brzoza75 05.02.07, 09:20 Ponieważ już wielokrotnie powstawał temat aby wyjść gdzieś poskakać w rejonie Stolnicy , np. Ersi rzuciła propozycję 17.02, co o tym myślicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phimamdosc Re: Karnawał dans flory:-) 05.02.07, 09:35 "bo ja tańczyć chcę!! i bujam się! bujam się! bo ja tańczyć chcę!" Odpowiedz Link
wenezuela1 Re: Karnawał dans flory:-) 05.02.07, 09:52 buuuu..a ja się jak zwykle napalę i potem wymarzony weekend spędzę z przesympatycznymi ludziami z kolejki na pogotowiu ratunkowym bawiąc się ze swoim dzieckiem w np "łapki". ps.ale w razie co...bedę mogła? Pozdrawiam,w. Odpowiedz Link
erzsi Re: Karnawał dans flory:-) 05.02.07, 10:03 oczywiście iż się stawiam . czy strój ma być bardzo karnawał dance czy mam pomyśleć o bliźnich ? Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Karnawał dans flory:-) 05.02.07, 10:54 Jak fajnie ,ze w sobote.Tez sie pokiwam z wielka checia. Wiec przybede. Odpowiedz Link
julka1800 Re: Karnawał dans flory:-) 05.02.07, 13:27 dobra jesli dzieci nie rozchorują sie ... ide )) mam nadzieje ze nie wybierzemy stylu techno, bo tego sie tanczyc nie da ! ) Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Karnawał dans flory:-) 05.02.07, 14:25 Julka bedzie ok, teraz już coraz mniej tego typu lokali , zrobię rozeznanie i coś wybierzemy Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Karnawał dans flory:-) 05.02.07, 16:22 Na karnawałową imprezkę karnawałowy strój - obcisłe dżinsy, goła klata i szykowny kapelusz Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Karnawał dans flory:-) 05.02.07, 16:30 no Marek , jak to było i miało być? "oj będzie się działo " ))))))))))))))) Odpowiedz Link
emde74 Re: Karnawał dans flory:-) 05.02.07, 21:54 ja już zaklepuję ze 2m kwadratowe na wygibasy. będę na pewno! w stroju króliczka i w sztucznych rzęsach!!! muzyka wszystko jedno, ale lepiej stare, dobre dicho! M. Odpowiedz Link
erzsi Re: Karnawał dans flory:-) 06.02.07, 08:00 A skąd, ja wolę Metallikę i Alice in Chains ;p. Ale mówiąc szczerze, jam posiadacz ponadnormalnych zdolności adaptacyjnych, w takim towarzystwie będę się bosko bawić przy każdej muzyce . Marek, nie obraź się, ale nie masz paru miłych, przystoijnych kolegów stanu wolnego ? Bo sam z tyloma babmi to nie dasz rady DD. Pomimo wszystko )). Odpowiedz Link
nierozumiem Re: Karnawał dans flory:-) 06.02.07, 09:14 Pogodzeniem mataliki i disco'70 jest Disko Polo Forower ) Odpowiedz Link
erzsi Re: Karnawał dans flory:-) 06.02.07, 10:57 w wolnym tłumaczeniu : 'a co to jest ?' Odpowiedz Link
z_mazur Re: Karnawał dans flory:-) 06.02.07, 11:00 Jeśli chodzi o ewentualnie to są to tzw buźki, emotikony. Te akurat oznaczają uśmiech z przymróżeniem oka. Czyli potraktowanie tego co się napisało lekko żartobliwie. Odpowiedz Link
erzsi Re: Karnawał dans flory:-) 06.02.07, 11:20 ;p ekspert od emotikonow. ewentualnie . Odpowiedz Link
z_mazur Re: Karnawał dans flory:-) 06.02.07, 11:25 Jestem ciekaw jak wygląda emotikon wyrażający konsternację i zawstydzenie? Chyba mi się głupio zrobiło. ))) Odpowiedz Link
erzsi Re: Karnawał dans flory:-) 06.02.07, 11:36 mówisz i masz: erzsi, ekspert od emotikonów, II stopień specjalizacji . Odpowiedz Link
erzsi Re: Karnawał dans flory:-) 06.02.07, 11:47 I oczywiście bardzo przepraszam, nie chciałam wpędzać Cię w zakłopotanie . Złoż je na ołtarzu swoich dobrych uczynków na rzecz koleżanki z forum, która po prostu jest dziś w szampańskim nastroju, a bardzo jej się to przyda po ostatnim błądzeniu po dołach a dolinach swej mrocznej osobowości . Pozdrawiam serdecznie i załączam podziękowania . Odpowiedz Link
z_mazur Re: Karnawał dans flory:-) 06.02.07, 12:02 erzsi napisała: > Złoż je na ołtarzu swoich dobrych uczynków na rzecz koleżanki z forum, która po > > prostu jest dziś w szampańskim nastroju, a bardzo jej się to przyda po ostatnim > > błądzeniu po dołach a dolinach swej mrocznej osobowości . > Pozdrawiam serdecznie i załączam podziękowania . No szampański nastrój to rzecz warta pielęgnowania tutaj na forum. Cieszę sie więc tym niezmiernie. )) Odpowiedz Link
erzsi Re: Karnawał dans flory:-) 06.02.07, 12:04 oh, doprawdy, ja też. na dodatek to jest bardzo zaraźliwe . Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Karnawał dans flory:-) 06.02.07, 12:14 No to gdzie ,kiedy i o ktorej? na kreglach byla mowa o sobocie-tylko nie wiem ktorej. Odpowiedz Link
brzoza75 17.02.07 06.02.07, 12:17 > No to gdzie ,kiedy i o ktorej? Gdzie podam poźniej Odpowiedz Link
erzsi Re: 17.02.07 06.02.07, 12:22 Tylko pamiętaj, że kocham Metalikę . I Alice in Chains . I Nicka Cave'a. I tylko mi nie pisz, że nie grają już takich staroci we stolicy . Odpowiedz Link
erzsi Re: 17.02.07 06.02.07, 12:27 Ty mnie nie strasz. Iludzi . Przy takiej muzyce i po 2 piwach to niebezpieczna jestem . Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: 17.02.07 06.02.07, 12:30 Musi być ABBA, Fancy i tego typu "evergreeny". Metalikę da się tańczyć? Odpowiedz Link
erzsi Re: 17.02.07 06.02.07, 12:32 Marku, ależ oczywiście. Wszystko da się tańczyć .Zależy tylko z kim . Odpowiedz Link
brzoza75 Re: 17.02.07 06.02.07, 12:38 Marku, ależ oczywiście. Wszystko da się tańczyć .Zależy tylko z kim . I zależy jak i gdzie Odpowiedz Link
brzoza75 Re: 17.02.07 06.02.07, 12:32 Ty mnie nie strasz. Iludzi . >Przy takiej muzyce i po 2 piwach to niebezpieczna jestem . Serio? jakoś nie zauwazyłam fakt krótko byłam )))) Odpowiedz Link
erzsi Re: 17.02.07 06.02.07, 12:33 Brzózko, no Metalliki nie grali. Cave'a nie grali. Bóg nad Wami czuwał . Odpowiedz Link
brzoza75 Re: 17.02.07 06.02.07, 12:35 nie wtedy czuwał ktos inny Boski ojciec założyciel Ale teraz Ersi coś czuję , ze nas spuścił z oka zatańczymy po dwóch trzech i nawet czterech Odpowiedz Link
erzsi Re: 17.02.07 06.02.07, 12:40 No ja tam dam radę . Ty też dasz . No wiadomo, nibynóżki są nie do zdarcia . Rozniesiemy tę budę . Odpowiedz Link
z_mazur Re: 17.02.07 06.02.07, 12:25 Uwielbiam Cave'a Mój faworyt to "Into my arms" I jeszcze "Do you love me?" ) Odpowiedz Link
erzsi Re: 17.02.07 06.02.07, 12:31 Come sail your ships around me And let your hair hang down You are a little mystery to me Every time you come around Prepraszam za ortografię Odpowiedz Link
z_mazur Re: 17.02.07 06.02.07, 12:35 And I don't believe in the existence of angels But looking at you I wonder if that's true But if I did I would summon them together And ask them to watch over you To each burn a candle for you To make bright and clear your path And to walk, like Christ, in grace and love And guide you into my arms Po prostu boskie. Odpowiedz Link
erzsi Re: 17.02.07 06.02.07, 12:38 Nie, no czy ja powiedziałam, że 'Into my arms' jest złe ? Moja 5-latka uwielbia tę piosenkę z P.J. Harvey, bosz zapotniałam tytułu. 'Get down get dowm..." Odpowiedz Link
erzsi Re: 17.02.07 06.02.07, 12:44 Albo to: 'Love comes unknocking at your door But you, you and me, baby We don't live there any more' Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: 17.02.07 06.02.07, 12:40 coś z innej beczki: If there's a God or any kind of justice under the sky If there's a point, if there's a reason to live or die If there's an answer to the questions we feel bound to ask Show yourself - destroy our fears - release your mask Oh yes we'll keep on trying Hey tread that fine line Yeah we'll keep on smiling yeah And whatever will be - will be We'll just keep on trying We'll just keep on trying Till the end of time Odpowiedz Link
brzoza75 Re: 17.02.07 06.02.07, 12:47 He lays alone cries on his own for horizons he'll never reach and all of those dreams are washed on the beach. She's drowing in oceans of shackled emotions going round and around in her head while out on the streets people forget that it's love you want love you want love you want. She speaks of hoping he speacks of fighting and tells her that they will come through 'cause he wants to feel the shock of the new people that hurt you and they burn you with acid the falls that falls from the sky while out of the silence your voice says why ? If it's love you want love you want love you want It's a matter of time a matter of time but you're asking why oh life makes you cry? Turn moss into roses and blood into wine. It's a matter of time a matter of time but all of your past still plays on your mind and maybe tomorrow you'll live by design it's a matter of time. This isn't giving this isn't living oh just days that pull you apart and tears turn to rust that fall on steel hearts so swallow youe maybes and cradle your babies tell them that they will come through their gonna feel the shock of the New and if it's love you want love you want love you want It's a matter of time a matter of time but you're asking why oh life makes you cry? Turn moss into roses and blood into wine. It's a matter of time a matter of time but all of your past still plays on your mind and maybe tomorrow you'll live by design it's a matter of time. Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: 17.02.07 06.02.07, 12:50 No proszę, chłopcy w garniturach z początku lat 80-tych. Mnie najbardziej brało "True", dziś są dlam nie nieco za miętcy, ale wciąż mam sentyment Odpowiedz Link
erzsi Re: 17.02.07 06.02.07, 12:53 Bosz, Brzózko, ja nie wiem jak Ty znajdziesz taki lokal, co wszystkich nas muzycznie pogodzi . Odpowiedz Link
brzoza75 Re: 17.02.07 06.02.07, 12:56 > Bosz, Brzózko, ja nie wiem jak Ty znajdziesz taki lokal, co wszystkich nas > muzycznie pogodzi . o mnie sie nie martw o mnie sie nie martw ja sobie rade dammmmmmm Odpowiedz Link
