michal.kowalewski 19.02.09, 01:54 www.youtube.com/watch?v=FhlfaKSdjSw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.kowalewski Re: Brits 19.02.09, 01:56 I ja uważam, że wszystkie nutki warte wyciągnięcia - wyciągnięte (poza "Suburbią"). A outficiki obu panów - fantastyczniaste! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.psb Pet Shop Boys rule! 19.02.09, 02:16 I to jest to! Świetny pomysł z tymi głowami na scenie - nie można oczu oderwać! Duży plus Michale za wybranie linku o dobrej jakości oglądania! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.psb z początkiem i końcem 19.02.09, 03:20 Noi wreszcie znalazł się fan co wrzucił całość w 2 częściach i w "HD" www.youtube.com/watch?v=YG0qh85PVbM i część druga www.youtube.com/watch?v=Dabg3n8Yg1o Rozumiem że na przyszłych koncertach też się pojawi taka scena z ekranowymi głowami - pięknie to wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski Re: z początkiem i końcem 19.02.09, 03:39 piotr.psb napisał: > Noi wreszcie znalazł się fan co wrzucił całość w > 2 częściach i w "HD" Takie tam HD ze straszliwym przeplotem... Bueee.... Ale dobrze, że jest - dla dźwięku. I obstaję przy tym, że występ pana Brandona był niepotrzebny. Tylko szaleńczo zgrabne nogi go bronią. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski Re: Brits '88 19.02.09, 03:46 Dużo się zmieniło przez dwie dekady... www.youtube.com/watch?v=N8nN7Ecrj7E Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorka-to-ja Re: Brits 19.02.09, 11:21 Ja tam byłem na rozdaniu ,ale koty mnie nie wpuściły. KELLY MINOGUE jak zawsze wyglądała bosko. Brandon Flowers z the killers .To jego nie znam wiec nie rozpoznałem . A jeżeli chodzi o Joanne Stefani Germanotta czyli Lady Gaga to nie lubię .Ponoć ale nie wiem czy to prawda W wywiadzie wokalistka powiedziała że pseudonim zaczerpnęła z grupy Queen Radio ga ga. Ale przy What Have I Done (Gaga) zabrzmiała dobrze. A po it’s a sin Beautiful people jakoś nie wpadło mi w ucho. Ale Chris w tej peruce przypominał mi lata 94. Bo chyba tak miało być. Neil w tej kurtce ,,pompowanej” wyglądał fajnie. Już zatęskniłem za koncertami pet shop boys. Pozdrawiam wszystkich : Powiedział nam Bartek, że dziś tłusty czwartek, a Bartkowa uwierzyła i nam pączków nasmażyła" Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: Brits 19.02.09, 15:50 dziękuję za linki, rano na chybcika zerknąłem, a dopiero przed momentem na spokojnie ogólne wrażenie dobre,ciekawy pomysł z takim małym zestawem hits ( bynajmniej nie gratests hits); gadające głowy - to w sumie już podobne rzeczy robili, ale wygląda to zawsze fajnie... to ich dobry patent ..po prostu pokazać swoje twarze ( wiadomo o tyle o ile w przypadku Chrisa) Neil na scenie wyglądał bardzo dobrze, śpiewał nie gorzej jak zwykle..na tej suburbii faktycznie zanadto wyciagał, gdzieś tam jeszcze raz coś mu nie poszło, w sumie dobrze Chris...norma wolę go jednak w czapce..dobra niechby był to kask motocyklowy z ćwiekami, co swego czasu nosił na scenie no i żadnego "obscen" nie zauważyłem goście byli , bo byli, widać taka koncepcja...mieli być tylko dodatkiem oglądało i słuchało się z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Brits 19.02.09, 16:11 Co wam wszystkim się myli to Beautiful People z All Over The World, już trzecia osoba piszę w taki sposób Mi ten numer bardzo przypadł do gustu, ten sampel....jak to brzmi. Utwór na poziomie It's A Sin jak dla mnie, chociaż z drugiej strony nie jestem fanem tego singla. To mógłby być drugi singiel jak dla mnie. www.malpowaniezmuzyka.blogspot.com - subiektywny blog muzyczny mojego autorstwa. Gadu Gadu - 9095191 E-mail - pawelsoja92@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
petek_m-m Re: Brits 19.02.09, 19:19 Cześć Wam! Brits'09... Kylie, Neil i Chris w jednym miejscu... fajnie! A co do występu Pet Shop Boys: Pet's jak zawsze - zaskakują pozytywnie! Są nieograniczeni w pomysłach... Nowe wizualizacje na ekranie, szczególną uwagę zwróciłem na te piękne - "żywe" kolory podczas projekcji. Neil i Chris wyglądają świetnie - na ekranie, jak i w czasie występu "live" - moim zdaniem lepiej niż w 2006 roku! Ich nowy image, przypomina mi okres, kiedy wydali singiel "I Wouldn't Normally Do This Kind Of Thing" - zwłaszcza ta peruka Chris'a i te Jego okularki - chciałbym je mieć. Utwory PSB ciekawie zmiksowane. W pewnych momentach - dwa kawałki tworzyły jeden - przypomina mi to album "Disco 2". Największym minusem jest bardzo krótki czas występu PSB! Pod filmikiem - prezentującym występ PSB, podczas tegorocznego Brit Awards, widziałem komentarz od "psbPoland" Możemy się zgadzać z tym komentarzem lub nie (mamy różne odczucia), ale fajnie, że pseudonim jest właśnie taki - ogólny - "psbPoland". Pewnie to z myślą o wszystkich polskich Fanach PSB. Miło, że ktoś o tym pomyślał! Mam wielką prośbę do "psbPoland": Na You Tube, od dluższego czasu, nie widzę filmiku "PSB Party - Grotniki 2007" Czy jest szansa na ponowne jego "zarzucenie"? Jeżeli tak, to proszę o wprowadzenie "PSB Party - Grotniki 2007" na You Tube!!! Z góry dziękuję!!! Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.psb a pro po Psb Poland + Brits 19.02.09, 21:53 Cieszę się że jesteś czujny na youtube - ja uwielbiam filmiki tworzone przez fanów. Relacja z Grotnik się pojawi ponownie, to już zależy od naszego reżysera kiedy będzie mógł załadować. No a Brits... no nie ma ch..ja zaj..te show! Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Po wystepie....... 19.02.09, 21:40 Witam, zaczne od konca, bo od wywiadu po Brit`s udzielonego dla Itv2: 200109199/Pet.Shop.Boys.Lady.GaGa.after.Brits09_by_1and1make5.rar Pzdr 1 + 1 = 5? Caly show PSB juz wkrotce. Ps. Mam juz mixy oficjalne do Love etc, ale kogo to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.psb o linkach z youtube +moje wrażenia z Brits... 19.02.09, 22:12 Zacznę od Michała Kowalewskiego - w nocy ucieszyłem się, że też ktoś oprócz mnie siedzi i grzebie po youtube w poszukiwaniu relacji z brit. Wsparłem Twój wątek Michale, dopisałem się i pogratulowałem czujności z wrzuceniem linku. Ale tak naprawdę dyskusję powinniśmy prowadzić w wątku Verybilinguala - PSB odbiorą awards. Dopisałem się jednak do Twojego wątku. W zamian od Ciebie dostałem pościk na temat kiepskiej jakości tego co wynalazłem sam osobiście na youtube. Zauważ że "HD" wcześniej napisałem w cudzysłowie - ale jakość i tak jest super jak na youtube. To co znalazłem pochodzi od fana charlidrakes - wrzucił całe w 2ch częściach a nie jak inni 10minutówkę. Gość pomyślał o innych którzy lubią oglądać aż do napisów końcowych! Dziś natomiast zobaczyłem że te same linki co podałeś wyżej są na Oficjalnej w News. (a już miałem Ci gratulować pomysłu z samodzielnym wynalezieniem Awards z Dusty...) Co do malkontentów wypowiadających się o wokalu Neila na Brit - (np. na Love Etc) to chcę powiedzieć, że mimo Waszej erudycji w wiedzy o PSB - dla której szacunek żywię aczkolwiek umiarkowany (a to już z powodu Waszych charakterków) nie zgodzę się z podtekstem że mógłby zaśpiewać lepiej... Od pierwszego obejrzenia relacji na Youtube też coś mi nie grało w wokalu - i natychmiast się zaniepokoiłem o stan głosu Neila, i o to czy nie ma kłopotów. Nie pomyśleliście o tym? Lata lecą - głos po 50tce zaczyna się zmieniać to jest nieuchronne, bo się starzejemy jako ludzie... i chciałbym by Oni się trzymali! Mimo wszystko Chłopaki dali czadu - zmieścić tyle kawałków w 10 minutach, ekipa zespołu potwierdziła swój profesjonalizm! Wizualizacja, tło, grafika - nic nie działo się przypadkowo. Dawno nie miałem tylu wzruszeń gdy oglądałem ten występ po x razy do rana aż padłem. Początek występu - podziękowanie- bardzo mnie chwycił. Słaby mam angielski, ale rozumiałem co mówią i miałem łzy w oczach. Ta chwila, ten moment, są uhonorowani, występują... a mnie 21 lat mojego życia z Nimi przeleciało w tych sekundach przed oczami! Warto żyć dla takiej chwili i widzieć Ich tryumf! Jutro niech mnie Ufo porwie, meteor rozp...doli, furmanka zaj..bie - ale widziałem coś czego długo nie zapomnę! No może niech później szlag mnie trafia - niech się płytą nową nacieszę Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski Re: o linkach z youtube +moje wrażenia z Brits... 19.02.09, 23:07 piotr.psb napisał: > Wsparłem Twój wątek Michale, dopisałem się i > pogratulowałem czujności > z wrzuceniem linku. Ale tak naprawdę dyskusję > powinniśmy prowadzić w > wątku Verybilinguala - PSB odbiorą > awards. Mało przejrzysty się zrobił. Ja jestem przeciw. Tym bardziej, że tytuł już ma nieaktualny > Dopisałem się jednak do Twojego wątku. > W zamian od Ciebie dostałem pościk na temat > kiepskiej jakości tego co > wynalazłem sam osobiście na youtube. Nie miałem intencji urażania Cię. Stwierdziłem tylko fakt, że obraz szarpie okrutnie. > Dziś natomiast zobaczyłem że te same linki co podałeś wyżej są na > Oficjalnej w News. (a już miałem Ci gratulować > pomysłu z samodzielnym > wynalezieniem Awards z Dusty...) Moją samodzielność wsparło YT. Link do starych Britsów był trzeci z kolei w liście proponowanych filmów po prawej stronie > Ta chwila, ten moment, są uhonorowani, występują... a mnie 21 lat > mojego życia z Nimi przeleciało w tych sekundach przed oczami! > Warto żyć dla takiej chwili i widzieć Ich tryumf! Jutro niech mnie > Ufo porwie, meteor rozp...doli, furmanka zaj..bie - > ale widziałem coś > czego długo nie zapomnę! Ładne! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.psb o linkach z youtube cd... 20.02.09, 01:02 No i OK cieszę się że się wyjaśniło czyli jednak dobrze zrobiłem z tym plusem dla Ciebie! Zbieżność tych linków z newsami na oficjalnej nastąpiła i dlatego sobie pomyślałem co se pomyślałem. Poprzedni wątek o Brit Awards faktycznie się zamulił ilością postów i w tym wypadku nowy wprowadza przejrzystość. Mi wygląd i mniejsza praktyczność tego forum nie zawsze odpowiada ale to już taka uroda "gazetowego" forum. Popromuję jeszcze charlidrakes`a - link do wywiadu: www.youtube.com/watch?v=BIqpt--dKSQ tu inny u kogo innego www.youtube.com/watch?v=iaShACeUzGA a tu parodia imprezy Brit Awards - może mniej związane z PSB ale zamieszczam w ramach tematu jako ciekawostkę - jakiś jajarz miał pomysła na tę postać i serię parodii z tym. www.youtube.com/watch?v=xmkqk3EtpAA Lubie youtube mimo braku obrazów jak żyleta ze względu na społeczność - komentarze itp. i różne ciekawostki. Czekamy teraz co nam zapoda 1and1... bo pewnie wykopie nam coś dobrej jakości, solidna firma! Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Re: o linkach z youtube cd... 20.02.09, 06:45 Witam, dzieki za uznanie. Staram sie choc czasami mam dosc atmosfery tego miejsca - takie male polskie piekielko.... Ten wywiad dla Itv2 juz zapostowalem.... Caly wystep na Brits juz wkrotce... Pzdr 1 + 1 = 5? Twoj nick na youtube to 1ofthecrowd? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.psb Re: do 1and1make5 21.02.09, 00:58 1ofthecrowd to mój nick - chciałbym się specjalizować w robieniu fanowskich filmików ale za mało jeszcze umiem. Te "walentynki" jakoś tam mi wyszły ale mogło lepiej Przy okazji zrobiłem se żart z wysokich cen na promówki. Mam jeszcze kawał do tego ale za słabo znam angielski by z sensem przełożyć. Brzmi to mniej więcej tak: Spotyka się 2 fanów Pet Shop Boys kolekcjonerów nagrań i chwalą się najnowszymi zdobyczami. Jeden mówi: - kupiłem promówkę Love Etc z Ufo mix - dałem 50 funtów! A drugi na to: - to nic ja kupiłem promówkę z grafiką Gerharda Richtera, dałem 50 000 funtów! Ufo mix to umowna nazwa - nie znam za dobrze najnowszych mixów, ciężko mi sie nazwy zapamiętuje... Ale wiadomo że pewne płyty PSB są drogie i mało dostępne. Pozostaje internet i ci co robią z tego mp3 a potem wrzucają - i Ty to wynajdujesz i dzielisz się z nami Cieszę się że jest taka wzajemna pomoc i współpraca, mniej się cieszę jak atmosfera się psuje i odzywa się "małe polskie piekiełko" Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: o linkach z youtube +moje wrażenia z Brits... 20.02.09, 09:11 piotr.psb napisał: > Co do malkontentów wypowiadających się o wokalu Neila na Brit - (np. > na Love Etc) to chcę powiedzieć, że mimo Waszej erudycji w wiedzy o > PSB - dla której szacunek żywię aczkolwiek umiarkowany (a to już z > powodu Waszych charakterków) nie zgodzę się z podtekstem że mógłby > zaśpiewać lepiej... A co ma jedno do drugiego ;D? Ja nie narzekał, że mógłby lepiej zaśpiewać, bo nie mógłby. Nie te lata. Przykro mi. Po prostu już chyba tak brzmi, ale kto wie - może na trasie się rozkręci. Wiadomo. Nawet PSB przeżywali pewnie w takich chwilach jak Brits 2009 przeżywają stres. PS - czekam na linki, oj czekam ;> Odpowiedz Link Zgłoś
petek_m-m Re: Moje kolejne wrażenia po Brits i nie tylko... 20.02.09, 13:37 Witam! Verybilingual - nie chce mi się wierzyć, że nie podoba Ci się koncertowy wokal Neil'a! Rozumiem, że oceniasz całokształt dorobku koncertowego Neil'a? Na pewno masz w swojej kolekcji DVD PSB "Cubism" (Michał K. również o tym wspominał) - to chyba jeden z lepszych przykładów, pokazujących nam - znakomitą formę Neil'a! "Cubism", to materiał zarejestrowany w 2007 roku, czyli prosty wniosek - wiek nie ma wpływu na wokalne możliwości danego artysty! Przecież Neil, nie jest taki stary - moim zdaniem wygląda świetnie! On był, jest i jestem przekonany, że będzie nadal wspaniałym wokalistą na scenie - każdy zdaje sobie sprawę, że to wielki talent i charakterystyczny, anielski głos! Piotr.PSB - dziękuję, że zareagowałeś na moją prośbę - ponownego wprowadzenia filmiku "PSB Party - Grotniki 2007)" na You Tube! Liczę, że niebawem się tam pojawi! Piotrek, jeśli dobrze kojarzę, to Ty grałeś (w 2007r. w Grotnikach) w tenisa stołowego z Fanką PSB ze śląska, która dała słodkiego całusa do kamery... hmm... Zazdroszczę Ci tej przeciwniczki - Jej piękne oczy, słodki uśmiech i te dołeczki w policzkach... hmm... Piotrek, podziwiam Cię - gdybym był na Twoim miejscu, pewnie z wrażenia wypadłaby mi rakietka z ręki... )) A Ty dałeś radę - naprawdę podziwiam! I mój dalszy ciąg o Brits'09: Występ Lady GaGa z PSB i wywiad, który nam Piotrek udostępnił, pokazał mi, że Lady GaGa, to artystka, do której ja-fan PSB, powinienem mieć większy szacunek! Do tej pory nie zwracałem na Nią większej uwagi. A co do Jej duetu z Petsami - uważam, że wypadła zdecydowanie lepiej od Brandon'a Flowers'a! Oczywiście, nie mam nic do lidera The Killers (to chyba mój rówieśnik, tj. rocznik 1975) - w końcu tyle razy wypowiadał się bardzo dobrze o PSB. Nie mogę zrozumieć jednego - dlaczego Brandon, podczas gali Brit Awards, nie pocałował Kylie - taka okazja?! I tak przy okazji - liczyłem, że będzie niespodzianka - wspólny występ Kylie & Pet's - niestety, nie tym razem. I na koniec jeszcze jedno: "All Over The World" - znakomicie nadaje się na drugi singiel promujący "Yes". Myślę, że ten utwór ma większe szanse na dotarcie do mas. Natomiast "Love etc." nie jest typowo komercyjnym kawałkiem - to tylko moja ocena. Petsi, świetnie się zaprezentowali z tymi utworami, podczas Brits - w pierwszym przypadku znakomitym dodatkiem byli tancerze, a w drugim animacja na ekranie (najprawdopodobniej nowy klip PSB)! A to kolejny wywiad z PSB (pomyślałem, że może się przyda): www.youtube.com/watch?v=iaShACeUzGA&feature=channel >>>>>>Mój e-mail:petek-mariusz@wp.pl<<<<<<Zapraszam!!! Do następnego! Odpowiedz Link Zgłoś
dafio1 Re: Moje odczucia pio Brits i po opiniach na forum 20.02.09, 15:59 Niektórzy zwyczajnie nie zauważają prawdy. Gdy powie się coś prosto w oczy, starają sie to zamulić, zdyskredytować. NEIL w LE i też w SUBURBIA żle zaspiewał i to jest fakt. I proszę bardzo- nie róbcie z tego faktu tekstu na poziomie gazety FAKT. Wy wielcy fani, dwóch szczególnie.Może był jeszcze nierozgrzany wokalnie... Czemu najeżdżacie na VB??? Że ma obiektywne spojrzenie? Nie jakieś obsesyjno- fanowskie. Co - wszystko Wam w PSB się podoba w 100% w kazdej minucie i sekundzie ??? Trzeba mieć oczy cały czas otwarte, a nie zaślepione... Właśnie... Wystarczy, przecież jestem malkontentem i VB chyba też... wg Was... WIELKICH FANÓW... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.psb My, piotr.psb, Wielcy Fani.... :) 21.02.09, 01:32 Z Bożej Łaski Pan CD swoich, półhrabia winyli, baleron kaset video.... O ile pamiętam z malkontentami ja wyjechałem. Ale skoro się Asan zwróciłeś w liczbie mnogiej to czemu nie? Choć ze mnie "Wielki" jak z koziej dupy trąbka - raczej wzrost mam z tych karłowatych... Jedni mają własne odczucia po obejrzeniu Brit awards - takie, a inni inne. Nie musimy oczywiście w ciemno chwalić wszystkiego. Wy macie swoje zdanie - ja swoje w tym sensie że gdy Neilowi się nietak zaśpiewa to się zamartwiam o głos. Podobnie jak o stan włosów, ale nie jesteśmy wszechmocni by cofać efekty starzenia się. Przedstawienie na Brit bardzo mnie urzekło i wzruszyło - skondensowali piosenki - ale dziś są takie czasy - szybkie. Staram się dostrzegać zawsze coś pozytywnego w czymś czego czasem mniej lubię, etc. Gdybym miał tak wszystko rozbierać na części składowe i analizować co źle zrobili, co być powinno a co nie to chyba już wolałbym się zapić na śmierć... Na ostatnim zlocie mi dużo nie brakowało Odpowiedz Link Zgłoś
petek_m-m Re: Sprostowanie do mojego poprzedniego wpisu... 20.02.09, 18:57 Oczywiście "Cubism", to wydawnictwo zawierające materiał z trasy koncertowej Pet Shop Boys z 2006 roku (dokładnie z Mexico City), a nie jak wcześniej napisałem z 2007! Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Efekt Brits... 21.02.09, 10:04 Witam, sprawia, ze Popart wroci na liste albumow w Uk do pierwszej 40. Nalezy tez sie spodziewac jakiegos powrotu z singlem do listy, choc raczej nie pierwsza 40stka. Pzdr 1 + 1 = 5? Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Re: Efekt Brits... 22.02.09, 22:00 Witam, efekt sprawil, ze PopArt na 19 wsrod najlepiej sprzedajacych sie plyt minionego tygodnia w UK. Orginalnie najwyzej na 30. Pzdr 1 + 1 = 5? Odpowiedz Link Zgłoś
dafio1 Re: Efekt Brits... 22.02.09, 22:33 To efekt bardzo dobry... I pokazujący, że w sprzedaży cyfrowej(PopArt nr 2 i Tunes), gdzie do tej pory PSB słabo wyglądali- zmierzają w dobra stronę. Co znaczy występ w TV w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie. Sprzedaż singla i albumu YES może byc dużo większa niż sie nam wszystkim do tej pory wydawało... Będzie dobrze, bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
petek_m-m Re: Efekt Brits... 22.02.09, 23:47 Witam! 1and1make5 - napisałeś, że album "PopArt" w UK, znajduje się na pozycji #19. A dlaczego lista wygląda w ten sposób? Zobacz sam: Album Chart UK (1) www.theofficialcharts.com/top40_albums.php Album Chart UK (2) www.chartstats.com/album_chart.php 1and1make5 - to solidna firma, dlatego tym bardziej nie mogę zrozumieć tej różnicy?! Czy to kwestia dat? O co "kaman"? Jeżeli naprawdę masz rację, to przepraszam, że zwróciłem Ci uwagę! Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Re: Efekt Brits... 23.02.09, 06:40 Witam, w swojej wypowiedzi opieralem sie o informacje, ktore mozna uslyszec podczas audycji w BBC1 - Chart Show w niedzielne popoludnie. Wtedy przedstawiana jest top 40 singli i top 10 plyt. Jesli chodzi o wyglad tych list to zapewne nie zostaly jeszcze uaktualnione, zwykle robia to w poniedzialek a czasami we wtorek. Pzdr 1 and 1 make 5 Ps. OS tez wspomina o 19tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Efekt Brits... 23.02.09, 08:27 A może chodzi o 19 miejsce wśród kompilacji, które nie daję miejsca w top 75 pośród wszystkich albumów? Chociaż nie sądzę by wtedy przez OF i OS przetoczyła się taka fala komentarzy na ten temat...dziwne. Poszukam informacji na forum i zapytam się jeśli będzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 PopArt 18.... 01.03.09, 20:56 Witam, w tym tygodniu jeszcze lepiej bo miejsce 18. Choc poczatek tygodnia dawal nadzieje na 13. Pzdr 1 + 1 = 5? Odpowiedz Link Zgłoś
petek_m-m Re: "PopArt" #18, a "Discography" #98... 02.03.09, 16:03 Witam! Kolega 1and1make5 poinformował nas, iż album Pet Shop Boys "PopArt - The Hits" (po ostatnim tygodniu), awansował na pozycję #18, w UK Top100 Albums Chart. A ja jeszcze dodam, że składanka "Discography", powróciła na w/w listę i zajmuje miejsce #98. UK Album Chart www.chartstats.com/album_chart.php Do następnego! Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Listy wyjasnienie... 23.02.09, 21:41 Witam, wyjasnilo sie - listy uaktualnione. Przy okazji sprzedalo sie 11176 egzemplarzy. Pzdr 1 and 1 make 5 Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 WEG 90, AOMM 97. 23.02.09, 21:50 Witam, jak w tytule. Sprzedaz na poziomie ok. 2400 sztuk. Pzdr 1 and 1make 5 Odpowiedz Link Zgłoś
petek_m-m Re: Listy wyjasnienie... 23.02.09, 23:10 Witam! 1And1Make5 - dziękuję! Wyprzedziłeś mnie, miałem sprawdzić listę jeszcze przed północą. Album "PopArt" na pozycji #19 i dodatkowo powrót singli: "West End Girls" i "Always On My Mind" do Top 100 UK Singles Chart, to na pewno niesamowity sukces Pet Shop Boys! Widać, jaką siłę mają media, w tym przypadku transmisja i ta cała otoczka przy Brits'09. Miło na to popatrzeć, dlatego ponownie podrzucam te linki: Odpowiedz Link Zgłoś
petek_m-m Re: Cd... do mojego poprzedniego wpisu... 23.02.09, 23:29 Podrzucam linki: UK Singles Chart: www.chartstats.com/chart.php UK Albums Chart: www.chartstats.com/album_chart.php Powtórzę to, co już kiedyś napisałem: "Po Brit Awards 2009, w Pet Shop Boys... jeszcze większa siła!!!" Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
acidpet Re: Brits - moja opinia 26.02.09, 07:26 dopiero teraz przedstawie swoja opinie, z powodow nazwijmy je "technicznych". ogolnie super, wcale mnie nie razi wokal Neila, wrecz przeciwnie (jedynie Subarbia - koncowa zupelnie niepotrzebnie, niepotrzebnie cos tam chcial zrobic). Wokalnie Brandon średnio, a Lady Gaga lepiej niz srednio (nogi), ale to co zrobili w WEG to sorki ale tragedia, to nie byl spiew, pierwsze wrazenie to jakby ryczeli, kicha!!! Wizualnie super, pomysl super, wykonanie dobre. I dobrze ze mieli tylko 10 minut bo jak by mieli jeszcze z 5 to wszystkie single by zmiescili, a jescze z 10minut to i B-sidy. Jak dla mnie za duzo, ale musze przyznac ze jako calosc to jest nawet niezle PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
petek_m-m Re: Brits - moja opinia 26.02.09, 14:36 Cześć! Acidpet - zgadzam się z Tobą - Neil, podczas Brits, zaprezentował się całkiem przyzwoicie! Jedynie w utworach "Suburbia" i "Love Etc." - Neil dziwnie wyciągał te końcówki. Wydaje mi się, że trudniej jest wykonywać poszczególne kawałki, w tak zmiksowanej wiązance. Szybkie przejście z jednego utworu w drugi - to na pewno nie jest łatwe. Chyba lepiej i łatwiej jest przy całych kawałkach - widać to po koncertowych występach Neil'a. Kiedy Neil wprowadza się/wchodzi stopniowo w dany utwór, wtedy Jego wokal jest taki anielski... hmm... Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Brits Backstage Rehersal Footage 05.03.09, 14:33 www.youtube.com/watch?v=IZXCeLWCgjs - zdjęcia z prób przed występem i Pandemonium!!! Pierwsza zwrotka i refren. To jest fucking killer song! Niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dafio1 Re: Brits Backstage Rehersal Footage- PANDEMONIUM 05.03.09, 15:56 Cholercia... Te dżwieki PANDEMONIUM są rzeczywiście CHOLERNIE DOBRE. Widać w tym momencie, że sample można sobie wsadzić głęboko w D. przy ocenie piosenki... Liczy się całośc. A "dużą część" całości PANDEMONIUM w tym klipie widać. Jest super! Kiedy wreszcie posłuchamy YES w całości? Ile można czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Brits Backstage Rehersal Footage- PANDEMONIUM 05.03.09, 16:09 Jutro jest ekskluzywny preview albumu gdzieś-tam w Londynie organizowany przez Popjustice. Przy odrobinie szczęścia Yes usłyszymy już w weekend A tu taki prezent dla fanów ode mnie: www.sendspace.com/file/mqpwrq Mam dziś dobry dzień, a więc .... Odpowiedz Link Zgłoś