Dodaj do ulubionych

Weekend w museum

05.04.13, 16:45
W najblizszy weekend akcja: museumweekend.nl/

Nie wiem jak tansze bilety przeloza sie na tlumy w museach, ale zamierzam zaryzykowac :-)

Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: Weekend w museum 05.04.13, 21:49
      w ciekawszych muzeach nawet w normalnych cenach w weekendy sa tlumy. Ja nigdy nie bralam udzialu w tej akcji wlasnie ze wzlgedu na koszmarne oblezenie muzeow. to juz lepiej museumkaart kupic i korzystac caly rok ;)
      • zonajana Re: Weekend w museum 05.04.13, 23:07
        w najblizszy likend mozna pojechac tez do utrechtu na polska wiosne fimlowa ;)
        www.poolspodium.org/pl/news/news-holenderski/polska-wiosna-filmowa-w-utrechcie.html
      • agnieszkaela Re: Weekend w museum 08.04.13, 09:29
        Wybralismy www.afrikamuseum.nl gdzie jest spory teren. Wejscie wczoraj kosztowalo nas tylko 1 euro na osobe. Dodatkowymi atrakcjami byly warsztaty dla dzieci, koncert. Ludzi bylo sporo, ale w niczym to nie przeszkadzalo.
    • nesla Re: Weekend w museum 01.05.13, 09:43
      Wiem ze temat walkowalismy juz wielokrotkie, ale moze ostatnio byliscie w jakichs fajnych muzeach, ktore warto polecic na wakacje majowe? Chcialam z dziecmi pozwiedzac (8 i 6 lat).

Sama polecam MUZIEON w Nijmegen (na brzydka pogode). Miejsce, w ktorym mozna na wlasnej skorze doswiadczyc bycia niewidomym, wygrali w tym roku nagrode na najbardziej innowacyjne muzeum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka