cosmopszczolka 13.02.09, 19:07 www.kotek.pl/kotek/1,87050,6275320,Walentynki_inaczej___.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catrinceoir Re: Wentylki ;) 13.02.09, 23:14 a niektorzy obchodza sw. Walentego - patrona tredowatych. ponoc bardziej sie solidaryzuja z nimi, niz z amerykanskim wymyslem konsumerskim. moj malz np. tylko ciekawe, czemu plany zabawowe od dzis do niedzieli, albo i poniedzialku, sobie ulozyl - a ja od poczatku tygodnia z chorym mlodym sama 99% czasu :] Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Wentylki ;) 13.02.09, 23:43 Walentynki,srynki "halołiny",dzień kobiet,niedługo święto dziękczynienia zaczniemy obchodzić.Dla swojego mężczyzny jestem walentynką przez cały rok.Niech się cieszy,że jestem. Odpowiedz Link
cosmopszczolka Re: Wentylki ;) 14.02.09, 00:20 Fajny pomysł, aby własnie całą sobotę poświęcić dla samej siebie, bo kogo tu kochać jak nie siebieskoro ktoś się wypiął na nasze uczucia. A więc udanych Spa, czytania książek , i pełen relaks.itp. Taki wentyl bezpieczenstwa, coby nie dać się zwariować. Odpowiedz Link
gggusia Re: Wentylki ;) 14.02.09, 19:18 cosmposzczolko ja wlaśnie taki dzsiaj dzionek sobie zaplanowałam,właśnie sciągnęłam maseczkę z twarzy ,robię porządek ze sobą i całkiem znośnie wyglądam.A wszystkim życzę tym zakochanym prawdziwie aby nie zasilali szeregów naszych . Pozdrawiam Odpowiedz Link