aron95 27.08.07, 00:13 Gasze światło, błogo zasypiam a tu bzzz bzzz bzzz Wstaję oświecam światło i nic , nie ma bzykacza . I tak po kilka razy Niech już ugryzie ale nie bzyka !!!!! Dziewczyny może macie jakieś sposoby , perfumy czy cóś ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szydlo_z_worka Re: Pieprzony komar 27.08.07, 00:51 Niestety jedyny skuteczny jest chyba kapeć, ew gazeta. Tylko nie żadna kolorowa, bo w ten sposób mam szlaczek na suficie Oj wiem jakie to irytujące, wiem... Cóż pozostaje... stoperki w uszy no i czekać, aż w koncu urąbie Życzę spokojnej nocy bez bzykania ale za to z gryzieniem haha Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Pieprzony komar 27.08.07, 02:06 > Życzę spokojnej nocy bez bzykania ale za to z gryzieniem haha Ja tam wolę noce z bzykaniem... może być nawet z gryzieniem jak poniesie fantazja... O! A to o komary chodzi? No to te wolę jak nie bzykają buchachacha Odpowiedz Link
turzyca Re: Pieprzony komar 27.08.07, 00:52 Witamina b, bo komary nie lubia tego zapachu, ale to dlugofalowa sprawa. Raid na komary (moze byc np. ten wtykany w kontakt), spiralki sa pierwszym punktem na mojej liscie "na zagle". Siatka w oknie, dla tych co nie lubia chemikaliow Odpowiedz Link
scriptus Re: Pieprzony komar 27.08.07, 01:06 Dobry sposób na komary, to żona obok ))) kobiety są słodkie i taki komar juz nie siądzie na mnie, tylko na niej... Szkoda że w moim przypadku nie daje się zastosować a poważnie, to ten taki antykomarowy śmierdziacz wetknięty do kontaktu jest bardzo skuteczny, kapeć niby też, bo jak się zapali światło to te potwory siedzą na suficie, ale kapeć robi plamy, trzeba potem malować. Odpowiedz Link
turzyca Re: Pieprzony komar 27.08.07, 01:23 "> Dobry sposób na komary, to żona obok ))) kobiety są słodkie i taki > komar juz nie siądzie na mnie, tylko na niej... " hehe, ja to zawsze twierdzilam o mezczyznach. A juz lodka pelna facetow to absolutna gwarancja, ze nic mnie nie ugryzie... Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Pieprzony komar 27.08.07, 07:12 Posadzenie na balkonie w skrzynkach roślinki o nazwie komarzyca, nie wlatuja do mieszkania wtedy, nie lubia zapachu, można tez doniczkę ustawic w pokoju, ładnie pachnie, tak lekko cytronowow, lub smarowanie witaminka b. Odpowiedz Link
salemka1 Re: Pieprzony komar 27.08.07, 08:46 spraw sobie kota.... u mnie komar ma 5 min życia, potem jest upolowany... trochę niedogodności z tym jest, bo kocur jak ma na widoku ofiarę to już nie patrzy gdzie skacze byle dorwać ale skuteczność 100%. Odpowiedz Link
aron95 Re: Pieprzony komar 27.08.07, 10:38 Skończyło się na tym że wypsikałem pokój jakimś śmierdzącym paskudztwem zwanym- perfum , wytrzymać tego smrodu nie mogłem i sie wyniosłem do drugiego pokoju a komar został . Witamina b mówicie , dzis kupuję , dobrze że to nie witamina " m " Odpowiedz Link
em120777 Re: Pieprzony komar 27.08.07, 14:02 Pierwsze słyszę, ze perfumy sa skuteczne na komary hahahhahhhhaha, no ale może jednak czegoś nie wiem ...... Kup lepiej tą wtyczkę z antykomarem, niektóre są bezzapachowe a skuteczne! Mnie gryzie wszystko !!! i kosmicznie zaraz puchnę !!! Według mnie wtyczka działa nawet jak siedzę przy szeroko otwartych drzwiach balkonowych, witamina niestety nie Odpowiedz Link
z.odzysku Re: Pieprzony komar 27.09.07, 22:47 pytałeś wprawdzie dziewczyn, ale wyjdę przed szereg i powiem Ci, że są takie wsadzane do kontaktu "Raid'y" do których podłączane są zbiorniczki z płynem od którego komarom usychają te dzióbki i w związku z powyższym już im się nie chce kąsać ) Tanie to to nie jest, ale skuteczne. Odpowiedz Link
straszny_nudziarz Osobiście polecam charta 28.09.07, 12:50 KIedyś miałem charta afgańskiego - muchy, osy, komary - 30 sekund. Tylko jeden drobny problem - kiedyś upolował komplet (mucha + żyrandol) Pozdrawiam Odpowiedz Link