mamba234 17.05.07, 15:21 Marek_gazeta zasugerował, że piękna bielizna ślubna może być zachętą do ponownej zmiany stanu cywilnego Oto moja kontrpropozycja ( sprawdzona osobiście ): www.intymna.pl/ Bądźmy piękne i seksowne dziewczyny - i bez ślubnej bielizny )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba234 Re: Hm... często robię tam zakupy... 17.05.07, 15:32 tricolour napisał: Hm... często robię tam zakupy... )) Tri !!! Dla siebie ??? )) Odpowiedz Link
ivone7 Re: Hm... często robię tam zakupy... 17.05.07, 15:46 hihi mamba no cos ty... nie moge napisac wiecej...bo wyjdzie, ze zlosliwa malpa ze mnie...ale az samo mi sie nasuwa...hihi Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Panie,chęć ponownego zamążpójścia -kontrpropo 17.05.07, 16:23 Piękna i seksowna bielizna poprawia głównie moje samopoczucie,a że przy okazji robi wrażenie na płci przeciwnej, chociaż tylko do czasu i tak ją z nas zedrą )) Odpowiedz Link
aron95 Re: Panie,chęć ponownego zamążpójścia -kontrpropo 17.05.07, 16:33 panda_zielona napisała: > Piękna i seksowna bielizna poprawia głównie moje samopoczucie,a że przy okazji > robi wrażenie na płci przeciwnej, chociaż tylko do czasu i tak ją z nas > zedrą )) Zobaczyć ?? Ale podobno trzeba być sanitariuszem, lekarzem , ratownikiem ???? Odpowiedz Link
ivone7 Re: Panie,chęć ponownego zamążpójścia -kontrpropo 17.05.07, 16:44 widze aron, ze faktycznie tobie trzeba lopatologicznie... mamy powtarzaly, zeby zakladac bielizne sliczna nie tylko na rozbierane randki, gdzie wybranek ja zobaczy, zachwyci sie, zdejmie...ale rowniez na codzien, bo nie wiadomo co sie wydarzy.. zero subtelnosci w tobie...i ze tak powiem polotu...albo takie wrazenie robisz.. Odpowiedz Link
aron95 To ma być kontrpropozycja ?? 17.05.07, 17:08 Dziewczyny jakies dziwne jesteście . same sobą sie zachwycacie Marek - dal modelkę i wydawało by się że Wy jako kontrpropozycje dacie MODELA IVONE I KTO TU DZIWNY JEST ?? Odpowiedz Link
ivone7 Re: To ma być kontrpropozycja ?? 17.05.07, 17:12 aron..przeczytaj raz jeszcze obydwa watki..jesli nie rozumiesz tego co w nich napisane..to trudno, nie kazdy musi.. ale czemu od razu krzyczec...? nie wiem.. Odpowiedz Link
aron95 Re: To ma być kontrpropozycja ?? 17.05.07, 17:21 Nie pisałem o treści tylko o - kontrpropozycji A jesli tu jest bielizna damska i tam to nie jest to kontrpropozycja tylko alternatywa Nie krzycze tylko się śmieję Odpowiedz Link
ivone7 Re: To ma być kontrpropozycja ?? 17.05.07, 17:24 ale tam...jako slubna..czyli dla niektorych zalozona 1 x w zyciu...w domysle reszta zycia w barchanach a tu..codzienna..noszona codziennie do pracy, po domu, na spacery czy teraz rozumiesz sens kontrpropozycji????? wyrazniej nie potrafie.. Odpowiedz Link
aron95 Re: To ma być kontrpropozycja ?? 17.05.07, 17:26 Ale tam daje wątek facet a tu kobieta - rozumiesz ?? Odpowiedz Link
mamba234 Re: To ma być kontrpropozycja ?? 17.05.07, 17:26 aron95 napisał: > Nie pisałem o treści tylko o - kontrpropozycji > A jesli tu jest bielizna damska i tam to nie jest to kontrpropozycja tylko > alternatywa To może jako autorka wątku powiem, co "poeta miał na myśli" Bielizna Marka_Gazety BYŁA ŚLUBNA, moja - NIE. A resztę, to juz sobie sam dopowiedź ... Odpowiedz Link
maheda Nie ma tam mojego rozmiaru :/ 17.05.07, 17:39 Za to ja ostatnio zakupy robię tutaj: www.intimo4you.com www.brastop.com www.bravissimo.com Mamba - polecam Bravissimo i topy z wbudowanymi stanikami, są zarąbiste Odpowiedz Link
mamba234 Re: Nie ma tam mojego rozmiaru :/ 17.05.07, 18:41 maheda napisała: > Mamba - polecam Bravissimo i topy z wbudowanymi stanikami, są zarąbiste Trafił swój na swego Dzięki za linka - wygląda zachęcająco. Odpowiedz Link
maheda Re: Nie ma tam mojego rozmiaru :/ 17.05.07, 18:49 Ano trafił Zapraszam też na forum z sygnaturki, mam wrażenie, że Ci się na nim spodoba. Odpowiedz Link
mamba234 Re: Nie ma tam mojego rozmiaru :/ 17.05.07, 19:12 maheda napisała: > Ano trafił > Zapraszam też na forum z sygnaturki, mam wrażenie, że Ci się na nim spodoba. > Jak będę w Krakowie, to sie umówimy na "szoping" Odpowiedz Link
ladyhawke12 bielizna 18.05.07, 08:50 Polecam allegro fajną i nie tuzinkową mają bieliznę np www.allegro.pl/item193847177_seksowna_bielizna_susan_komplet.html Dziewczyny polecam, znajdzie sie i rozmiar, i styl, jaki kto lubi, niektóre kompleciki są poprostu słodkie www.allegro.pl/item193580353_urocza_bielizna_miran_babydoll_m_k_czerwony.html Miłego szukania. Odpowiedz Link