31.10.04, 20:47
mam nadzieje ze z czasem moje forum rozwinie sie. uznałam ze "kopanie w
wątkach i szukanie swojego miasta zabiera nam duzo czasu. czekam wiec na was smile
Obserwuj wątek
    • summerdays Re: witam 01.11.04, 18:37
      Witam smile)
      i bardzo sie ciesze z nwego "wroclawskiego" forum! juz wrzucilam do "ulubionych".

Pozdrowienia
      Summer wroclawska
    • ddevilka Re: witam 01.11.04, 18:44
      dzieki za forum.wreszcie gadam z babkami z wrocka.przynajmniej mamy te smae
      problemy i wieksze prawdopodobienstwo porad z wroclawiasmileno i jak szukasz
      lekarza to wszystko jest tu na miejsc.dzieki takie forum bylo potrezbne.zreszta
      juz widac jak ilosc postow rosniesmile
    • ilarysa dziękuję =) 01.11.04, 18:50
    • moboj Re: witam 01.11.04, 19:17
      dobrze, że takie forum powstało. własnie w tym miesiącu zamierzam wybrac się do
      ginekologa tu we wrocławiu i waham się między dwoma lekarkami. do tej pory
      jeździłam do mojej pani ginekolog do miasta, z którego pochodzę (i nadal będę
      ja odwiedzać przy okazji świątecznych wyjazdów do rodziców), ale i tutaj na
      miejscu trzeba kogoś dobrego mieć.
      w czasach studenckich chodziłam do ginekologa na Katedralny, ale tam nie ma
      kogo chwalić.
      • chuda_w-w Re: witam 02.11.04, 10:06
        Witam, witam smile Równiez wrzuciłam forum do ulubionych smile
      • majapuk Re: witam 04.11.04, 12:33
        nareszcie uruchomiona została sieć kontaktów wśród wrocławianek.To nam bardzo
        ułatwi życie. Dzięki wielkie. A propos ginekologa to polecam od siebie dr
        Bieleckiego przyjmuje w Korfamedzie na Kluczborskiej, tel. 3217315.
        Fachowiec,wzbudzający zaufanie, sympatyczny w obyciu i baardzo przystojny /tak
        na marginesie/.Pozdrawiam
    • qubraq Re: witam 03.11.04, 18:51
      Wrocław, Wrocław - ile razy usłyszę to słowo serce mi przyspiesza, może
      dlatego, że mi Lwów zastępuje.
      Kilka moich rodzin mieszka tu.
      Andrzej
      • intraday Re: witam 04.11.04, 12:43
        Witam równiż. Przez ostatnie 8 lat chodziłam do dr Bielanowa ,,na
        Grobli,,/bardzo często, czasami co 2-3 mies/. Teraz zmieniłam na dr Bielickiego.
    • stelnet Re: witam 05.11.04, 16:01
      Ja równiez dopisuje się do "Wrocławianek" i również podzielę sie informacją o
      moim ginie a jest nim dr Barcikowski z corfamedu smile prowadził moją bardzo
      zagrożoną ciąże (6 m-c plackiem w łóżku smile ) i teraz mam ślicznego zdrowego 3
      latka
      pozdrawiam Was serdecznie
      Stelnet
    • magdzie o! jak miło, wygodnie. gratuluje pomyslu! n/t 06.11.04, 12:12
    • gupik Re: witam 06.11.04, 21:17
      Super! Szkoda, że wpisów tak mało - mam nadzieję, że to się rozwinie.
      Ja polecam mojego gin. Jana Korzeniewskiego - przyjmuje na Legnickiej (zaraz
      koło wypożyczalni Beverly Hills) w pon. i śr.
      Jest ordynatorem oddz. położniczego na Klinikach (Chałubińskiego). Przeniosłam
      sie do niego od Miś-Michałek z Bulwaru Ikara (która zresztą w szpitalu pracuje
      z Korzeniewskimwink, długo byłam z niej zadowolona, brałam wtedy pigułki, wizyty
      standardowe, szybkość to był duży plus) po tym jak moja pierwszą
      wizytę "ciążową" załatwiła w 5-10 minut, nie mierząc mi nawet ciśnienia, nie
      ważąc, nie robiąc żadnego wywiadu pod kątem ciąży, i w dodatku machnęła się w
      wyliczaniu terminu porodu (co nawet Korzeniewskiego zdziwiło, bo pokazałam mu
      na karcie ciąży).
      A u niego - zero pośpiechu, fachowo, uspokajająco, opiekuńczo i bardzo z
      poczuciem humoru. Tyle że prywatnie - ale cóż, to moja 1 ciąża i nie mam
      zamiaru na tym sępić.
      Pozdrawiam wink

Gupik (vel Doroszka)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka