menab 23.02.07, 11:14 Rozprawa za 2 tygodnie, a ja chodzę jak bomba.Zołądek ściśnięty, byle iskra a ja wybucham.Czy da się to przeżyć?Może powinnam coś brać?Sama melisa nie pomaga - już... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanga.nanga Re: Dynamit 23.02.07, 11:23 Że się da przeżyć najlepszym dowodem to forum. Pomaga joga. Na pewno. Trzymaj się Odpowiedz Link
menab Re: Dynamit 23.02.07, 12:29 Z jogą będzie ciężko, ale wiem, że muszę przeżyć.Co za koszmar....Lepiej już będzie za 2 tygodnie o tej godzinieDziękuję. Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Dynamit 23.02.07, 14:07 radziłabym powymachiwać hantlami w centrum fitness, lub pojeździć na rowerze (na mnie w takich przypadkach to działa) - joga jest zbyt spokojna Odpowiedz Link
menab Re: Dynamit 23.02.07, 14:12 Zamiast fitness pomacham szmatąPosprzątam mieszkanko w weekend przed wprowadzką.Zaczynam całkowicie nowy etap życia.Może to dobry znak: mieszkanie i rozwód.Nowe życie...Choć tak naprawdę cięzko przed rozprawą cieszyć się nowym lokum i możliwością początkuTak masz rację, wysiłek fizyczny to doskonały pomysłMiłego weekendu. Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Dynamit 23.02.07, 14:17 ooo, szmata też może być - jeszcze jak będzie widać efekty)). Po szmacie zakup wiosennych kwiatów, podpalenie kominka aromatycznego, koniecznie zielona lub niebieska maseczka (największy efekt komiczny) i pełen relaks). Odpowiedz Link
menab Re: Dynamit 23.02.07, 14:25 A do tej maseczki jakieś dobre wino czerwone,serki różnych maści i winogrona))mniam, mniam... Odpowiedz Link
menab Re: Dynamit 23.02.07, 14:26 Fajnie mi się zrobiło, jakoś nerwy odeszły, chwilowo pewnie, ale to juz i tak dużo Odpowiedz Link