Dodaj do ulubionych

Pomysł na prezent

• gazetakropka_pl Re: Pomysł na prezent 23.06.17, 13:55
      Moim zdaniem dobrym pomysłem na prezent dla każdego, obojętnie czy są to nasi rodzice, przyjaciele czy znajomi z pracy jest kosz z upominkami, słodyczami, winem lub np oliwami. Coś podobnego znalazłam ostatnio na stronie www.robimyprezenty.pl/ ;)
    • sunrace Re: Pomysł na prezent 11.07.17, 19:59
      Osobiście wciągnęła mnie strona BrakPomyslu.pl ? Jest na niej nieskończona ilość pomysłów na prezent dla każdego
    • krania123 Re: Pomysł na prezent 19.07.17, 08:38
      Szukając prezentu dla siostry chciałam żeby było to coś osobistego i nie kosztowało mnie zbyt wiele ;) Wpadłam na pomysł własnej koszulki z nadrukiem, którą wykonałam tutaj ide.info.pl/drukarnia-z-wroclawia-i-dobry-prezent/ ;)
      • wafel25 Re: Pomysł na prezent 26.07.17, 16:04
        Ostatnio kupiłam kumpeli piżamę i uważam, że to fajny prezent, ona była zadowolona (a przynajmniej tak mówiła :p), a ja lubię kupować praktyczne prezenty, bo na pierdoły szkoda mi pieniędzy. Jakby coś to ja kupowałam w Rossli i przyszła naprawdę ładna, nadaje się na prezent :)
      • live2017 Re: Pomysł na prezent 27.07.17, 15:40
        Ja ostatnio kupiłam na prezent chłopakowi (oczywiście między innymi:P) bokserki, bo mówił, że potrzebował. Jak lubisz dawać praktyczne prezenty to polecam, ja zamawiałam z Rossli i byłam zawodolona.
    • iza.237 Re: Pomysł na prezent 02.08.17, 13:36
      Moim zdaniem całkiem ciekawym i oryginalnym prezentem może być pokazy-iluzji.pl/ Niezależnie od tego, czy chodzi o rocznicę, czy urodziny, taki pokaz jest w stanie uświetnić każda okazję.Nikt jeszcze nie umarł od solidnej dawki śmiechu, więc myślę, że warto spróbować ;)
    • onkodietetyka Re: Pomysł na prezent 09.12.20, 16:28
      Zapraszam na stronę onkodietetyka.pl/dla-bliskich/.

• skarbonka-roku Re: Pomysł na prezent 07.07.21, 10:11
      Wszyscy szukają dla swoich bliskich idealnego prezentu. Na naszej stronie i w naszych produktach spokojnie można znaleźć wiele ciekawych produktów dla każdego.

skarbonkaroku.pl/
    • adamxxx19676 Re: Pomysł na prezent 20.07.21, 10:26
      Jak szukasz fajnego prezentu dla ojca/męża to warto zainwestować w porządną latarkę -> www.combat.pl/latarki/latarki-taktyczne.html . Ostatnio zakupiłem właśnie dla ojca i 100% zadowolenia :)
    • miroslaw_miro Re: Pomysł na prezent 26.07.21, 11:58
      Ja to lubię kupować ludziom prezenty takie które zapamiętają na długi czas. Jakieś wycieczki, bony lub inne rzeczy rekreacyjne. Ostatnio to opłaciłem kuzynowi na 20 urodziny pierwsze nurkowanie w deepspot. Bardzo mu się spodobało i powiedział ze jeszcze nie raz tam wróci.
      • kamilwitko28 Re: Pomysł na prezent 01.09.21, 11:26
        Zgadzam się z tobą , najlepszy prezent to ten, który daruje emocje. Na 23 urodziny bracika kupiłem mu Voucher na prezent www.katalogprezentow.pl/3-voucher-i-karty-podarunkowe na skok ze spadochronem. Po tym skoku poszedł robić kurs skoczka spadochronowego)
      • rododendron9 Re: Pomysł na prezent 24.08.22, 18:19
        I faktycznie wrócił?
        • derlla Re: Pomysł na prezent 28.08.22, 15:47
          Sama miałam okazję już kilka razy razem z nimi nurkować i jeżeli ktoś chce zacząć swoje początki to z całego serca polecam deepspot. Co prawda sama również jestem dość świeżakiem w tym, ale najchętniej to teraz bym nie wychodziła w ogole z basenu
          • rododendron9 Re: Pomysł na prezent 02.09.22, 11:47
            Kupowałaś pierwsze nurkowanie czy od razu kurs?
            • derlla Re: Pomysł na prezent 04.09.22, 12:16
              Najpierw zdecydowałam się na pierwsze nurkowanie żeby zobaczyć jak to jest i czy rzeczywiście dam sobie radę, po pierwszym nurkowaniu zdecydowała się na zakup kursu :)
              • gilara Re: Pomysł na prezent 04.09.22, 14:40
                A jak kadra instruktorów? I jak sprawa ze sprzętem , trzeba mieć swój ?
                • wifi7 Re: Pomysł na prezent 04.09.22, 18:03
                  myślę, że jak na miejsce gdzie można zacząć swoją przygodę z nurkowaniem to na bank można tam wypożyczyć sprzet
                  • derlla Re: Pomysł na prezent 09.10.22, 18:34
                    no pewnie że tak, nie ma z tym problemu
                    • rododendron9 Re: Pomysł na prezent 09.10.22, 18:46
                      A jest to dodatkowo płatne?
      • gilara Re: Pomysł na prezent 28.08.22, 14:31
        Myślisz, ze miejsce nada się dla kogoś kto chciałby rozpocząć swoją przygodę ?
        • rododendron9 Re: Pomysł na prezent 02.09.22, 11:47
          Właśnie też mnie to zastanawia.
          • derlla Re: Pomysł na prezent 04.09.22, 12:17
            Nie ma co się zastanawiać tylko trzeba dzwonić i się umawiać, wtedy też się dowiesz czy wszystkie elementy Ci pasują i czy samo nurkowanie jest dla Ciebie
            • wifi7 Re: Pomysł na prezent 04.09.22, 18:04
              jeżeli jesteś zainteresowany nurkowaniem, to po prostu szukasz miejsca które Ci odpowiada i próbujesz, po kilku razach sam będziesz wiedział co Ci odpowiada a co chciałbyś zmienić
        • derlla Re: Pomysł na prezent 04.09.22, 12:17
          Pewnie, że tak. Bardzo fajne miejsce i wykwalifikowana kadra pozwoli Ci na rozpoczęcie swojej przygody z nurkowaniem
          • gilara Re: Pomysł na prezent 04.09.22, 14:40
            Sądzisz że takie początku na basenie niż np w jeziorze to dobry pomysł ?
            • wifi7 Re: Pomysł na prezent 04.09.22, 18:05
              to kwestia indywidualna, ja sam z siebie wybrałem basen na poczatek
              • gilara Re: Pomysł na prezent 20.09.22, 23:18
                I jak wrażenia po pierwszym nurkowaniu? To coś dla Ciebie ?
                • derlla Re: Pomysł na prezent 09.10.22, 18:34
                  myślę że dużo ludzi się przekonuje do nurkowania tylko trzeba troche samozaparcia i przełamac się i po prostu spróbowac
                  • rododendron9 Re: Pomysł na prezent 09.10.22, 18:47
                    A co tak naprawdę daje takie pierwsze nurkowanie?
                    • gilara Re: Pomysł na prezent 17.10.22, 23:35
                      zapoznasz się z przebywaniem pod wodą, jak to jest wstrzymywać oddech, inaczej się widzi świat, inna temperatura.. dużo kwestii
                  • gilara Re: Pomysł na prezent 17.10.22, 23:33
                    Racja, ale też dobry instruktor który nas wprowadzi odpowiednio w świat nurkowania to ważna sprawa
                • rododendron9 Re: Pomysł na prezent 09.10.22, 18:46
                  Po pierwszym nurkowaniu już można podjąć decyzję?
                  • gilara Re: Pomysł na prezent 17.10.22, 23:34
                    myślę że pierwsze nurkowanie to za mało żeby od razu decydować o kursie
          • gilara Re: Pomysł na prezent 17.10.22, 23:35
            A wiesz czy można u nich wypożyczyć sprzęt?
    • mareczek345 Re: Pomysł na prezent 26.08.21, 09:03
      Najlepszym prezentem jaki można wybrać jest prezent praktyczny. Ja dla swojego dziecka kupiłem drona, a dziś on sam wykonuje [url=https://www.akademia-uav.pl/szkolenie-vlos/]kursy na drona[/url]. Posiada świetną zajawkę, a przy tym może trochę zarobić.
    • patrycja98898 Re: Pomysł na prezent 06.09.21, 13:35
      Aa ja polecam stonkę rey.net.pl, ostatnio kupiłam tam piękną ławeczkę i myślę, że z takiego prezentu każda kobieta przede wszystkim byłaby zachwycona :)
      rey.net.pl/produkt/laweczka-glamour-szezlong-w-zielonym-pluszu-zlote-dodatki/
    • zuzia_2135 Re: Pomysł na prezent 04.10.21, 10:36
      Cześć, moim zdaniem fajnym pomysłem jest podarowanie komuś voucheru / bonu na konkretną usługę lub pieniężny na daną kwotę.
      Ostatnio udało mi się znaleźć fajną platformę www.facebook.com/mambonpl , mambon.pl/ , każdy znajdzie tam coś dla siebie, polecam :)
    • kasia172 Re: Pomysł na prezent 26.10.21, 13:08
      Oryginalnym prezentem może okazać się np elektroniczny album 21 wieku. Pendrive/ pamięć usb który wykonuje firma Projekt Żywica. Tutaj np dla miłośników lasu, ale mają również modele górskie i iinne. projektzywica.pl/pamiec-usb/pendrive-z-drewna-i-zywicy-las-na-czarnym-tle.html
    • 02michalina02 Re: Pomysł na prezent 11.11.21, 21:49
      Ja kupiłam chłopakowi na prezent słuchawki bezprzewodowe i do tego głośnik z megasceny bo jest uzależniony od muzyki i ciągle musi coś grać.
    • adrianzieman Re: Pomysł na prezent 03.05.22, 20:03
      Fajnie jest znałeść takie prezenty, które są zarówno personalizowane jak i śmieszne. Śmieszne prezenty dodają wiele ciekawych chwil i wspomnień, które są najważniejsze w naszym życiu. Osobiście polecam stronkę 18gifts.pl na której znajdziecie wiele fajnych prezentów dla każdego!
    • 11lenaaa Re: Pomysł na prezent 25.08.22, 10:56
      Polecam stronę szymonbrodziak.com jeżeli chodzi o prezenty na parapetówkę, urodziny lub śluby. Można znaleźć fajne fotografie, albumy. Dodatkowo jest opcja, żeby autor podpisał te rzeczy, więc zyskują one na wartości.
    • veniee Re: Pomysł na prezent 04.11.22, 19:14
      leadstar.pl/c?pid=52646&tid=5260&ha=2647191814&r=9175 tanie i fajne prezenty. U mnie w rodzinie chyba każdy ma już kubek dla leniwych, masz przycisk i sam się miesza
    • ontorobi Re: Pomysł na prezent 04.11.22, 21:40
      Zapraszam do ciekawej oferty prezentów spersonalizowanych jak skrzynka na piwo czy metalowy kubek z grawerem do sklepu internetowego www.ontorobi.com .
    • kamlej1995 Re: Pomysł na prezent 06.11.22, 23:37
      cześć . ja zawsze kupuję na stronie kochamprezenty.pl/ i jestem mega zadowolony. może też znajdziesz fajny prezent.
    • kallas_1 Re: Pomysł na prezent 07.11.22, 06:51
      Według mnie bardzo fajnym i ciekawym pomysłem są świece sojowe które możecie znaleźć na stronie flagolie.pl/kategoria-produktu/swiece-sojowe/. Firma w swojej bogatej ofercie posiada produkty ekologiczne, wytwarzane bez GMO, pestycydów czy sztucznych dodatków. Możecie być pewni że każdy zakupiony produkt spełni wasze oczekiwania ponieważ przykładają oni szczególną uwagę do doboru wysokiej jakości składników i ciekawego designu. Jestem pewna że znajdziecie odpowiedni zapach a świece sprawią ogromną radość obdarowanemu.
      • smk86 Re: Pomysł na prezent 23.05.24, 14:20
        Bardzo fajna opcja! Na stronie Katalogu Marzeń są ponadto dostępne prezenty w postaci personalizowanej świecy sojowej o różnym czasie palenia - katalogmarzen.pl/pl/o/personalizowana-swieca-sojowa albo warsztatach, podczas których można stworzyć własną świecę - katalogmarzen.pl/pl/o/warsztaty-tworzenia-swiec-sojowych oferta dostępna jest w Gdańsku, Warszawie i Wrocławiu lub w całej Polsce w formie online!
    • trivor2400 Re: Pomysł na prezent 27.02.23, 17:36
      Jak ktoś nie chce być anonimowy to polecam www.e-koszeupominkowe.pl , można dołączyć dedykacje do zestawów i zamówić bezpośrednio do osoby obdarowanej
    • krystynamalec Re: Pomysł na prezent 06.10.23, 13:50
      Jeśli ktoś szuka pomysłu jak podziękować swoim kontrahentom albo pracownikom to polecam stronę prezentowapaka.pl/. Mega fajnie zrobione i bardzo ładnie udekorowane, a ceny niewygórowane. Szczerze polecam:)
    • klara_19997 Re: Pomysł na prezent 27.10.23, 17:01
      Fajnym pomysłem na prezent na pewno może być etykieta na alkohol, ponieważ pozwala na spersonalizowanie butelki z ulubionym alkoholem. Polecam zakupy na stronie giftshop24.pl/prezenty/etykiety-na-alkohol skąd sama niedawno zamówiłam spersonalizowaną etykietę i byłam bardzo zadowolona z jakości produktu oraz szybkiej dostawy.
    • brzozka123 Re: Pomysł na prezent 27.11.23, 09:56
      Ja tam pytam najbliższych, co by im się przydało. Może nie ma niespodzianki, ale też rozczarowania. Rodzice dostaną na święta roombę, a brat nowy smartfon, podesłał mi nawet link do konkretnego modelu, żeby było łatwiej :) Ja poprosiłam Mikołaja o depilator ipl.
    • magdalena2876 Re: Pomysł na prezent 06.12.23, 11:10
      Zawsze sprawdzony prezent dla żony:
      -> prezentdlażony.pl

