowadzka się szykuje i od Solnicy zawitasz? coś masz tendencyjne skojarzenia coś tam w trawie piszczy? i nadaje tyż? Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: brzozka 31.01.07, 06:51 zadnych przeprowadzek, i wyjazdow. teraz to piszcze w sniegu, ale to moj pies, bo mu w lapy zimno Odpowiedz Link
bursztynowe Re: SKS 31.01.07, 16:34 Lady, a może załóż własny SKS, co? Po co Ci cudzy? Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: SKS 01.02.07, 06:55 nie potrzebny mi cudzy, myslalam ze istnieje jakis miedzy miastowy, bez podzialow, ale skoro taki nie istnieje to zakloze jakis SKS lub cos innego.np gilde seksownych rozwodników, lub zwiazek zabojczo seksownych rozwodnikow napisze jak mi jeszcze cos przyjdzie do glowy Odpowiedz Link