z_jlc 02.08.12, 16:16 Witam, czy znacie może dobre i taniego Blacharza w okolicy, może ktoś prywatnie zajmuje się blacharką i byłby w stanie wymienić progi i nadkola. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slampik Re: Blacharz 02.08.12, 22:43 możesz to zrobić tanio albo dobrze, musisz się zdecydować Odpowiedz Link
nocai Re: Blacharz 03.08.12, 07:48 Podjedź na Oleśnicką przed ELBO. Według mnie bardzo dobry blacharz, a ceny ma przystępne. Odpowiedz Link
przebudzonyx Re: Blacharz 03.08.12, 23:08 Ja również korzystałem z usług tego warsztatu przy Oleśnickiej i choć trzeba trochę poczekać bo pracy mają sporo to warto bo znają się na fachu a ceny mają atrakcyjne. Odpowiedz Link
nocai Re: Blacharz 04.08.12, 21:14 Blacharz, który od razu weźmie Twój samochód jest mocno podejrzany Odpowiedz Link
z_jlc Re: Blacharz 06.08.12, 20:39 A czy wie ktoś może o jakimś blacharzu w Nowym Dworze, w którym miejscu ma zakład, jakiś kontakt, bo obiło mi się o uszy że ktoś taki tam jest a nigdzie nie mogę znaleźć kontaktu do Niego. Odpowiedz Link