Przeżycia i inne ekscytujące prezenty - zmysłowe i adrenalina:
      -> prezentdlamęża.pl

Ciekawe i śmieszne, ale też przydatne gadżety i prezenty
      -> prezentnaswieta.pl

Personalizowany prezent na rocznicę ślubu dla żony lub męża albo wyrażenie uczuć/ szacunku/ gratulacje:
      -> prezentnarocznicęślubu.pl
      • smk86 Re: Pomysł na prezent 23.05.24, 14:24
        Można też skorzystać z oferty Katalogu Marzeń - gdzie wszystko jest w jednym miejscu:
        Prezent dla żony - katalogmarzen.pl/pl/k/prezent-dla-zony
        Prezent dla męża - katalogmarzen.pl/pl/k/prezent-dla-meza
        Prezent na święta - katalogmarzen.pl/pl/k/prezenty-na-swieta-bozego-narodzenia
        Prezent na rocznicę ślubu - katalogmarzen.pl/pl/k/prezent-na-rocznice
    • smk86 Re: Pomysł na prezent 23.05.24, 14:13
      Wątpię, żeby dziecko doceniło taki walor artystyczny i ucieszyło się z takiego prezentu.
      W obecnych czasach dzieci wszystko mają i trudno jest wybrać coś materialnego i sensownego. Natomiast coraz bardziej popularne są prezenty - przeżycia. Ciekawą opcją są prezenty na komunię na stronie Katalog Marzeń - katalogmarzen.pl/pl/k/prezent-na-komunie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka