Dodaj do ulubionych

Pomysły na oryginalne prezenty

• emu333 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 01.02.12, 18:22
      Dobry pomysł: karykatura albo portret!! Zamówiłem karykature i okazał się super prezent:D polecam Panią Asie na www.artik.ubf.pl :)
    • olo_2222 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 15.02.12, 14:25
      Fajny pomysł: www.szukajprezenty.pl/prezent/1602-szkolenie-z-jazdy-samochodem-rajdowym
      • niezapominajka24.pl <a href="http://niezapominajka24.pl/" target="_blank" rel="nofollo 22.02.12, 10:15
        POLECAM niezapominajka24.pl/ prezenty upominki kawalerskie panieńskie urodzinowe imieninowe na osiemnastkę dla dwojga erotyczne śmieszne ;)
        • niezapominajka24.pl Pomysły na prezenty 22.02.12, 10:16
          POLECAM niezapominajka24.pl/ prezenty upominki kawalerskie
          panieńskie urodzinowe imieninowe na osiemnastkę dla dwojga erotyczne śmieszne ;)
    • rastamoris Re: Pomysły na oryginalne prezenty 22.02.12, 18:05
      WWW.dekorniki.pl to miejsce, w którym znajdziesz fantastyczne jedyne w swoim rodzaju inspiracje na upominki i prezenty dla bliskich Ci osób. Znajdziesz w naszym sklepie prezenty na każdą okazję. Jest to też idealne miejsce dla wszystkich, którzy poszukują niepowtarzalnych artykułów dekoracyjnych do mieszkania. Tylko tu kupisz mnóstwo ręcznie wykonanych prac dzięki którym zmienisz wystrój swojego domu nie do poznania. Nasze prace są wykonane z niezwykłą starannością i dokładnością. Zakupione produkty są starannie pakowane i zabezpieczane do wysyłki. www.dekorniki.pl, dekorniki, świece, obrazy malowane pastelą, pastela sucha, farba olejna, rzeźba, płaskorzeźba, decoupage, kuferki, kufry, kosze, wystrój domu, wystrój wnętrz, wypalenie na drewnie , masa solna, figurki z drewna, figurki gipsowe, malowidła na drewnie, obrazy olejne, ozdoby, prezent, pamiątki, sklep z obrazami, sklep z wyposażeniem wnętrz, rzeźba, płaskorzeźba, anioły,
      Pomysł na prezent, prezent na osiemnastkę, wystrój pokoju, ozdoby do salonu, najtańsze pamiątki, ekskluzywna porcelana, rękodzieło, obrazy na desce, ozdoby retro, amorki i aniołki, stroiki ze świec, wyroby docoupage, sztuka na desce, drewniany design, Roots reggae rasta, pachnidełka, wypalony prezent, pirografia na zamówienie, nietypowe prezenty, oryginalny prezent, niezwykłe ramki, dekoracje świąteczne, maskotki dla dorosłych, szmaciane miśki, miśki ręcznie szyte, Przytulanki zagłówki, aniołki z masy solnej, serduszka ręcznie zdobione, zwariowane miśki, postarzane szkatułki i skrzynie, piękne zegary ścienne i stojące, koronkowe serwetki i obrusy, Obrazy malowane olejami, obrazy płócienne, obrazki w pasteli, pejzaże w pasteli, portrety w kolorze na zamówienie, ikony na desce, malowidła ozdobne, ceramiczna biżuteria, ceramiczne ozdoby kuchenne, ceramiczne naczynia ręcznie wyrabiane, ceramiczne aniołki
      • rastamoris Re: Pomysły na oryginalne prezenty 04.12.12, 17:36
        www.dekorniki.pl/
    • marcin_ww Re: Pomysły na oryginalne prezenty 04.03.12, 12:43
      Pamiętajcie Panowie, ze juz w tym tygodniu Dzień Kobiet i musimy czymś naprawde fajnym zaskoczyć nasze kobiety. Na pierwszy ogień u mnei jak zawsze idą takie ciekawe propozycje prezentów prezent.wp.pl/
      chciałbym żeby taki prezent posłużył jej na długo.
      • niezapominajka24.pl Re: Pomysły na oryginalne prezenty 05.03.12, 09:33
        Jak prezent na Dzień Kobiet to polecam www.niezapominajka24.pl ! ;)
        • miroslaw.pawelski Re: Pomysły na oryginalne prezenty 09.03.12, 10:45
          A nie lepiej zainwestować w swego męża drogie Panie? Moja znajoma zamiast spinek do koszuli lub innych nietrafionych "podarków" dała swemu partnerowi poniekąd oryginalny prezent: www.narzedziowy.pl/14644_STEINEL-Wycinarka-do-styropianu-STYROFIX.html. Nie zasięgała opinii znajomych, bardziej chciała zmobilizować swego chłopaka do jakichś konserwacyjnych prac. Efekt? Kolega tak wkręcił się w "szlifowanie" styropianu, że teraz bierze się za robienie ławki do ogrodu, nabył kilka szlifierek i będzie konstruował ten mebelek z desek dębowych:) coż, historia niecodzienna, ale czasem wystarczy pomysł...
    • btw92 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 14.03.12, 19:25
      Jaki pomysł? wiadomo, przede wszystkim tradycyjnie perfumy, ale nie jakiś szajs tylko coś z górnej półki ;) ostatnio z bratem zrobiliśmy składkę, mama miała urodziny iii kupiliśmy jej perfumy Bounjoris (chyba tak to się pisze) ze strony www.twojafanaberia.pl ;) polecamy! :)
    • crystalcityonline Re: Pomysły na oryginalne prezenty 26.03.12, 14:11
      Może przyda się komuś za rok.
      Polecam oryginalne kryształowe prezenty, wygrawerowane zdjęcie z osobistą dedykacją.
      www.crystalcity.pl/products/product/by-id/id/100
    • crystalcityonline Re: Pomysły na oryginalne prezenty 26.03.12, 14:24
      Może przyda się komuś w grudniu ;)
      Polecam oryginalny prezent dla żony, matki, dziewczyny, córki... róża wygrawerowana w krysztale z możliwością umieszczenia własnej dedykacji.
      www.crystalcity.pl/products/product/by-id/id/158
    • styleo.pl Re: Pomysły na oryginalne prezenty 26.03.12, 15:41
      Polecamy sklep http:/www.styleo.pl . Zapraszamy na zakupy w naszej Galerii Internetowej.
      Tutaj znajdziesz ciekawy i elegancki prezent w dobrym guście.
      W galerii oferujemy: perfumy w atrakcyjnej cenie, eleganckie pióra i wiele innych stylowych pomysłów na upominek.
      Gwarantujemy szybką realizację(24 godziny), produkty w super cenie
      i wysokiej jakości. W razie ewentualnych pytań i wątpliwości zapraszamy do kontaktu pod numerem 511 187 170 lub bok@styleo.pl . Postaramy się doradzić i ułatwić dokonanie wyboru tak aby zakupy stały się czystą przyjemnością .

Facebook- Styleo Cafe
      www.facebook.com/pages/Styleo-Caf%C3%A9/107097812750316

• 6zenek Re: Pomysły na oryginalne prezenty 08.04.12, 09:24
      Pod tym adresem znajduje się ciekawy pomysł na prezent allegro.pl/wiersz-wierszyk-indywidualny-oryginalny-prezent-i2256193244.html
      Podajecie tylko krótki opis osoby, okazji czy zdarzenia jakie miało miejsce i za nie wielkie pieniądze otrzymujecie wiersz, który możecie przedstawić jako swój;) mi się ten pomysł bardzo spodobał.
    • 1zbych Re: Pomysły na oryginalne prezenty 18.05.12, 14:26
      forum.gazeta.pl/forum/w,1185,131878912,131878912,Krawat_EURO_2012.html
    • oliveroil Re: Pomysły na oryginalne prezenty 05.08.12, 18:19
      a co powiecie na amulety ziołowe takie jak te: allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=amulet+zio%C5%82owy
      Można kupić dla mamy np mieszankę ziół "w zdrowiu", dla córki "w miłości" a np. na rozmowę o pracę wziąść mieszankę "w sukcesie"
    • pieterrek Re: Pomysły na oryginalne prezenty 31.08.12, 00:07
      Najcenniejsze są prezenty płynące od serca ukochanej osoby. Wykonaj jakiś drobiazg własnoręcznie,żeby dać dowód swojej miłości i cierpliwości :) stylowi.pl/kategoria/diy-zrob-to-sam/strona/1
    • posterplate Re: Pomysły na oryginalne prezenty 03.09.12, 11:20
      Hej, z naszej strony też polecamy nasze ręcznie robione blachy z motywami PRL/USA/retro :) Każdy znajdzie coś dla siebie a i taka blacha będzie o wiele trwalsza niż tradycyjny plakat :)
    • marlenabotko Re: Pomysły na oryginalne prezenty 06.09.12, 09:45
      Polecam portret. Portrety zdobią wnętrza najwspanialszych rezydencji na całym świecie. Przekazywane z pokolenia na pokolenie są często jedną z najbardziej osobistych pamiątek rodzinnych. Profesjonalny portret ze zdjęcia to świetny pomysł na wyjątkowy i piękny prezent, który będzie dowodem uczucia oraz szacunku i z pewnością zostanie doceniony przez obdarowanego. Zobacz na allegro.pl/show_user.php?uid=14640598
    • o.le.nka Re: Pomysły na oryginalne prezenty 15.10.12, 11:13
      tu znalazłam coś nowatorskiego - fotoalbum retro fotokreacje.eu/album-retro/
      chyba się skuszę i mojej babci taki zamówię na urodziny
    • ufr Re: Pomysły na oryginalne prezenty 22.11.12, 19:43
      Znalazłam w internecie bardzo fajne, eleganckie komplety dla mężczyzn - krawat i spinki. Myślę że to świetny pomysł na prezent mans.eu
    • rastamoris Re: Pomysły na oryginalne prezenty 04.12.12, 17:35
      www.dekorniki.pl/
    • anette248 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 13.12.12, 09:33
      Hej, ja postawiłam na zdrowie w tym roku. Zamówiłam mamie komplet herbatek - mieszanek ziołowych Pani Korżawskiej i do tego książki o zdrowym trybie życia. Mam nadzieję, że jej się spodoba :)
    • kristinus Re: Pomysły na oryginalne prezenty 15.01.13, 20:57
      Zapraszamy na www.wierszemmalowane.pl
      Spraw wyjątkowy prezent bliskiej osobie-zamów wiersz lub prezent z wierszem.

Jeśli patrzysz w życiu sercem

zamów u mnie prezent z wierszem

a gdy już się zdecydujesz

to dla Ciebie namaluję

Na ślub, na urodziny, dla mamy,

białym wierszem lub rymami

w poważnym tonie lub z humorem

każdym tęczy barw kolorem

Jeśli zaś masz pomysł inny

pytaj, pisz, coś poradzimy

znajdziemy to, czego szukasz

jeśli tylko mi zaufasz :)

• astrit23 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 29.01.13, 08:39
      prezenty najlepiej jak są niespodzianką i zaskoczeniem. trzeba też trochę dystansu i humoru ja na przykład się odważyłam i było wesoło: prezent dla koleżanki na wieczór panieński wymyśliłyśmy jakieś pierdołki erotyczne. ale później stwierdziłyśmy że to oklepane. lepiej coś bardziej gustownego i na dłużej. stronka www.pepperup.pl ma pudełka niespodzianki z takimi zabawkami i już zapakowane elegancko. polecam. odwagi dziewczyny :)
    • gosiak12101978 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 29.01.13, 12:12
      kielce.olx.pl/prezent-pod-choinke-urodziny-na-chrzest-slub-kielce-obrazy-recznie-wypalane-w-drewnie-iid-451302014
    • brigitte1212 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 04.02.13, 11:02
      Ja ostatnio natknęłam się na stronę z ręcznie malowanymi zielnikami www.malowanewnetrza.pl Można tam kupić ładnie oprawione akwarelowe obrazki, inspirowane XVIII i XIX wiecznymi zielnikami. Coś podobnego do tego produkuje obecnie ikea, tyle, że wszystko jest wykonane ręcznie a cena podobna
    • dr_queen1 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 13.02.15, 14:17
      Oryginalne zależy dla kogo - męża, żony, kolegi, koleżanki...
    • dr_queen1 Re: Pomysły na oryginalne prezenty 09.03.15, 08:02
      Urodziny lubego tuż tuż - co polecacie ?
    • nasturcja.r Re: Pomysły na oryginalne prezenty 16.03.15, 12:08
      A na 7 już rocznicę co byście polecali ? Mamy po 28 lat ? Dzięki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka