sylaz80 18.03.09, 17:42 Szukam grupy ludzi po rozstaniu czy rozwodzie w okolicach Gliwic. Bardzo potrzebuję rozmowy po rozstaniu z mężem - nie wiem jak sobie poradzic z bulem i lękiem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariefurie Re: Grupa wsparcia 18.03.09, 18:28 Na pewno ktoś się znajdzie z Twoich okolic na tym forum. A ja jak miałam bul, to piłam red bull, nawet pomagało. Czasami. Odpowiedz Link
sylaz80 Re: Grupa wsparcia 18.03.09, 19:14 Wiem strasznego byka walnęłam - oczywiście pisze się ból Tak nerwowa jestem, że literówki robie i wszystko... Mam nadzieję, że jest ktoś z moich okolic. Odpowiedz Link
mariefurie Re: Grupa wsparcia 18.03.09, 23:14 Sylaz, nie przejmuj się. żartowałam przecież Znajdziesz kogoś, bratnią duszę. Siły życzę i mniej bólu Odpowiedz Link
plujeczka Re: Grupa wsparcia 19.03.09, 08:24 hej! dziewczyno nie upadaj na duchu, głowa do góry zycie nie konczy sie po rozwodzie a rZekłabym ,ze dopiero zaczyna .Niestety nie jestem z twoich okolic ale sadzę ,że ktoś z forumowiczów znajdzie się z Twojego terenu. Odpowiedz Link
czasnarozwod Re: Grupa wsparcia 19.03.09, 16:19 na początek zawsze możesz wypowiedzieć się tutaj, zanim znajdziesz kogoś w "realu" Odpowiedz Link
a.b1 Re: Grupa wsparcia 19.03.09, 17:30 istnieje bardzo silna "grupa śląska" wystrczy troche poszperać, prtzedstawić się a napewno nie omieszkamy zaprosić na najbliższe spotkanie Odpowiedz Link
sylaz80 Re: Grupa wsparcia 19.03.09, 18:22 Szperałam na internecie sporo i nie znalazłam nic Mam 29 lat, mieszkam w Gliwcach - zostąłam brutalnie żucona i zdradzona przez męża - naprawdę brutalnie. Nie wiem co dalej robic - i od strony całkowicie administracyjnej i od strony psychologicznej. Siedze w 4 scianach i się użalam nad sobą - raz jest tragicznie, raz troszkę lepiej. Jak to przeważnie bywa znajomych mamy wspólnych i to same szczęsliwe małżeństwa - nie potrafie z nimi rozmawiac - nie wiem czy do końca rozumieją mój stan. Naprawdę potrzebuję usiąść i posłuchac innych, którzy tego doświadczyli a z czasem tez się wygadac. Odpowiedz Link
a.b1 Re: Grupa wsparcia 19.03.09, 21:32 My już jesteśmy po, ale też potrzebujemy wsparcia co jakis czas spotykamy się w Katowicach, Rudzie.....zależy Wiekowo podobnie co potrzebujesz wiedzieć? Odpowiedz Link
sylaz80 Re: Grupa wsparcia 19.03.09, 22:00 Wolałabym nie pisac tego tutaj - i odkrywac jedynych kart jakie mi zostały do rozwodu. Mój byly też tu zagląda. Odpowiedz Link
dsz27 Re: Grupa wsparcia 19.03.09, 22:11 Właśnie Aga jak tam nasze plany spotkaniowe? Może teraz Bielsko? Parę osób mogę przenocować Zapraszam w swoim imieniu do grupy śląskiej! Odpowiedz Link