12.06.06, 16:45
moze powinnam zapytac w innym watku np. w 'ruchu na swiezym powietrzu' ;))
ale... wiadomo ze po ciazy zostaja kilogramy, mi tez zostaly walcze z nimi
jak moge, na razie bez paniki, ale jak sie widze na zdjeciach to mi
niefajnie :(
zatem zapytuje: jak pozbyc sie tzw. 'drugiego podbrodka' zupelnie sie nie
akceptuje jako 'sloneczko'
jak pozbyc sie rozstepow, zrobilo mi sie kilka na biodrach i jednym! udzie
a ja chce na plazeeee! czym skuteznie je rozjasnic, bo chba zlikwidowac sie
zupelnie nie da?
Obserwuj wątek
    • nesla Re: kilogramy 12.06.06, 19:49
      Pociazowe kilogramy jak dobrze pojdzie to same znikna w ciagu pol roku, a jesli
      nie znikaja systematycznie (pomimo karmienia piersia) to nalezy sie wziasc do
      roboty, na brzuszek nie ma innej rady jak brzuszki i cwiczenia, a na rozstepy
      sa srodki ale zaden nie zlikwiduje ich ani nie rozjasni, najlepiej dzilaja
      cwiczenia i opalenizna.
      • kolor201 Re: kilogramy 12.06.06, 22:54
        Cornelciu faktem jest ze po pol roku powinnas dojsc do siebie w wade:)a na
        rozstepy to radze masaze masaze i jeszcze raz masaze:)
        Ja masowalam rok porzadnie szorstka rekawica po czym wsmarowywalam rozne kremy:)
        Pomoglo bardzo:)chociaz te wieksze sa i nie zejda ale po roku zbladly :)swietna
        jest tez contractubex masc na blizny.brzuszek zostanie malusi.powodzonka:)
        • beba3 Re: kilogramy 13.06.06, 00:16
          Rozstepy sa na poczatku czerwone a potem bleda i dla domiany sa bielsze niz
          skora.
          Ja akurat to Ci za wiele nie pomoge, najwyzej powiem: nie jedz wiecej niz
          powinnas. Karmienie piersia nie usprawiadliwia wilczego apetytu. No i zdrowo,
          bez pojadania i slodyczy itd...
          Systematyczny ruch... Karmienie piersia pomaga podobno rowniez na pozbycie sie
          celulitu. Drugi podbrodek zniknie jak schudniesz...
          Nie martw sie zanadtto ale nie bierz przykladu ze mnie! ;-D
          • corneliss Re: kilogramy 13.06.06, 10:25
            brzuch to mam akurat ladny bez zadnych rozstepow, juz w ciazy sie podobal
            wszystkim poloznym, teraz ladnie sie kurczy
            tylko te rozstepy na biodrach! a macie jakies tipy na kosmetyki?

za duzo to ja nie jem, slodyczy prawie w ogole, jedynie co to ciasteczka
            wcinam, kokosowe najczesciej...
            • beba3 Re: kilogramy 13.06.06, 17:43
              Nie polecam ampulek z serum ktore wyglada jak herbata. Zakupilam to w Polsce za
              ciezki grosz. Nic nie pomoglo. Jak znajde nazwe to zapodam.
              Masaze nawet zwyklym balsamem nawilza i ujedrnia skore. Te specjalne na
              rozstepy niby lepsze ale trzeba systematycznie sie smarowac i poswiecic na to
              ilka minut, najlepiej 2 razy dziennie. Szorstka rekawica pod prysznic tez jest
              pomocna. Trzeba sie tylko rozsadnie maswac: zdecydowanie ale nie za mocno...
              • tere_tere Re: kilogramy 17.06.06, 11:58
                a ja mam inny cudowny srodek: pogodzic sie ze zmianami!

tak to juz jest: cialo inne, zycie inne, czasu nie ma... ale jest cudo, ktore to
                wszystko rekompensuje usmiechem, slowem, przytuleniem czy buziakiem. i jak taki
                brzdac ci powie przed snem: "mamusiu, bardzo cie kocham" to wszystkie zbedne
                kilogramy czy rozstepy przestaja byc wazne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka