mamamaxia08
25.10.10, 15:10
Kobiety, czy któraś z Was zna jakąś księgarnię internetową, która - nie dość, że ma książki w cenach NIE kosmicznych, to jeszcze wysyła za granicę?
Jestem molem książkowym, resetuję się tylko przy dobrym czytadle a holenderskiego nie opanowałam jeszcze na tyle by czytanie w tym języku sprawiało mi przyjemność...
Sprawdzam w necie ale już mi na oczy siada, a nie znalazłam żadnej księgarni, która miałaby ceny "ziemskie" i robiła wysyłki zagraniczne...
Robiłam rekonesans w szkole, w której uczę się niderlandzkiego i doopa... nosz jasna cholera - czytanie zanikło chyba w narodzie bo ludzie wielkie oczy robią gdy pytam o książki :(...
Szukałam też polskich e-booków, ale ceny zwalają z nóg... to już wolę "papierową" książkę nabyć za taką cenę i móc do toalety, czy do łóżka móc z nią pójść ;) bo czytnika e-booków nie posiadam, a laptop stacjonarny się zrobił odkąd bateria "zwariowała".
Gdyby ktoś był zainteresowany, to mam na stanie kilkanaście przeczytanych po x-razy czytadeł (niewiele to, ale zawsze coś).
Pozdrawiam