bermo 12.01.09, 11:50 O lumpeksy można pytać, ginekologów, dlaczego nie o nauczyciela muzyki? Nie reklamuję swoich usług, tylko chce znaleźć kogoś sensownego dla syna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franek-dolas Re: gdzie mój watek? 12.01.09, 18:10 Nie Ty pierwsza masz z nią kłopoty...Wydaje mi się, że ona nie lubi dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: gdzie mój watek? 15.01.09, 21:16 bermo napisała: > O lumpeksy można pytać, ginekologów, dlaczego nie o nauczyciela > muzyki? Nie reklamuję swoich usług, tylko chce znaleźć kogoś > sensownego dla syna. być może politycznie było to niepoprawne pytanie, chyba wiesz gdzie jesteś?;) Odpowiedz Link Zgłoś
bermo Re: gdzie mój watek? 21.01.09, 11:14 Pewnie go wcale nie czytała, skasowała dla wprawy. Wszak ma wiele ciekawszych zajęć. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: gdzie mój watek? 25.01.09, 11:10 www.dwukropek.pl/0,0,,0,Wloclawek,326,,1.html Albo idź do Szkoły Muzycznej- tam chyba najłatwiej znaleźć nauczyciela muzyki dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
bermo Re: gdzie mój watek? 25.01.09, 16:02 Szkoła muzyczna nie zajmuje się pośrednictwem przy poszukiwaniu prywatnych nauczycieli, którzy uczą dziecko w domu. Proszę o odpowiedź, dlaczego watek o nauczycielu został skasowany, a na przykład reklama ognisk przedszkolnych czy tematy o ginekologach nie. Zasady powinny dotyczyć wszystkich. Ponawiam sugestię, że nie czyta pani wszystkiego, tylko kasuje tematy według swego widzimisię. Odpowiedz Link Zgłoś
bermo Re: gdzie mój watek? 26.01.09, 19:29 Co to za samozwańczy admin, kóry nie ma pojecia o tym, co się dzieje w mieście. Może już czas na zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: gdzie mój watek? 19.02.09, 20:33 Oczywiście, że szkoła muzyczna nie zajmuje się pośrednictwem. Natomiast tam najłatwiej znaleźć ogłoszenia, że ktoś daje lekcje. Wiem, bo korzystałam. Opiniami na temat ginekologów kobiety się wymieniają. Czytam wszystko. Nawet sobie Pan nie wyobraża, jak dokładnie czytam wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
grig11 Re: gdzie mój watek? 19.02.09, 21:01 rozmowy_kontrolowane – ja bym się na Twoim miejscu tak mocno się nie upierała. Przyznaję rację bermo. Jej (go) post nie był zamieszczany w celu osiągnięcia korzyści zarobkowych czy innych, związanych z promowaniem swojej działalności (do takich rzeczywiście służy dwukropek). Stań na wysokości zadania i poproś, by od nowa zamieścił swoje ogłoszenie. Będę Ci bił brawo (myślę, że pozostali też) przez co najmniej 5 minut :-)) Mylić się jest rzeczą ludzką. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: gdzie mój watek? 23.02.09, 11:39 Wątek został przywrócony. Odpowiedz Link Zgłoś
grig11 Re: brawo rozmowy-kontrolowane 23.02.09, 15:49 brawooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: brawo rozmowy-kontrolowane 24.02.09, 11:50 Mamjednak drobną uwagę: wszelkie ogłoszenia umieszczajcie na dwukropku. Odpowiedz Link Zgłoś