ilarysa 31.10.04, 20:47 mam nadzieje ze z czasem moje forum rozwinie sie. uznałam ze "kopanie w wątkach i szukanie swojego miasta zabiera nam duzo czasu. czekam wiec na was Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summerdays Re: witam 01.11.04, 18:37 Witam ) i bardzo sie ciesze z nwego "wroclawskiego" forum! juz wrzucilam do "ulubionych". Pozdrowienia Summer wroclawska Odpowiedz Link Zgłoś
ddevilka Re: witam 01.11.04, 18:44 dzieki za forum.wreszcie gadam z babkami z wrocka.przynajmniej mamy te smae problemy i wieksze prawdopodobienstwo porad z wroclawiano i jak szukasz lekarza to wszystko jest tu na miejsc.dzieki takie forum bylo potrezbne.zreszta juz widac jak ilosc postow rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: witam 01.11.04, 19:17 dobrze, że takie forum powstało. własnie w tym miesiącu zamierzam wybrac się do ginekologa tu we wrocławiu i waham się między dwoma lekarkami. do tej pory jeździłam do mojej pani ginekolog do miasta, z którego pochodzę (i nadal będę ja odwiedzać przy okazji świątecznych wyjazdów do rodziców), ale i tutaj na miejscu trzeba kogoś dobrego mieć. w czasach studenckich chodziłam do ginekologa na Katedralny, ale tam nie ma kogo chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: witam 02.11.04, 10:06 Witam, witam Równiez wrzuciłam forum do ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
majapuk Re: witam 04.11.04, 12:33 nareszcie uruchomiona została sieć kontaktów wśród wrocławianek.To nam bardzo ułatwi życie. Dzięki wielkie. A propos ginekologa to polecam od siebie dr Bieleckiego przyjmuje w Korfamedzie na Kluczborskiej, tel. 3217315. Fachowiec,wzbudzający zaufanie, sympatyczny w obyciu i baardzo przystojny /tak na marginesie/.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: witam 03.11.04, 18:51 Wrocław, Wrocław - ile razy usłyszę to słowo serce mi przyspiesza, może dlatego, że mi Lwów zastępuje. Kilka moich rodzin mieszka tu. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
intraday Re: witam 04.11.04, 12:43 Witam równiż. Przez ostatnie 8 lat chodziłam do dr Bielanowa ,,na Grobli,,/bardzo często, czasami co 2-3 mies/. Teraz zmieniłam na dr Bielickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
stelnet Re: witam 05.11.04, 16:01 Ja równiez dopisuje się do "Wrocławianek" i również podzielę sie informacją o moim ginie a jest nim dr Barcikowski z corfamedu prowadził moją bardzo zagrożoną ciąże (6 m-c plackiem w łóżku ) i teraz mam ślicznego zdrowego 3 latka pozdrawiam Was serdecznie Stelnet Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: witam 06.11.04, 21:17 Super! Szkoda, że wpisów tak mało - mam nadzieję, że to się rozwinie. Ja polecam mojego gin. Jana Korzeniewskiego - przyjmuje na Legnickiej (zaraz koło wypożyczalni Beverly Hills) w pon. i śr. Jest ordynatorem oddz. położniczego na Klinikach (Chałubińskiego). Przeniosłam sie do niego od Miś-Michałek z Bulwaru Ikara (która zresztą w szpitalu pracuje z Korzeniewskim, długo byłam z niej zadowolona, brałam wtedy pigułki, wizyty standardowe, szybkość to był duży plus) po tym jak moja pierwszą wizytę "ciążową" załatwiła w 5-10 minut, nie mierząc mi nawet ciśnienia, nie ważąc, nie robiąc żadnego wywiadu pod kątem ciąży, i w dodatku machnęła się w wyliczaniu terminu porodu (co nawet Korzeniewskiego zdziwiło, bo pokazałam mu na karcie ciąży). A u niego - zero pośpiechu, fachowo, uspokajająco, opiekuńczo i bardzo z poczuciem humoru. Tyle że prywatnie - ale cóż, to moja 1 ciąża i nie mam zamiaru na tym sępić. Pozdrawiam Gupik (vel Doroszka) Odpowiedz Link Zgłoś