03.01.11, 11:29
ZAPRASZAM NA PROFESJONALNE SZKOLENIA W ZAKRESIE PRZEDLUZANIA RZES ORAZ STYLIZACJI PAZNOKCIA.MOZLIWOSC PRZEPROWADZENIA SZKOLENIA W WASZYM GABINECIE BADZ W NASZYM CENTRUM SZKOLENIA.SZKOLENIE KONCZY SIE CERTYFIKATEM Z HOLOGRAMEM.TEL.510095613
Obserwuj wątek
    • mieszkajacywpl Re: SZKOLENIA 31.01.11, 15:56
      heh, hologram smile
      • dorkasz1 Re: SZKOLENIA 31.01.11, 20:05
        Mieszkający, no o co Ci chodzi?
        • justyna_olawa Re: SZKOLENIA 01.02.11, 00:52
          Myśle, że mieszkający ma problemy z wyartykułowaniem myśli. Możliwe także jest, że że Zespół Downa dotknął chłopaka w dzieciństwie.
          Szkolenia zakończone świadectwem z hologramem. Hmm... Podobno kiedyś szkolenia zakończone certyfikatem dawały przepustke do lepszej pracy. Czy ta reklama cokolwiek zmieni w życiu kursanta? Jestem pewna,że nic, bo takich kursów są setki we Wrocławiu, tyle,że nie wiem czy z hologramem.
    • girardengo Re: SZKOLENIA 01.02.11, 00:59
      Myślę, że mieszkający wyraźnie ukazał swoją reakcję po przeczytaniu tej reklamy. Ja westchnąłem w identyczny sposób - heh, hologram.

Ciekawi mnie, czy osoba dająca takie szkolenia otrzymała świadectwo z hologramem? I również nasuwa się pytanie, co będzie następnym gadżetem potwierdzającym udział w niczym innym jak w prezentacji produktów.
      • dorkasz1 Re: SZKOLENIA 01.02.11, 09:06
        Jak to mówią... każdy orze jak może.
        Na niektórych ludziach w dalszym ciągu robią wrażenie hologramy, pieczątki, tytuły naukowe przed nazwiskiem... Tak właściwie, to smutne jest to, że na zdecydowanej większości, to wrażenia nie robi. Sama jestem w tej grupie i żałuję tego, że stałam się taka nieufna i sceptyczna. Wolałabym, aby było tak jak kiedyś... profesor to był KTOŚ, a Akt Notarialny był świętością. A teraz? Sami wiecie jak jest sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka