Dodaj do ulubionych

wykładziny, prośba

23.11.13, 20:01
Dziewczyny, mam trochę błahy problem, myślałam, że to będzie proste, jednak nie mogę sobie poradzić - myślę o wymianie wykładziny w jednym malutkim pokoiku, jak najmniejszym kosztem. Myślałam o wymianie na wykładzinę podłogową lub nawet PVC. W Polsce wiszą one na wielkich rolach, przycinane w zależności od tego ile metrów się kupuje. Tutaj spodziewałam się, że załatwię to w markecie budowlanym typu Gamma... Jednak tam są same i wyłącznie panele. W internecie nie mogę również znaleźć albo tłumacz google źle mi podaje nazwę, stąd prośba - jak to może się tutaj nazywać? I może wie ktoś w jakim sklepie najtaniej ową wykładzinę nabyć?
Obserwuj wątek
    • kociara_28 Re: wykładziny, prośba 23.11.13, 21:31
      Jesli masz w poblizu sklepy Leen Bakker albo Kwantum, to bardzo polecam. Tu masz linki z ich ofertami internetowymi wykladzin PCV (w sklepie stacjonarnym jest zazwyczaj wiekszy wybor):
      www.leenbakker.nl/nl/assortiment/vloeren_en_kleden/vinyl/vinyl_overzicht.aspx#1
      www.kwantum.nl/vloer/vinyl
      Wykladzina dywanowa to 'tapijt', a PCV to 'vinyl'.
      Powodzenia :)
    • lariks Re: wykładziny, prośba 23.11.13, 21:43
      hej, carpetright, to jest sklep tylko z podlogami roznego rodzaju, wykladzina to tapijt.
      My do malych pokoi kupowalismy resztki, w kazdym sklepie rozne okazje sa, nam sie udalo naprawde fajne znalezc, jest jeszcze pare innych sklepow z wykladzinami, tylko nie wiem jak sie nazywaja. Kwantum na pewno i chyba leen bakker tez ma.
      pozdrawiam i powodzenia w szukaniu.
    • omega_x Re: wykładziny, prośba 23.11.13, 22:20
      Dziewczyny, bardzo, bardzo dziękuję!
      Nie wpadłabym na Leen Bakera, a rzeczywiście mam blisko. Na "vinyl" również nie wpadłabym, a "tapijt" tłumaczyło mi jako dywan, a to jednak coś innego.
      Super, bez forum to jednak bida by była :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka