sylwiamich 07.05.08, 18:44 Chciałabym nie czytać kogoś.I kurna ugrzęzłam.Bo nawet jak kogoś wpisuję w "nieprzyjaciele" i ustawiam na niepokazywanie wątków tej osoby, to mi się pokazują.Karmę jakąś lewą mam, czy co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: proszę o instrukcje 07.05.08, 18:45 To chyba jakieś czary mary. Albo znak Opatrzności - ze już sobie poradzisz bez usuwania Że jestes ponad to. Odpowiedz Link
tricolour Kiedyś też sobie włączyłem... 07.05.08, 18:49 ... niewyświetlanie, ale wychodzi bełkot, bo znikają posty i wydaje się, że rozmawia kto inny ale jakby bez sensu. Więc znów włączyłem całość i jest czytelniej... Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Kiedyś też sobie włączyłem... 07.05.08, 19:01 Jakoś mi nie pomogliście)) Ale moze to rzeczywiście opatrzność...męcz się Sylwia!!!I znowu jak zerkam tam do góry, to widzę roześmianą gębę))Poczekaj chłopie...ja tak kiedyś przyjdę!!!))) Odpowiedz Link
ogrodnik69 Re: proszę o instrukcje 07.05.08, 19:33 A tam zaraz karmę,na nią trzeba zasłużyć tzn. na tą lewąI może zamiast kombinować z wybiórczym czytaniem zamknąć kompa na kilka dni i pogadać z kimś obok???Się mądrze..... Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: proszę o instrukcje 07.05.08, 19:38 Fakt, ze sie madrzysz. Bo zaczyna wyglądac na to, ze moze rzadko piszesz, ale zagladasz calkiem często. Odpowiedz Link
ogrodnik69 Re: proszę o instrukcje 07.05.08, 19:45 pudłojak nikogo akurat nieunieszczęsliwiam swoją osobą to zajże,przeczytam,czasem się posmieje,napisze.I nie jestem kierowcą ciężarówki Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: proszę o instrukcje 07.05.08, 19:55 Za to ja jestem. Laptopa trzymam na kolanach, jak przystało, i zasuwam. Odpowiedz Link
ogrodnik69 Re: proszę o instrukcje 07.05.08, 20:06 Tak myślałem-jeżeli moge siebie podejzewac o myslenie.Zrobiłem sobie kiedyś czasorachunek.Zegar szachowy postawiony obok kompa.Wyszło że .....nawet szkoda mówić Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: proszę o instrukcje 07.05.08, 20:10 COOO???? Liczysz ludziom, ile czasu siedza w necie? Nie szkoda Ci czasu? Odpowiedz Link
ogrodnik69 Re: proszę o instrukcje 07.05.08, 20:18 wiem że pisze nie zrozumialeZaraz tam ludziom-sobie kiedyś przez kilka dni liczyłem.Na innych to faktycznie szkoda by mi było czasu,dlatego teraz uzurpuje sobie prawo zajżec do tego forum.Nazwa mnie skusiła.A własciwie drugi jej człon... Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: proszę o instrukcje 07.05.08, 20:35 ogrodnik69 napisał: > wiem że pisze nie zrozumialeZaraz tam ludziom-sobie kiedyś przez > kilka dni liczyłem. A to moze i dobry pomysł. Mam znajomego mistrza, to moze pozyczę i policzę Odpowiedz Link
ogrodnik69 Re: proszę o instrukcje 07.05.08, 20:49 Jak delikatnie sie pokombinuje i ustawi przyciski na jednym poziomie- wysokości-to niektóre zegary zatrzymują się )pozdrawiam,czas cos zrobić pożytecznego i sie zamknąć w sobie-ja tak sam do siebie.... Odpowiedz Link
sylwiamich Re: proszę o instrukcje 07.05.08, 19:42 ogrodniku69...ja juz wymiotuję ludżmi Odpowiedz Link
sylwiamich Re: proszę o instrukcje 07.05.08, 19:43 na czytanie trzeba się skupić, z domu nie mogę wychodzić...tu odpoczywam...chociaż nie ostatnio Odpowiedz Link
ogrodnik69 Re: proszę o instrukcje 07.05.08, 19:49 to czas unierać?Zły dzionek?Bywa.Spojżyj czasem pod kątem,pomaga... Odpowiedz Link