mysza_33 Re: 3000 13.01.09, 15:31 A ja bardzo chętnie! Tylko po powrocie moim z Pl, co? Uściski, Mysza Ps. W SPA, SPA, jak chcę do SPA? Odpowiedz Link
narutek Re: 3000 13.01.09, 18:33 ja tez bardzo chetnie:) jak zwykle jaki dzien proponujecie? Odpowiedz Link
flucha Re: 3000 14.01.09, 13:27 W Arcen; baseny trmalne 2,5 godz 12 Eur basen rozany 15 min 2,5 Eur eukaliptusowa kabina 15 min 2,5 Eur Masaz z goracych kamieni 25 min 32.5 Eur To niektore z atrakcji, ktore mi sie spodobaly. A co Wy na to? Odpowiedz Link
narutek a moze thermae 2000 w Valkenburg? 14.01.09, 15:40 przepieeeeknie jest tam, naprawde! chociaz wolalabym pojechac tam latem bo jest fantastyczna laka na samym szczycie gory, na ktorej mozna sie opalac i wypoczywac. laka nalezy oczywiscie do kompleksu. jest tez wydzielona czesc dla golasow, ale ich nie widac, jakby kogos to razilo. cisza, spokoj, cwierkanie ptaszkow, relax.... cena 29 euro za caly dzien 9.00 do 23.00 okolo 10 roznorakich saun (3 na zewnatrz, 7 w srodku: kazda inna, z inna temperatura: turecka, eukaliptusowa, terapia kolorowymi swiatlami, sucha opalana gniskiem"itd itd) wszystko w cenie wejsciowki, ponadto solarium, baseny, whirpoole, basen z muzyka relaksacyjna slyszana pod woda, no cuda na kiju mowie wam. dwie restauracje ze zdrowym zarciem. tylko na masaze i zabiegi pielegnujaco-upiekszajace trzeba sie wczesniej umawiac i placic osobno - reszta "atrakcji" w cenie karnetu Odpowiedz Link
mysza_33 Re: a tu www 15.01.09, 15:36 Hej, mi jest wszystko jedno gdzie. Byleby się spotkać i by było znośnie cenowo i dużo wody masującej, a do tego pachnącej! Ach!!! Co by inne pracujące się mogły dołączyć, proponuję poświęcić którąś sobotę. Mężowie przejmą wtedy dzieci, a my będziemy się relaksować :-) Od 7 lutego, hehehe, a może 14 lutego ;-) Więc która sobota będzie ok? Mysza Odpowiedz Link