Gość: kika IP: 217.98.12.* 14.04.09, 11:42 Witam serdecznie! Czy słuszne są moje obawy dotyczące wyjazdu latem (w sierpniu) na Kos po trzęsieniu ziemi we Włoszech? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mike Re: kos- obawy przed wyjazdem IP: *.services.v-private.net 14.04.09, 14:14 Zdecydowanie tak! Wziąłbym jeszcze pod rozwagę pożar w Kamieniu Pom Odpowiedz Link Zgłoś
dwinkiel Re: kos- obawy przed wyjazdem 15.04.09, 11:54 Kos leży koło Turcji - daleko od Włoch. ja jadę na Korfu i jakoś w ogóle nie przyszło mi do głowy niepokoić się trzęsieniami.Urlop ma być radosnym odpoczynkiem a co ma być to będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.kingstone Re: kos- obawy przed wyjazdem 15.04.09, 12:04 Grecja trzęsie się od tysięcy lat, więc mocno się zastanów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: kos- obawy przed wyjazdem IP: 80.85.225.* 15.04.09, 12:08 Witaj ! w ubiegłym roku byliśmy na Kos - nasza rezydentka mówiła nam o małym częsieniu na Rodos ale było tak małe że mało zauważalne - a w tym roku wybieramy się w czerwcu właśnie na Rodos - o takich rzeczach się nie myśli :) Więcej strachu mieliśmy z odlotem bo wymienili nam samolot na Kos tam jest krótkie lotnisko pilot musi mieć nie tylko doświadczenie ale sprawne super hamulce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: kos- obawy przed wyjazdem IP: *.111.241.195.static.crowley.pl 16.04.09, 12:24 Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz z tym krótkim pasem startowym? Pas startowy lotniska na Kos ma 2400 m (polecam Google Earth), a np. w Balicach 2550 m. A po drugie - co to jest "częsienie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: kos- obawy przed wyjazdem IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.04.09, 00:17 w zeszłym roku byłam na wyspie Alonissos i miało miejsce w nocy małe trzęsienie prawie nie wyczuwalne. Nie ma sie co bać. W tym roku tez jade na 3 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś