zielona_ropucha 11.05.08, 20:27 pl.youtube.com/watch?v=A3IfY7hTO04 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiamich Re: bez tematu:) 11.05.08, 23:24 Normalnie to nie przepadam za Beatą...ale to mnie powaliło ada2008.wrzuta.pl/film/uLMtE1wp2b/bajm_-_krotka_historia Odpowiedz Link
panda_zielona Re: bez tematu:) 12.05.08, 00:23 ada2008.wrzuta.pl/film/ct4yWoH5z2/michal_bajor_moja_milosc_najwieksza A mnie to powala i rozwala. Odpowiedz Link
panda_zielona Re: bez tematu:) 12.05.08, 00:34 sylwiamich napisała: > ...linia melodyczna... rozumiem,tak Ci się skojarzyło )) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: bez tematu:) 12.05.08, 07:32 Stare cudowne czasy... 1 maja byłam na działce.Obok właściciele świętowali.Leciały marsze i takie właśnie melodycznie piosenki.Jakoś tak mi się nostalgicznie zrobiło...jako młode dziecię poddana byłam praniu mózgu)) Odpowiedz Link
sylwiamich Re: bez tematu:) 12.05.08, 07:56 Na pochód to mi się nie chciało chodzić....nie ganiali tak bardzo.Nudno było...szło się i pić się chciało.Zresztą...nigdy nie lubiłam bezmyślnych spędów...tej zbiorowej euforii.Może komunizm pozbawił mnie możliwości uczestniczenia w spotkaniach religijnych typu msza?)Indywidualistka ze mnie....tłum nie pozwala myśleć.A jeśli się myśli pomimo....tłum mysli głośniej i agresywniej.. Odpowiedz Link
leptis slonce...cieplo...rozgladnij sie :))) 12.05.08, 07:55 Sylwiatko...fajna pogada..wyjdz na dwor))... bo chyba cala noc siedzialas..w TWORKOWYM swiecie...schiz...forumowych.. a przyszlo rano.. a TY...widze...nadal SWOIM JEZYKIEM... a tu juz nie wypada... w DZIEN-widze ostatnio...coraz wiecej normalnych ludzi... )))) i tak trzymac ))) PS Natasza ) fajnie ze wrocilas...dawno Ciebie nie widzialem..naprawde sie ciesze))) Odpowiedz Link