mart_uss 20.09.07, 14:55 "Grondige reiniging voor schone en verzorgde tanden." Powiedzcie, czy to tabletki do plukania zebow ? Jak sie je stosuje ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minka5 Re: steradent - active plus 20.09.07, 15:04 Z tego co wiem sa to tabletki przeznaczone do plukania protez dentystycznych. Poza tym swietnie nadaja sie do usuwania nalotu/kamienia np. w szklanych wazonach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mad_die Re: steradent - active plus 20.09.07, 15:51 Poza tym swietnie nadaja sie do usuwania > nalotu/kamienia np. w szklanych wazonach. Do tego też można z powodzeniem używać zmywarki ;) Odpowiedz Link
tijgertje Re: steradent - active plus 20.09.07, 17:38 mad_die napisała: > Poza tym swietnie nadaja sie do usuwania > > nalotu/kamienia np. w szklanych wazonach. > > Do tego też można z powodzeniem używać zmywarki ;) No, fajnie, jak ktos ma miekka wode:-) U mnie zmywarka nie wyrabia z kamieniem. Zapomnialam o tych tabletkach na smierc, mam krysztalowa karafke z kamieniem, ktorej do zmywarki wsadzic nie moge, a recznie nie da rady, bo szyjka za waska. Wyprobuje z tabletkami, mam nadzieje, ze w koncu mozna ja bedzie na widocznym miejscu postawic:-) Odpowiedz Link
mad_die Re: steradent - active plus 21.09.07, 15:53 A ja jak cos do domu kupuje, to tylko tak, żeby w zmywarce można było zmyć ;) wiec kryształów u nas nie znajdziesz ;) Odpowiedz Link
tijgertje Re: steradent - active plus 21.09.07, 17:47 mad_die napisała: > A ja jak cos do domu kupuje, to tylko tak, żeby w zmywarce można było zmyć ;) > wiec kryształów u nas nie znajdziesz ;) U mnie sie spadki poniewieraja:-) Odpowiedz Link
minka5 Re: steradent - active plus 21.09.07, 23:06 Niektore rzeczy po prostu nie mieszcza sie do zmywarki (spadkowe czy nie!). Mam pare bardzo duzych wazonow z prostego bialego szkla o strasznie slusznych rozmiarach. Jeden z nich ma taka piekna 'labedzia szyje'. Zmywarka odpada, reka tez nie. Steradent rozwiazuje mi sprawe. Wlewam letnia wode i zostawiam na noc. Potem tylko juz plukanie. Odpowiedz Link
mad_die Re: steradent - active plus 22.09.07, 11:48 no w sumie racja, jak jest coś bardzo dużego, to się do zmywarki nie mieści. dlatego ja staram sie nie posiadać rzeczy mało praktycznych ;) Odpowiedz Link