bet66 22.09.08, 16:32 Panowie, czy to wystarczy wam do szczęscia? Coz nie dziwi mnie , ze kobiety tak prymitywnie myslące, jak autorka, są samotne. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46529&w=84215807&a=84988183 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bet66 Re: "micha i dupa" 22.09.08, 16:33 prawidłowy link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=46529&w=84215807&v=2&s=0 Odpowiedz Link
wawrzyniecpruski Re: "micha i dupa" 22.09.08, 17:23 Autorka tamtego posta ma bardzo dużo racji. Niestety, zrozumienie starej jak świat prawdy o dupie i zupie sprawia większości kobiet problemy, zaś spełnienie tych nie bardzo przecież wygórowanych męskich wymagań jawi się im jako cierpienie i całkowite poświecenie. Taka jest prawda, kobitki, taki jest lajf... Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: "micha i dupa" 22.09.08, 17:43 O kurde! To mój M. jest bardziej wymagający. "Micha" - ok , aczkolwiek bez szaleństw , są knajpy. Jego ex próbowała go zatrzymać przy pomocy "michy" i się chłopak zraził , szczególnie do żurku DDDDDDD "Dupa" - tu obie strony są zgodne ))) A poza tym "wymaga": inteligentnych rozmów , poczucia humoru , ambitnych filmów do oglądania , żeby z nim na rowerze po chaszczach jeździć , na basen i siłownię łazić , na narty jak będzie zima , na żagle jak lato , aktualnych numerów Polityki i Newsweeka do poczytania... No wymagający jest facet bardzo I długo szukał , zanim mnie znalazł Odpowiedz Link
wawrzyniecpruski Re: "micha i dupa" 22.09.08, 17:51 E ta, ja za dobry żurek cnotę bym oddał. A tak na serio: dupa i zupa to takie uproszczenie, fundament dobrego związku. Jak nie ma dupy i zupy to nawet newsweek, polityka i ambitne filmy na rowerach w chaszczach nie pomogą. ) pozdrawiam Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: "micha i dupa" 22.09.08, 19:11 > A tak na serio: dupa i zupa to takie uproszczenie, fundament dobrego > związku. Jak nie ma dupy i zupy to nawet newsweek, polityka i > ambitne filmy na rowerach w chaszczach nie pomogą. To chyba ani nie uproszczenie , ani nie fundament dobrego związku. To tylko podstawa piramidy Maslowa - a co z resztą? Na samej dupie i zupie związku zbudować się nie da. I znam kilka osób , które się na tym właśnie "przejechały"... Odpowiedz Link
julka1800 Re: "micha i dupa" 23.09.08, 10:59 Jako ze jak sama napisalas Crazy, to podstawa, wiec czlowiek - mezczyzna nie dazy do zaspokajania innych potrzeb, gdy te podstawowe nie sa zaspokojone Moja kolezanka - mezatka ma teorie, ktora glosi od dawien dawna, ze faceta wypuszcza sie z domu z pelnym brzuchem i pustymi jajami (sorry za dloslownosc) Odpowiedz Link
jarkoni Re: "micha i dupa" 22.09.08, 18:58 Crazy częściowo pełna zgoda: rozmowy, filmy, poczucie humoru, czytanie jednakowoż, ale te chaszcze, żagle, siłownie... Chybam zdziadział, ale popieram, a co.. Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: "micha i dupa" 22.09.08, 19:15 jarkoni napisał: > Crazy częściowo pełna zgoda: rozmowy, filmy, poczucie humoru, czytanie > jednakowoż, ale te chaszcze, żagle, siłownie... Chybam zdziadział, ale popieram > , > a co.. Ha ha ha! Spróbuj Jarkoni , polecam Zresztą jak tak pomyślę , to Ty i mój M. chyba w podobnym wieku jesteście. Nie daj się chłopie! Młodyś jeszcze! Odpowiedz Link
a.b1 Re: "micha i dupa" 22.09.08, 22:36 popieram....wyciągnąć tyłek i pozwolić być sobą najlepsza dupa i zupa nie odciągnie....ale pilnować też nie zaszkodzi każda w spódnicy potencjalne zagrożenie....i może lepszą zupe robić Odpowiedz Link
jarkoni Re: "micha i dupa" 23.09.08, 18:56 Króliczku spróbowałem- przez ostatnie dni pakowanie do auta i firmowe wyprawy po 200-400 km. Wystarczy? W końcu pakowałem a potem na gaz naciskałem.. Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: "micha i dupa" 22.09.08, 17:58 Jakos mi sie to skojarzylo z watkiem o zajeciach dodatkowych - Bet, nie tylko "dupa i micha". Ale jakies ziarno prawdy w tym jest, i jak pisze Lizcostam dotyczy nie tylko meżów, ale równie dobrze dzieci. I synowych też Odpowiedz Link