brzoza75 Re: 17.02.07 06.02.07, 12:55 Nie żartuj....mam ich kasetę i to jeszcze nagrywaną na Placu Wlisona tam był kidyś taki punkt nagrań, coś czułam, że będziesz wiedział o kogo chodzi, dziś to juz się tego nie słucha , wtedy to miało kilmat Marek. Odpowiedz Link
z_mazur Re: 17.02.07 06.02.07, 12:58 Ja też, ale Spandau niespecjalnie mi podchodzili. Z romantyków wolałem inne rzeczy. Odpowiedz Link
alone33 Re: 17.02.07 06.02.07, 13:21 Jest mi tak przykro ze nie bede mogla sie z Wami spotkac i poskakac. 17.02 niestety mam inna imprezke a moze byliby chetni na 10.02???? Odpowiedz Link
z_mazur Re: 17.02.07 06.02.07, 13:23 No tak i wyjdzie na to, że "co dalej?" to ciągła, permanentna balanga. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: 17.02.07 06.02.07, 14:36 Alone damy radę i następnym razem pójdziemy razem co Ty na to? Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Popatrzcie na to 06.02.07, 15:34 Wstep wolny dla: Afr, Peruk, Dzwonow i DISCO okularow reszta 20 zeta , rany uśmiałam się, wyobrazacie sobie nas w tym klimacie bo ja tak i bardzo mi sie podoba)) Odpowiedz Link
phimamdosc Re: Popatrzcie na to 08.02.07, 12:21 cudna sprawa ))) cholera, mam wypożyczalnię strojów dziecinnych pod nosem... mają takie fajne włosy na gumowym czepku.. )) niestety w dziecinne spodenki się nie zmieszczę, nawet w dzwony.. ale mogę przyjść bez )) Odpowiedz Link
brzoza75 Pańska 97 06.02.07, 16:08 zrobiłam wstepną rezerwację , proszę o opinie jeśli ktoś był , start o 21:00. www.qultclub.pl/ Odpowiedz Link
julka1800 Re: Pańska 97 06.02.07, 16:55 Brzoza, nie bylam w tym lokalu ale... ogladalas zdjecia? moze cos mniej czerwonego, bo jakos mi sie tak kojarzy...? Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Pańska 97 06.02.07, 17:01 ogladałam to czerwone będzie niedostepne tak mi rzekł własciciel Odpowiedz Link
erzsi Re: Pańska 97 07.02.07, 08:09 ja się dostosuję do wszystkiego . nawet do czerwonego . Odpowiedz Link
brzoza75 Wpiszcie sie 08.02.07, 10:20 Kochani wpiszcie sie kto jest chętny wysyłam maila z rezerwacją, a mówiłam wam dziś, że życie jest piękne ? nie ? no !)) to rozdaje trochę optymizmu dzisiaj )) Odpowiedz Link
emde74 Re: Wpiszcie sie 08.02.07, 17:52 ja maila nie dostałam, ale się wpisuję na 17-tego. M. Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Wpiszcie sie 09.02.07, 03:12 ja tez,tylko przeoczylam GDZIE? i o ktorej? Odpowiedz Link
erzsi Re: 17.02. Klub Pańska 69 09.02.07, 11:36 a o której kończymy, bo pierwszy autobus mam o 6.30 ? Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: 17.02. Klub Pańska 69 09.02.07, 11:38 erzsi napisała: > a o której kończymy, bo pierwszy autobus mam o 6.30 ? No co Ty, tak szybko chcesz uciekać??? Odpowiedz Link
brzoza75 Re: 17.02. Klub Pańska 69 09.02.07, 11:43 Erzi no właśnie nie wiem o której skończymy i gdzie skończymy , ale skończymy na pewno niezbyt szybko myślę , nie martw się nie zostaniesz sama Odpowiedz Link
erzsi Re: 17.02. Klub Pańska 69 09.02.07, 11:56 nie, no spoko, mam też mnóstwo późniejszych połączeń Odpowiedz Link
phimamdosc Re: 17.02. Klub Pańska 69 09.02.07, 12:31 i bardzo słusznie, że masz późniejsze przestudiowaliśmy z Miśkiem w Krakowie długonocną imprezę i nie ma mowy, żeby tę tradycję w jakikolwiek sposób odrzucać. gdyby nie to, że nam się towarzycho rozlazło, pewnie byśmy do dzisiaj tam siedzieli... )) mazowieckie ludzie potrafiom Odpowiedz Link
z_mazur Re: 17.02. Klub Pańska 69 09.02.07, 12:57 phimamdosc napisała: > mazowieckie ludzie potrafiom Ślunskie tyż. ;-p Odpowiedz Link
erzsi Re: 17.02. Klub Pańska 69 09.02.07, 12:58 no ja liczę na stolicę, bo mi przyjdzie na dworcu koczować , okropieństwo. Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: 17.02. Klub Pańska 69 09.02.07, 13:06 erzsi napisała: > no ja liczę na stolicę, bo mi przyjdzie na dworcu koczować , okropieństwo. Spoko, my tera w Stolycy mamy Złote Parapety, czy też Tarasy koło dworca... jezd lux. Ale tak serio - nie licz na to, że forumowi macho tak łatwo zostawią Cię w spokoju - sama "koczować" na pewno będziesz . Odpowiedz Link
erzsi Re: 17.02. Klub Pańska 69 09.02.07, 13:08 hehe, no liczę na chłopakow i na dziewczyny, i w ogóle. co do tarasów /com ich jeszcze nie widziała ;p/ to spoko, tyle, że to nie o dworzec centarlny chodzi . Odpowiedz Link
phimamdosc do Mazurka, Miśka i Drogiej E. :) 09.02.07, 14:10 Mazurek, wiem, że potrafiom ślunzacy, bom niejednego poznała. ale to samo o gorolach myślę ))) Misiek, zaopiekujemy się Panią E., co? Droga E., w pierwszych słowach mego listu pozdrawiam Cię serdecznie. w kolejnych stwierdzam, że niemożliwością jest, żebyś sama na tem dworcu niczem pierwiosnek na śniegu kwitła. zajmiemy się Tobą i dyć żadna to groźba ze strony mej, jeno obietnica, skądinąd erotyczna, a co )) Odpowiedz Link
brzoza75 do Drogiej E. :) 09.02.07, 14:47 Droga E, przyłączam się do atrakcji i zapowiadam Ci, iż w Stolnicznych warunkach często ktoś na Ciebie leci, miałam okazję się niedawno o tym przekonać, forumowe życie jest pełne niespodzianek zapewniam Cię ))) Bo my z Phi mamy tylko erotyczne obietnice , o Odpowiedz Link
phimamdosc Re: do Drogiej E. :) 09.02.07, 14:49 > Bo my z Phi mamy tylko erotyczne obietnice , o ale dodajmy, że... zawsze do spełnienia, zawsze do spełnienia.. ))) Odpowiedz Link
erzsi Re: do Drogiej E. :) 09.02.07, 15:02 Jestem wzruszona troską wszystkich . Bardzo. Oraz się rumienię. Idę też do okulisty ;p. Rozpatrzę każdą propozycję z cylku erotycznych . Każą . Wybiorę jedną )). Kocham Was małpoludy kochane . Odpowiedz Link
brzoza75 Re: do Drogiej E. :) 09.02.07, 15:05 Każą .Wybiorę jedną )). Ja nic nie karzę moge tylko popchnąć Odpowiedz Link
phimamdosc Re: do Drogiej E. :) 09.02.07, 15:22 a ja pomogę ale tak poważnie już, no bo naprawdę przesadzacie doprawdy z tymi śmichami chichami, uważam, że E. powinna dać spokój z wyborami, bo to się politycznie kojarzy i wykorzystać nas... i nasze propozycje po kolei. wszystkie. żeby nie było, że ktoś jest lepszy, gorszy, czy pośredni. rzekłam. phi ------------------------------ niech się spełni zatrzepotały wachlarze dłoni haiku moje nie do końca zgodne z prawem haikowym sylabowym. www.pikantnie.pl Odpowiedz Link
brzoza75 Re: do Drogiej E. :) 09.02.07, 15:40 dobrze psze pani nie bedziemy smichac ani chichac bo pani stan jakze odmienny ostatnimi czasy moze powaznie ucierpiec, a ja bym tego nie chciala, natomiast pragne zauwazyc, iz kulinarne zachcianki swiadcza przeciwko pani , you know what I mean?)))) Odpowiedz Link
phimamdosc mmmmm wcale-nie-erotyczne :) 09.02.07, 15:51 to ja znikam dla zdrowia spacery konieczne, wskazane wręcz a te zachcianki kulinarne.. o mamo... korniszonki z czekoladą... mmmm.... Odpowiedz Link
grzanka23 Re: mmmmm wcale-nie-erotyczne :) 09.02.07, 18:03 phimamdosc napisała: > to ja znikam > dla zdrowia spacery konieczne, wskazane wręcz > a te zachcianki kulinarne.. o mamo... korniszonki z czekoladą... mmmm.... Sa ludzie,paniusia kochana, co sledzie z dzemem jedza od rana. Lecz nie dla mnie sa takie rozkosze. Korniszonkow z czekolada nie znosze.... Odpowiedz Link
phimamdosc Re: mmmmm wcale-nie-erotyczne :) 10.02.07, 15:41 no tak mnie jakoś wzięło.. i już kończę temat phi __________________________ Nikt nie ma monopolu na wolną przestrzeń w mojej głowie. pikantnie.pl Odpowiedz Link
phimamdosc Klub Pańska 97 - jak jest :) Wawa do 17.02? :))) 11.02.07, 09:33 jesli ktoś chce pogadać - nie usłyszy samego siebie, a co dopiero przeciwnika w rozmowie jesli ktoś chce potańczyć - cud miód i malina przeboje poczynając na salsie, poprzez rytmy typowe dla wyskakania się w dzisiejszych czasach, ale świetne, uwierzcie aż do ładnie przerobionych Eurythmics itp szaleństwo na parkiecie. wytańczyłam się cudnie - niby tylko 4 godziny, ale rewelejszyn bywalcy - od miodaśnych okołodwudziestolatków płci obojga poprzez nas okołotrzydziestolatków aż do grupek daleko dalszych wiekowo w stronę przeciwną. pani kelnerka podchodzi do stolików i mówi "r' [tak mi się skojarzyło z przygodą Maćka Stuhra i jego skeczem o kaczuszce ]. można zamawiać również w barze. samemu. a co. to wolny kraj acha, a o kilkanaście metrów bliżej jest piękny lokal Willa na Pańskiej miejsce piękne do zaproszenia drugiej połówki na walentynki czy randewu. okolica zastraszająca, bo na Pańską to się tylko po spirytus generalnie jeździ ponoć, mordownia i sodomia, ale ten lokal niczem rodzynek w cieście zostawion. hm.. pan kelner uprzejmością i uśmiechem kwitnący, za kwiatem ogromnym w drugiej sali kilku panów, po rosyjsku gadających, co przyjemność mi okrutną sprawiło, musi być mafia jak nic, od razu jak w domu się poczułam ciekawie, bo wychodzili z tego naprawdę nad wyraz ekskluzywnego lokalu z siateczkami, takimi zwykłymi reklamóweczkami, a każdy dzierżył w swojej kilka 'sprajtów'. hmm.. pomysłów, co też tak naprawdę w środku mogło być [o tej porze. w tej okolicy. z językiem rosyjskim w tle] było mnóstwo. i przepraszam mocno ogromniście pana szatniarza. zupełnie nie wiem, jakim cudem ten numerek wylądował w mojej kieszeni. zupełnie nie wiem... wzbogacona o ów numerek, smak kawy przepysznej i herbaty babskiej z wiśniówką we wnętrzu swym bodajże ruzyliśmy na podbój Pańskiej97, co stało się. HOWGH. Odpowiedz Link
sonrisa3 Re: Klub Pańska 97 - jak jest :) Wawa do 17.02? : 11.02.07, 21:55 > poprzez nas okołotrzydziestolatków aż do grupek daleko dalszych wiekowo w stronę przeciwną. To ja jestem w tej ostatniej grupie, aczkolwiek nie DALEKO dalszej Odpowiedz Link
julka1800 Re: Karnawał dans flory:-) 08.02.07, 10:37 wlasnie.. dowiedzialam sie ze jadę jutro i w nastepny piatek w delegację w dodatku bedzie ona przedluzona na sobote wiec nie wiem czy przyjdę na 100% Odpowiedz Link
wenezuela1 17.02 08.02.07, 10:56 Brzózko, dopisz mnie...muszę być. Kiwu kiwu. ps. sprzedam fajne dziecko na 1 noc. Tylko.Cena b.promocyjna. Ulubione słowo dziecka "nie". Ale i tak fajne jest. Odpowiedz Link
sonrisa3 Re: 17.02 09.02.07, 11:50 >Ulubione słowo dziecka "nie". He he he, to było pierwsze słowo, które wypowiedziało moje dziecko I do dziś ma do niego sentyment, ale teraz, jako już poważny, młody człowiek, lat prawie 13 zastapił je bardziej dyplomatycznym "zaaaraz, za chwiliiilkę" Odpowiedz Link
phimamdosc Re: 17.02 09.02.07, 12:33 sonrisa3 napisała: > "zaaaraz, za chwiliiilkę" moja córa równie dyplomatycznie stwierdza poważnie: "zapomniałam" bądź "nie wiem" i co ja mogę na to poradzić? )))) przecież ewidentnie chęci są, tylko z realizacją gorzej Odpowiedz Link
bazyliada Re: 17.02 09.02.07, 11:54 Dziecko takie bardziej dziewczyńskie czy chłopięce ???? Bo ja chetnie sie zajmę, ale musisz dowieść do mnie na Powiśle tylko to Powisle w północnej Polsce, nie warszawskie Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Karnawał dans flory:-) 09.02.07, 11:51 W ktorej czesci Panskiej jest ten klub? Jak bede na ONZ to w ktora strone mam isc? Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Karnawał dans flory:-) 09.02.07, 12:08 Daszyńskiego ronda na stronie masz mapkę a link jest wyżej . Odpowiedz Link
makaveli31 Zachcianek 21.00 13.02.07, 11:24 W zwiazku z licznymi protestami co do wieku "przedszkolnego" bywalcow klubu Panska, impreze przenosimy do Pub Zachcianek, gdzie nozka takze mozemy poruszac,rezerwacja w razie czego jest. pozdrawiam, A. Odpowiedz Link
ka-aktus hmm 10.02.07, 11:58 rozwodnik i rozwodniczka to takie istoty, które powinny siedzieć w domu i płakać nad swoim nieudanym życiem, a nie po spelunach łazić i się lumpować Odpowiedz Link
z_mazur Re: hmm 10.02.07, 12:02 ka-aktus napisała: > rozwodnik i rozwodniczka > > to takie istoty, które powinny siedzieć w domu i płakać nad swoim nieudanym > życiem, a nie po spelunach łazić i się lumpować Pewnie masz rację. )))) Kurcze zły rozwodnik ze mnie, śmiem się czasem pośmiać i zabawić. Idę się pokajać w kąciku... A potem wieczorem na imprezę. )))) Odpowiedz Link
nianiao Re: hmm 10.02.07, 19:34 Moi drodzy, podczytywałam was, jakbym coś przeczuwała, choć nie przeczuwałam przecież niczego. A jednak wydaje się, że do was dołączę. Czy pozwolicie mi dołączyć do waszego zacnego grona 17 lutego? Odpowiedz Link
soniaaa Re: Karnawał dans flory:-) 12.02.07, 14:17 Tez bylabym chetna do wziecia udzialu w tym spotkaniu. Z przyjemnoscia was poznam, poza tym jako rozwodka nie mam zbyt wielu okazji do tanczenia, w tym karnawale bylby to pierwszy raz. Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Karnawał dans flory:-) 12.02.07, 15:46 O, dziwne jest to, co piszesz. Jako mężatka ("porządna"), skazana jesteś na męża, który z Tobą zatańczy, albo nie. Po rozwodzie masz do dyspozycji szerokie spektrum facetów do tańca. Odpowiedz Link
soniaaa Re: Karnawał dans flory:-) 12.02.07, 15:54 "I co sie dziwisz?" Jako mezatka chodzilam potanczyc z mezem. Jako rozwodka nie mam odwagi pojsc sama Odpowiedz Link
anja_pl Re: Karnawał dans flory:-) 12.02.07, 19:26 marek_gazeta napisał: > [ciach] Po rozwodzie masz do dyspozycji szerokie spektrum facetów do tańca. zapommniałeś o żonach tych facetów ;-( Odpowiedz Link
marek_gazeta Re: Karnawał dans flory:-) 12.02.07, 20:00 ? Mam na myśli wolnych facetów oczywiście. Odpowiedz Link
nianiao Re: Karnawał dans flory:-) 13.02.07, 21:12 A jak takie nowe podrzutki jak ja was tam znają? Po czym poznają? Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Karnawał dans flory:-) 13.02.07, 22:05 np. ja brzoza ja brzoza jak mnie słyszysz? podamy hasło dla stolika Odpowiedz Link
mira_pb Re: Karnawał dans flory:-) 13.02.07, 22:08 nie do konca jestem pewna na ile lubicie ogladac nowe twarze ale czuje, ze chcialabym z Wami sie spotkac, niestety nie moge zorganizowac opieki dla moich pociech, moze nastepnym razem sie uda. bawcie sie jakby nigdy nic.......... Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Karnawał dans flory:-) 16.02.07, 00:29 dziewczyny z Forum Lavazza tez sie spotykaja w sobote w Zachcianku. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Karnawał dans flory:-) 16.02.07, 09:17 ciekawe czy mają inne hasło stolikowe > dziewczyny z Forum Lavazza tez sie spotykaja w sobote w Zachcianku. Odpowiedz Link
wenezuela1 Re: Karnawał dans flory:-) 16.02.07, 09:30 ja może niecierpliwa jestem...albo... Moge poprosić o hasło, aby dali mi krzesełko z oparciem w sobotę 17/02 od 21.00 na Pańskiej? I żebym siedziała obok Was a nie przy kibelku sama ? Odpowiedz Link
brzoza75 Panie i Panowie spotykamy się w Zachcianku :-))))) 16.02.07, 09:34 zmieniliśmy rezerwację z paru względów które opiszę jak dotrę w sobotę. Odpowiedz Link
wenezuela1 Re: Panie i Panowie spotykamy się w Zachcianku :- 16.02.07, 09:39 proszę o tłumaczenie -pogubilam się troszeczkę... Sobota, Pańska..nie? Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Panie i Panowie spotykamy się w Zachcianku :- 16.02.07, 09:45 Niestety, Zachcianek 21:00 sobota, tam mamy rezerwację www.zachcianek.pl Odpowiedz Link
emde74 Re: Panie i Panowie spotykamy się w Zachcianku :- 16.02.07, 11:15 a tam można potańczyć czy będzie tylko "nasiadówka" bo my chcemy tańczyć Odpowiedz Link
erzsi Re: Panie i Panowie spotykamy się w Zachcianku :- 16.02.07, 11:51 No ba, że potańcówka będzie, ino nie wiem jak jeden Marek sobie z nami da radę, bo Misiek jakoś się nie wypowiedział konretnie: zaszczyci czy nie . A nawet jakby zaszczycił, to on Brzózkowy , chociaż Brzoza to dobra dziewczyna i pewnie się podzieli . Ino ja nie wiem czy w końcu dojazdę, mam ospę w domu i jak mały padnie tom uziemiona . Odpowiedz Link
erzsi Re: Panie i Panowie spotykamy się w Zachcianku :- 16.02.07, 11:58 e, no nie doczytalam, kurde . czyli nie potańcówka??? no to ja naprawdę nie dojadę . Odpowiedz Link
z_mazur Re: Panie i Panowie spotykamy się w Zachcianku :- 16.02.07, 12:06 Podobno w Zachcianku da się potańczyć Odpowiedz Link
erzsi I czy nas za wcześnie stamtąd nie zwiną? 16.02.07, 12:45 bo ja przypominam, pierwszy autobus 6.30 . a 10.00 jazda, hehe. No nie popiję za dużo . Ale słusznie, na jakie hasło wchodzimy? Odpowiedz Link