Gość: mich IP: 82.160.77.* 02.08.06, 18:25 Czy pracuje ktoś na nocną zmianę? Po jakim czasie organizm przyzwyczaja się do pracy w nocy? A może ktoś próbował jeszcze wariant przeplatany - pare dni nocki i pare dni praca w dzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rob Re: Praca w nocy IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 02.08.06, 18:39 a czy ktos hoduje kwiatki ??? a kiedy sie je podlewa ?? Kliknij mnie Odpowiedz Link Zgłoś
sith_space Re: Praca w nocy 02.08.06, 18:40 Zalezy od organizmu i stopnia lenistwa :D Odpowiedz Link Zgłoś
sophie2202 Re: Praca w nocy 02.08.06, 18:40 pierwsze pare nocek czujesz sie super, potem jesteś strasznie zmeczony, a po miesiącu to juz normalnie. W Polsce pracowałam nocki mieszane z dniówkami i zdecydowanie wole same nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Praca w nocy IP: *.server.ntli.net 03.08.06, 09:29 poltora roku w nocy w anglii robie. daje rade. wlasnie ide spac bo na noc do roboty!! ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Praca w nocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 09:33 Sophie czy pracujesz w domu opieki?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Praca w nocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 09:45 Tez jestem bardzo ciekaw jak sie czuja osoby ktore pracuja tylko w nocy. Ostatnio gdzies czytalem ze ludzie ktorzy pracuja same nocki w Tesco sa tak zmeczeni ze nie wyrabiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winnk Re: Praca w nocy IP: 213.232.79.* 03.08.06, 10:44 ja pracuje na nocki w tesco i jestem ciagle zmeczony. organizm nie ma sie kiedy zregenerowac i w miare normalnie czuje sie dopiero w drugim dniu wolnego. masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssdd Re: Praca w nocy IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.08.06, 11:06 Praca w nocy to zabojstwo. Narazie bedziesz zmeczony, reszta wyjdzie potem - problemy ze zdrowiem, szybciej sie zestarzejesz. Nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś